Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (6 μέλη και 13 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
δεν μου αρεκει εμφανισιακα τυπε..σιγα μην την φλερταρα κιολας... :S
Σου μιλησε πολυ ασχημα ομως,σε ειπε να γλειψεις χυμενες ζαρτιερες και μετα να τις φορεσεις κιολας :o :o :o
Δεν ξερω πως μπορεις και καταπινεις τετοιες προσβολες...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Ο Ραοπαο μονο τη Μαριανα γουσταρε να ξεκωλιασει φλερταρει αλλα και αυτη τον απεριψε :S
αυτο ισχυει γερο....το χειροτερο δεν ειναι οτι με απερριψε....ειναι οτι δεν απαντησε καν στην ντομπρα, πειραιωτικη και πασαλιμανιωτικη προταση που της εκαμα.... :'(

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
αυτο ισχυει γερο....το χειροτερο δεν ειναι οτι με απερριψε....ειναι οτι δεν απαντησε καν στην ντομπρα, πειραιωτικη και πασαλιμανιωτικη προταση που της εκαμα.... :'(

μπες στην σελίδα της στο φατσοβιβλίο και γράψε από εκεί...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Σου μιλησε πολυ ασχημα ομως,σε ειπε να γλειψεις χυμενες ζαρτιερες και μετα να τις φορεσεις κιολας :o :o :o
Δεν ξερω πως μπορεις και καταπινεις τετοιες προσβολες...
αφου ειμαι ευγενης τυπε...και σεβομαι οτι ειναι εργαζομενη, οποτε δεν θελω να της χαλασω το ιμαντζ εδω μεσα...
αν ητανε καμια φολα, σαν μερικες μερικες εδω μεσα, δεν θα χαριζομουνα,...θα ημουνα αμιληκτος...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.912
Πόντοι
19.795
Και απο τοτε αποφασισες να γινεις Ντιντης, να διαβαζεις Τζους, και να σαλιωνεις το δακτυλο σαν τον Μπραμπ. Βρε, που μπορει να καταντησει ενα τιμιο και ξηγημενο παληκαρι για το χατηρι μιας γυναικας :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
μπες στην σελίδα της στο φατσοβιβλίο και γράψε από εκεί...
ρε τυπε εχω κουτελο στην κοινωνια..ειμαι νοικοκυρης ανθρωπος...με το γυναικακι μου......θες να με καψεις με τα φεισμπουκια... :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αφου ειμαι ευγενης τυπε...και σεβομαι οτι ειναι εργαζομενη, οποτε δεν θελω να της χαλασω το ιμαντζ εδω μεσα...
αν ητανε καμια φολα, σαν μερικες μερικες εδω μεσα, δεν θα χαριζομουνα,...θα ημουνα αμιληκτος...
σου γαμω. Για να μην ξεχνιόμαστε..  :birdman:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Τυπε εγω ξερω οτι εκανες τουμπεκα και πηρες τις ζαρτιερες σου,εεε το κουβαδακι σου ηθελα να πω και πηγες σε αλλη παραλια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom