raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
δεν μου αρεκει εμφανισιακα τυπε..σιγα μην την φλερταρα κιολας... :SΑ με συγχωρεις θεωρησα αυτονοητο οτι θα εχεις καμει πεσιμο,γραψε λαθος :<
δεν μου αρεκει εμφανισιακα τυπε..σιγα μην την φλερταρα κιολας... :SΑ με συγχωρεις θεωρησα αυτονοητο οτι θα εχεις καμει πεσιμο,γραψε λαθος :<
δεν μου αρεκει εμφανισιακα τυπε..σιγα μην την φλερταρα κιολας... :S
ε κατι φωτογραφιες που εχει στο προφιλ της δικες της δεν ειναι?εργαζομενη δεν ειναι η λεγαμενη?την ξέρεις δλδ?
ε κατι φωτογραφιες που εχει στο προφιλ της δικες της δεν ειναι?εργαζομενη δεν ειναι η λεγαμενη?
Ο Ραοπαο μονο τη Μαριανα γουσταρε νατην ξέρεις δλδ?
Σου μιλησε πολυ ασχημα ομως,σε ειπε να γλειψεις χυμενες ζαρτιερες και μετα να τις φορεσεις κιολας :o :o :oδεν μου αρεκει εμφανισιακα τυπε..σιγα μην την φλερταρα κιολας... :S
Ο Ραοπαο μονο τη Μαριανα γουσταρε ναξεκωλιασειφλερταρει αλλα και αυτη τον απεριψε :S
αυτο ισχυει γερο....το χειροτερο δεν ειναι οτι με απερριψε....ειναι οτι δεν απαντησε καν στην ντομπρα, πειραιωτικη και πασαλιμανιωτικη προταση που της εκαμα.... :'(Ο Ραοπαο μονο τη Μαριανα γουσταρε ναξεκωλιασειφλερταρει αλλα και αυτη τον απεριψε :S
αυτο ισχυει γερο....το χειροτερο δεν ειναι οτι με απερριψε....ειναι οτι δεν απαντησε καν στην ντομπρα, πειραιωτικη και πασαλιμανιωτικη προταση που της εκαμα.... :'(
αφου ειμαι ευγενης τυπε...και σεβομαι οτι ειναι εργαζομενη, οποτε δεν θελω να της χαλασω το ιμαντζ εδω μεσα...Σου μιλησε πολυ ασχημα ομως,σε ειπε να γλειψεις χυμενες ζαρτιερες και μετα να τις φορεσεις κιολας :o :o :o
Δεν ξερω πως μπορεις και καταπινεις τετοιες προσβολες...
Και απο τοτε αποφασισες να γινεις Ντιντης, να διαβαζεις Τζους, και να σαλιωνεις το δακτυλο σαν τον Μπραμπ. Βρε, που μπορει να καταντησει ενα τιμιο και ξηγημενο παληκαρι για το χατηρι μιας γυναικαςαυτο ισχυει γερο....το χειροτερο δεν ειναι οτι με απερριψε....ειναι οτι δεν απαντησε καν στην ντομπρα, πειραιωτικη και πασαλιμανιωτικη προταση που της εκαμα.... :'(
ρε τυπε εχω κουτελο στην κοινωνια..ειμαι νοικοκυρης ανθρωπος...με το γυναικακι μου......θες να με καψεις με τα φεισμπουκια... :Sμπες στην σελίδα της στο φατσοβιβλίο και γράψε από εκεί...
τυπε τον εχει βρει εύκολο πρεπει λες να τον προστατέψουμε ;Tυπε γιατι σε παει γαμιωντας η καυτη η σαρανταρα σημερα?
σου γαμω. Για να μην ξεχνιόμαστε..αφου ειμαι ευγενης τυπε...και σεβομαι οτι ειναι εργαζομενη, οποτε δεν θελω να της χαλασω το ιμαντζ εδω μεσα...
αν ητανε καμια φολα, σαν μερικες μερικες εδω μεσα, δεν θα χαριζομουνα,...θα ημουνα αμιληκτος...
Τυπε εγω ξερω οτι εκανες τουμπεκα και πηρες τις ζαρτιερες σου,εεε το κουβαδακι σου ηθελα να πω και πηγες σε αλλη παραλια..αφου ειμαι ευγενης τυπε...και σεβομαι οτι ειναι εργαζομενη, οποτε δεν θελω να της χαλασω το ιμαντζ εδω μεσα...
αν ητανε καμια φολα, σαν μερικες μερικες εδω μεσα, δεν θα χαριζομουνα,...θα ημουνα αμιληκτος...
στον κωλο σου μωρη πετουγιασου γαμω. Για να μην ξεχνιόμαστε..
Χονδρο. Ενδροπησου γαμω. Για να μην ξεχνιόμαστε..
Ωραιοι τροποι. Αντι να τα χωσεις στη σαρανταρα, ξεσπας τωρα σε παντρεμενη γυναικα.στον κωλο σου μωρη πετουγια
Ωραιοι τροποι. Αντι να τα χωσεις στη σαρανταρα, ξεσπας τωρα σε παντρεμενη γυναικα.