raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
μην ανακατευεσαι γεροΩραιοι τροποι. Αντι να τα χωσεις στη σαρανταρα, ξεσπας τωρα σε παντρεμενη γυναικα.
μην ανακατευεσαι γεροΩραιοι τροποι. Αντι να τα χωσεις στη σαρανταρα, ξεσπας τωρα σε παντρεμενη γυναικα.
τυπε μήπως απλά έδειξε ανωτερότητα στην αήθη επίθεση ;Τυπε εγω ξερω οτι εκανες τουμπεκα και πηρες τις ζαρτιερες σου,εεε το κουβαδακι σου ηθελα να πω και πηγες σε αλλη παραλια..
.μην ανακατευεσαι γερο
Τι να πω εγω ρε τυπε μετα απο το παρακατω :Sκαι με τον σύζυγο παρόν παρακαλώ...
Ημουνα σιγουρη οτι χορευεις ξυπολυτη ...μη σταναχωριεσαι θα σε στειλω γω γοβιτσες κ καλτσουλλλες...θαχουνε κι ακριβη νταντελα στα μπουτακια για να εισαι γλυκουλα...ειναι ομως λιγο χυμενες...θα τις γλυψεις εσυ και θα καθαρισουνε...
Υγ...ειδες βρε τζαναμπετη πως σε νοιαζομαι?
εσύ φοράς ζαρτιερες. Στο χαρίζωστον κωλο σου μωρη πετουγια
τυπε νομιζω δεν ηταν και πολυ προσβλητικό τα παραλεςΤι να πω εγω ρε τυπε μετα απο το παρακατω :S
Μη γελας τυπε,εμεις τον χαλασαμε με την κουλτουρα και τον Τζους,δεν ητανε ετσι αυτοςτυπε μήπως απλά έδειξε ανωτερότητα στην αήθη επίθεση ;
τυπε τωρα που το βλεπω, μαλλον πρεπει να την πειραξε αυτο το ποστ μου..τι να πω, πολυ μυγιαγγιχτη ειναι... :S :S :SΤι να πω εγω ρε τυπε μετα απο το παρακατω :S
δεν μαρεσει τυπε...ουτε ενα γρηγορο στην μαπα δεν θα της εριχνα
Νταξει,τον ειπε και γλυκουλα και οτι τον νοιαζεται..να τα λεμε κ αυτατυπε νομιζω δεν ηταν και πολυ προσβλητικό τα παραλες
αντε γαμησου ρε δευτεραντζα...δεν κοιτας τον δικο σου που σε εχει κανει ταρανδο, μιλας κιολα...εσύ φοράς ζαρτιερες. Στο χαρίζω
τυπε έδειξε τακτ αυτο λεω και γωΝταξει,τον ειπε και γλυκουλα και οτι τον νοιαζεται..να τα λεμε κ αυτα
τυπε καλα που δεν του πάμε να παρει χρυσα Δημουλίδου θα του πρότεινε και πρωκτικό μασάζΜη γελας τυπε,εμεις τον χαλασαμε με την κουλτουρα και τον Τζους,δεν ητανε ετσι αυτος
πολλά νεύρα. Ζηλευεις βασιλοφρων ? Λογικό είναι πολύ ανώτερος σουαντε γαμησου ρε δευτεραντζα...δεν κοιτας τον δικο σου που σε εχει κανει ταρανδο, μιλας κιολα...
Ταρανδοι και λοιπα κερασφορα ζωα κομενα.Εγω το τιμαω το στεφανι μουαντε γαμησου ρε δευτεραντζα...δεν κοιτας τον δικο σου που σε εχει κανει ταρανδο, μιλας κιολα...
Υπαρχει φθονος τυπε...τον έχετε πεθάνει, μία μελάτο την άλλη γλυκούλα... :S
Και τι; επρεπε να τον αφησουμε αγραμματο, τουβλο, που εχει τελειωσει τη σχολη του Αμαραντου, και νομιζει οτι τελειωσε το πολυτεχνειο; Που πηγαινε να κανει καμακι κουλτουριαρες και τον ρωταγανε για τον Τολστοι και τους ελεγε οτι δεν εχει τετοιο παικτη ο Θρυλος;Μη γελας τυπε,εμεις τον χαλασαμε με την κουλτουρα και τον Τζους,δεν ητανε ετσι αυτος
Την κυρα χρυσα αν ημουνα πιο μορφωμενος θα της εκανα πεδιμο μπας και τη σκισω την μουνα της...τυπε καλα που δεν του πάμε να παρει χρυσα Δημουλίδου θα του πρότεινε και πρωκτικό μασάζ
τυπε δεν πάσχεις απο μόρφωση απο στύση πάσχειςΤην κυρα χρυσα αν ημουνα πιο μορφωμενος θα της εκανα πεδιμο μπας και τη σκισω την μουνα της...
μλκα εδώ μέσα μην δείτε γριά κιτς αμέσως να την πηδηξετε μην χάσετε. Ανωμαλακια αχαχαχαχαχαχαΤην κυρα χρυσα αν ημουνα πιο μορφωμενος θα της εκανα πεδιμο μπας και τη σκισω την μουνα της...