Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σιγα μην γνωρισω την δικια μου το αθωο με αυτο εδω το γυναιο του δρομου...θα μου το μαγαρισει...
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ γιατί κατά τα άλλα θα την έφερνες να δει τι λες εδώ να σε θαυμασει

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
άνοιξα κατά λάθος το νήμα με τους μουστακαλήδες... :S :S :S
τι το ήθελα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.277
Πόντοι
5.006
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ γιατί κατά τα άλλα θα την έφερνες να δει τι λες εδώ να σε θαυμασει
Νταξει και αυτο σωστο ειναι...αλλα κατα τα αλλα την εχω στα οπα οπα..με τα λουσα της, τις εξοδους της, κυρια με τα ολα της...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Νταξει και αυτο σωστο ειναι...αλλα κατα τα αλλα την εχω στα οπα οπα..με τα λουσα της, τις εξοδους της, κυρια με τα ολα της...
μου είναι αδιάφορο τι ζωή θέλεις να ζεις κ εσυ κ η κούκλα σου όμως μην μας πουλάς στο στυλ της ζωής σου για πρότυπο γιατί θα τα ακούς και πολύ χειρότερα από σήμερα που σε έκαναν φιόγκο όλοι κ σε λυπάμαι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
μου είναι αδιάφορο τι ζωή θέλεις να ζεις κ εσυ κ η κούκλα σου όμως μην μας πουλάς στο στυλ της ζωής σου για πρότυπο γιατί θα τα ακούς και πολύ χειρότερα από σήμερα που σε έκαναν φιόγκο όλοι κ σε λυπάμαι
Μονο η σαρανταρα του την επεσε ολοι οι αλλοι του γαμησαμε το κερατο τον υπερασπιστηκαμε. :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.028
Πόντοι
2.606
νταξει εδω που τα λέμε δεν του πε και τιποτα η σαραντάρα τα παραλες ας είμαστε λίγο προοδευτικοί η και ιωνικοί  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.277
Πόντοι
5.006
Ποιος πουλαει στυλ μωρη καργια? Εγω ετσι ειμαι...ντομπρος, πειραιωτης και πασαλιμανιωτης..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.028
Πόντοι
2.606
Μονο η σαρανταρα του την επεσε ολοι οι αλλοι του γαμησαμε το κερατο τον υπερασπιστηκαμε. :grin:
ειδες τι μουνι ειναι η γεροντοκόρη αμα μου την πέσει και μένα καμια θα το κατα ευχαριστηθεί  :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
ναι τυπε οταν κατεβαίνει κατω μένει στο κάβο ντόρο στη Καστέλλα δεν πιάνεται ; :grin:
:2funny: :2funny:

Παντου ειναι πειραιας ρε μεγαλε..απο τον εβρο μεχρι και την κρητη, μονο ολυμπιακος...

για άσχετο λόγο ρώτησα, για μια Πειραιώτισσα στην Καστέλλα μήπως την ήξερες... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom