raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
βιβλια - λευκωματα και τα σχετικα...δεν εισαι κουλτουριαρα, που να σε εξηγω τωρα... :SΤι είναι αυτά που λέτε
βιβλια - λευκωματα και τα σχετικα...δεν εισαι κουλτουριαρα, που να σε εξηγω τωρα... :SΤι είναι αυτά που λέτε
για επιστημονικα κείμεναΤι είναι αυτά που λέτε
οτι πρεπει για μεναειναι τιγκα με τις νυφες του μπλιζ....για σκληροπυρηνικους δηλαδη..δεν ξερω αν με πιανεις... ;)
εγραψες και το www. στο maturealbum για να δεις τι ειναι η το βρηκες με τη μια?Τσόντες ?το κατάλαβα
ακου τσοντες...ωραιοι τροποι... :SΤσόντες ?το κατάλαβα
Ωραιοι τροποι. Συγχαρητηρια. :S Και πανω που θα εστελνα πμ στη σαρανταρα για να μη σου τη λεειμεγαλη περιεκτικοτητα σε σιδηρο εχει το..... ΚΡΕΑΣ........δεν ξερω αν με πιανεις ;)
Tυπε γιατι σε παει γαμιωντας η καυτη η σαρανταρα σημερα?ακου τσοντες...ωραιοι τροποι... :S
βιντεακια εκπαιδευτικου περιεχομενου θα τα χαρακτηριζα...
μαν αν πληρωνα οποτε τον επαιζα επρεπε να μου ειχαν κανει αγαλμα ολες οι τσοντοπαραγωγεςΜὲ συνδρομὴ ὅμως
δεν ειμαι έξυπνη αλλά έχω καλούς φίλουςΜὲ συνδρομὴ ὅμως
δεν ξερω τυπε.,,μπορει να εχει περιοδο (αν δεν της ηρθε εμμηνοπαυση ακομα)...Tυπε γιατι σε παει γαμιωντας η καυτη η σαρανταρα σημερα?
λες να παρεξηγησε το διακριτικο και αθωο φλερτ σου?δεν ξερω τυπε.,,μπορει να εχει περιοδο (αν δεν της ηρθε εμμηνοπαυση ακομα)...
εγω παντως ημουν κυριος απεναντι της...χωρις λογο αρπαχτηκε...
ποτε την φλερταρα???????????λες να παρεξηγησε το διακριτικο και αθωο φλερτ σου?
Α με συγχωρεις θεωρησα αυτονοητο οτι θα εχεις καμει πεσιμο,γραψε λαθος :<ποτε την φλερταρα???????????
Ουτε καν φλερτ τυπε. Ενα κρυο επι πληρωμη ειπε ο ανθρωποςλες να παρεξηγησε το διακριτικο και αθωο φλερτ σου?
εγω δεν καταδεχομαι να πληρωσω για σεξ και το λεω στο σωστο μερος τον σωστο χρονο
Εὐτυχῶς διαῤῥέουν ἀρκετᾶ ἐξ αὐτῶν σὲ free σελίδες.
Ὑπάρχουν πάντως κάποιοι ποὺ πληρώνουν
μάλλον σε είδε μαλακό για να μην πω την άλλη λέξη από μ και πεις ότι σε κάνουμε μπουλινγκδεν ξερω τυπε.,,μπορει να εχει περιοδο (αν δεν της ηρθε εμμηνοπαυση ακομα)...
εγω παντως ημουν κυριος απεναντι της...χωρις λογο αρπαχτηκε...