Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.949
Πόντοι
2.606
Να δείτε που ο μπλιζ οταν πήγαινε με τις πουτάνες για ύπνο πλήρωνε στο τέλος τα γαμησιατικα του μπάρμαν  :2funny:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
14520375_795569083919149_121867428228823346_n.jpg

να στείλουμε και από εδώ κανέναν υποψήφιο? :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αγαπημένος μου Εβραίος ο Artie Shaw ...........

Για την ερωτική του ζωή και τους γάμους του !!!!!!!!!

Μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Εδώ θα μας τα μαρτυρήσεις όλα... :grin:

Ο μέγας μουσικός και γυναικάς Artie Shaw, εκτός από αγαπημένος σου Εβραίος ήταν και γνωστός Κομμουνιστής.  :birdman:
Το όνομά του φιγουράριζε, μεταξύ άλλων διασημοτήτων, στην ρουφιανοκαρτέλα "Red Channels, The Report of Communist Influence in Radio and Television" τo 1953 και υπάρχει επίσης η προσωπική μαρτυρία της Olivia de Havilland, για την υπεράσπιση από τον Shaw του Σοβιετικού Συντάγματος ως αληθούς μοντέλου Δημοκρατίας.
Πές μας λοιπόν, τώρα που γυρίζει: εκτός από τον Κομμουνιστή Μπέρτολντ Μπρέχτ, τον Εβραίο Κούρτ Βάιλ, τον αγαπημένο σου Εβραίο
και Κομμουνιστή
Άρτι Σώ, ποιούς άλλους Εβραίους και Κομμουνιστές αγαπάς; Μόνο να μην αποδειχτούν και αδερφές, επιπλέον, γιατί
ειλικρινά, δεν θα αντέξω και τέτοια παραδοχή αγάπης από έναν, υποτίθεται, βέρο φασίστα...  :grin: :grin: :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.mentalfloss.com/wp-content/uploads/2009/06/redchannels.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://mentalfloss.com/article/21953/quick-10-10-celebrities-named-communist-scare[/URL]
[URL unfurl="true"]http://www.wsj.com/articles/SB115757993223555601[/URL]

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ο μέγας μουσικός και γυναικάς Artie Shaw, εκτός από αγαπημένος σου Εβραίος ήταν και γνωστός Κομμουνιστής.  :birdman:
Το όνομά του φιγουράριζε, μεταξύ άλλων διασημοτήτων, στην ρουφιανοκαρτέλα "Red Channels, The Report of Communist Influence in Radio and Television" τo 1953 και υπάρχει επίσης η προσωπική μαρτυρία της Olivia de Havilland, για την υπεράσπιση από τον Shaw του Σοβιετικού Συντάγματος ως αληθούς μοντέλου Δημοκρατίας.

Ανόητε ...

είσαι και προπαγανδιστής ....

ΣΤΟ ARTIE SHAW ........
δύο είναι τα στοιχεία κλειδί
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ.

1)Η ερωτική ζωή του και οι γάμοι του
2)Σε ποιά χώρα κατέφυγε όταν τον κυνήγησαν οι μαφιόζοι ...........

τα άλλα είναι οδοντόκρεμες ..........

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ανόητε ...

είσαι και προπαγανδιστής ....

ΣΤΟ ARTIE SHAW ........
δύο είναι τα στοιχεία κλειδί
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ.

1)Η ερωτική ζωή του και οι γάμοι του
2)Σε ποιά χώρα κατέφυγε όταν τον κυνήγησαν οι μαφιόζοι ...........

τα άλλα είναι οδοντόκρεμες ..........

Μην νομίζεις ότι όλοι σε φτύνουν. Που και που, βρέχει. Εσύ, πάντως, κράτα μαζί σου πάντοτε ομπρέλα δια παν ενδεχόμενον...
Λοιπόν, θα μας πείς τώρα ποιοί άλλοι Εβραίοι και Κομμουνιστές είναι αγαπημένοι σου;  :grin:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μην νομίζεις ότι όλοι σε φτύνουν. Που και που, βρέχει. Εσύ, πάντως, κράτα μαζί σου πάντοτε ομπρέλα δια παν ενδεχόμενον...
Λοιπόν, θα μας πείς τώρα ποιοί άλλοι Εβραίοι και Κομμουνιστές είναι αγαπημένοι σου;  :grin:

Τα περί φτυσίματος ... κτλ ... δεν θέλεις να τα σχολιάσω ........
προσπαθώ πολύ να είμαι κόσμιος και να μην αναφέρομαι σε πουτάνων γιούς κτλ ...

Για τον artie shaw ...
Τα πικάντικα στοιχεία!
Είχε κάνει 8 γάμους ... μεταξύ στις οποίες ήταν και η Λάνα Τάρνερ ......

Άλλο ενδιαφέρον , που ανέφεραν ετικέτες δίσκων βινυλίου που έχω στην κατοχή μου,
είναι ότι κάποια στιγμή δεκαετία 40,50 τον κυνηγούσαν ... μαφιόζοι για γκομενοδουλειά
και πήγε για χρόνια και έζησε στην ισπανία του φράνκο που θεωρούσε ότι ήταν ασφαλής!

Ωστόσο σε ιντερνετικές πηγές που κοιτάω τώρα πρόχειρα, δεν βλέπω να το αναφέρουν.
Πρέπει να ανέφερε το ίδιο συμβάν και cd ιταλικής εταιρείας που έβγαζε συλλογές, τα πρώτα χρόνια των cd , χαμηλού κόστους , τα οποία τα έφερνε το δισκάδικο philodisc που έχει κλείσει καμιά 20ρια χρόνια τώρα, αν το θυμάσαι ....... είχε δύο στην αθήνα, εμμ. μπενάκη και στη στοά της όπερας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Τα περί φτυσίματος ... κτλ ... δεν θέλεις να τα σχολιάσω ........
προσπαθώ πολύ να είμαι κόσμιος και να μην αναφέρομαι σε πουτάνων γιούς κτλ ...

Για τον artie shaw ...
Τα πικάντικα στοιχεία!
Είχε κάνει 8 γάμους ... μεταξύ στις οποίες ήταν και η Λάνα Τάρνερ ......

Άλλο ενδιαφέρον , που ανέφεραν ετικέτες δίσκων βινυλίου που έχω στην κατοχή μου,
είναι ότι κάποια στιγμή δεκαετία 40,50 τον κυνηγούσαν ... μαφιόζοι για γκομενοδουλειά
και πήγε για χρόνια και έζησε στην ισπανία του φράνκο που θεωρούσε ότι ήταν ασφαλής!

Ωστόσο σε ιντερνετικές πηγές που κοιτάω τώρα πρόχειρα, δεν βλέπω να το αναφέρουν.
Πρέπει να ανέφερε το ίδιο συμβάν και cd ιταλικής εταιρείας που έβγαζε συλλογές, τα πρώτα χρόνια των cd , χαμηλού κόστους , τα οποία τα έφερνε το δισκάδικο philodisc που έχει κλείσει καμιά 20ρια χρόνια τώρα, αν το θυμάσαι ....... είχε δύο στην αθήνα, εμμ. μπενάκη και στη στοά της όπερας.

Τα στοιχεία για τις γυναίκες του, λες να μην τα ξέρω και μου τα ανακοινώνεις για καινούργια;
Εγώ σου έδωσα στοιχεία και πηγές σύμφωνα με τις οποίες ο Εβραίος Artie Shaw, ήταν φίλα προσκείμενος στον Κομμουνισμό
και για τις δραστηριότητές του (άλλο, αν άρχισε τις υπεκφυγές για να σώσει τον κώλο του) εξετάστηκε από τη σχετική
επιτροπή του Μακάρθυ. Εσύ τώρα, κάθεσαι και μου τσαμπουνάς για κάτι που διάβασες περί Μαφίας και φυγής στην Ισπανία
και τρίχες κατσαρές, που διάβασες κάπου, κάποτε σε κάποιον δίσκο. Ωραία, και το 1939 αποδεδειγμένα, παράτησε την μπάντα του σύξυλη και πήγε να ζήσει στο Μεξικό για έναν χρόνο επειδή έτσι του κάβλωσε. Να βγώ τώρα κι εγώ να σου πώ ότι πήγε για την προώθηση του Κομμουνισμού
ή για να πίνει τεκίλες με τις μουνάρες τις λατίνες; Τι μας είπες δηλαδή; Παπαριές καμαρωτές μας είπες. Για την δράση του στον Β' ΠΠ
που εμψύχωνε με την μπάντα του τον αμερικανικό στόλο στον Ειρηνικό από 1942 έως 1944; Μούγκα. Το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος λευκός
bandleader που έβαλε το 1938 μια μαύρη να τραγουδήσει με πλήρη απασχόληση (την Billie Holiday) κάνοντας περιοδεία στον ρατσιστικό αμερικανικό Νότο; Μούγκα. Κατά τ' άλλα οι γυναίκες που πήδηξε και η υποτιθέμενη φυγή από τους μαφιόζους στην Ισπανία, είναι για σένα τα ορόσημα. Για τα μουσικά του επιτεύγματα ας μην μιλήσω, διότι δεν θα καταλάβεις ως μουσικά απαίδευτος που είσαι. Και για την ιστορία, αν ενδιαφέρεσαι για τη τζαζ, ρίξε μια ματιά σε ένα νήμα που έχω ανοίξει εδώ και καιρό, για να ξέρεις άλλη φορά σε ποιόν ανοίγεις το στόμα σου μιλώντας για Artie Shaw. Την ομπρέλα μην ξεχνάς...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Και για την ιστορία, αν ενδιαφέρεσαι για τη τζαζ, ρίξε μια ματιά σε ένα νήμα που έχω ανοίξει εδώ και καιρό, για να ξέρεις άλλη φορά σε ποιόν ανοίγεις το στόμα σου μιλώντας για Artie Shaw. Την ομπρέλα μην ξεχνάς...

Επειδή τελικά είσαι ένα γαμημένο σκουπίδι ....

μιλάμε για άτομο που το κύριο χαρακτηριστικό του ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ,
το 99,99% δηλαδή σε εσένα , είναι ότι ΓΑΜΙΕΣΑΙ και τα υπόλοιπα είναι το 0,01%
αλλά κι από αυτά το 90% σκατά είναι , μην μου απευθύνεις το λόγο ξανά.

Επειδή είσαι σκατάς και δεν είσαι άνδρας, για να κόψεις να μιλάς σε κάποιον που σε σιχαίνεται,
θα απευθυνθείς ξανά σε μένα .... αλλά μην περιμένεις απάντηση.

Και αν περνιέσαι για μουσική διάνοια ... κι εκεί ένα αρχίδι είσαι,
γι'αυτό παίζεις σε πανηγύρια στη βουλγαρία και την ... τουρκία ..........

[size=14pt]Άντε γειαααααα[/size]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Επειδή τελικά είσαι ένα γαμημένο σκουπίδι ....

μιλάμε για άτομο που το κύριο χαρακτηριστικό του ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ,
το 99,99% δηλαδή σε εσένα , είναι ότι ΓΑΜΙΕΣΑΙ και τα υπόλοιπα είναι το 0,01%
αλλά κι από αυτά το 90% σκατά είναι , μην μου απευθύνεις το λόγο ξανά.

Επειδή είσαι σκατάς και δεν είσαι άνδρας, για να κόψεις να μιλάς σε κάποιον που σε σιχαίνεται,
θα απευθυνθείς ξανά σε μένα .... αλλά μην περιμένεις απάντηση.

Και αν περνιέσαι για μουσική διάνοια ... κι εκεί ένα αρχίδι είσαι,
γι'αυτό παίζεις σε πανηγύρια στη βουλγαρία και την ... τουρκία ..........

[size=14pt]Άντε γειαααααα[/size]

:2funny:

ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ.....  :2on1:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.329
Πόντοι
25.467
Μπά...

Θα εμφιλοχωρήσουν αρκετές "ρεβανς".

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μπά...

Θα εμφιλοχωρήσουν αρκετές "ρεβανς".

Tι θέλετε να πείτε ;
Θα δώσουμε αξία στο γύφτο των πανηγυριών ;;;

Αν θέλετε εσείς ...........

Αν είχατε υπόψη σας, ομάδα μαυριδερών που έπαιζε ... λάτιν έξω από κινηματογράφους,
που επειδή ήταν ... σκούροι , παρίσταναν τους μεξικάνους
(μεξικάνοι που τους λέγαν μαλίκ όμως) ........

με κάτι τέτοιο έχουμε να κάνουμε ......

έξω , τέτοιοι τύποι δεν πλησιάζουν όσους μοιάζουν για ... χρυσαυγίτες ......

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.329
Πόντοι
25.467
Tι θέλετε να πείτε ;
Θα δώσουμε αξία στο γύφτο των πανηγυριών ;;;

Αν θέλετε εσείς ...........

Αν είχατε υπόψη σας, ομάδα μαυριδερών που έπαιζε ... λάτιν έξω από κινηματογράφους,
που επειδή ήταν ... σκούροι , παρίσταναν τους μεξικάνους
(μεξικάνοι που τους λέγαν μαλίκ όμως) ........

με κάτι τέτοιο έχουμε να κάνουμε ......

έξω , τέτοιοι τύποι δεν πλησιάζουν όσους μοιάζουν για ... χρυσαυγίτες ......

Δέχεσθε δηλαδή ότι "σπάσατε" από έναν  γέρο εβραίο ομοφυλόφιλο κομμουνιστή;

Ανεπίτρεπτον!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Δέχεσθε δηλαδή ότι "σπάσατε" από έναν  γέρο εβραίο ομοφυλόφιλο κομμουνιστή;

Ανεπίτρεπτον!

Αν και δεν ηξεύρω σε ποιόν εχθρό ακριβώς αναφέρεστε, νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς, ο εν λόγω κύριος έχει δηλώσει ότι αγαπάει τους Κομμουνιστάς και τους Εβραίους, κι αν κρίνω απ' το γεγονός ότι περιφέρεται στο νήμα των παππούληδων, μάλλον θα αγαπάει και τους γέρους, μερικοί εκ των
οποίων (όπως εγώ κι εσείς, παραδείγματι) έχουν βεβαρημένο ομοφυλοφιλικό παρελθόν. Τι να σας πώ, δεν κατανοώ προς τι τέτοιο μένος...  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.329
Πόντοι
25.467
Αν και δεν ηξεύρω σε ποιόν εχθρό ακριβώς αναφέρεστε, νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς, ο εν λόγω κύριος έχει δηλώσει ότι αγαπάει τους Κομμουνιστάς και τους Εβραίους, κι αν κρίνω απ' το γεγονός ότι περιφέρεται στο νήμα των παππούληδων, μάλλον θα αγαπάει και τους γέρους, μερικοί εκ των
οποίων (όπως εγώ κι εσείς, παραδείγματι) έχουν βεβαρημένο ομοφυλοφιλικό παρελθόν. Τι να σας πώ, δεν κατανοώ προς τι τέτοιο μένος...  :grin:

Μα τι γράφετε;;;

Κανένα μένος, τουλάχιστον ως προς εμέ.

Ίσα - ίσα που ο κ. Λάκης είχε προσφερθεί να γίνει κουμπάρος, στην περίπτωση που εγώ και ο Κόσνικ θα προσερχόμεθα είς γάμου κοινωνία.  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μα τι γράφετε;;;

Κανένα μένος, τουλάχιστον ως προς εμέ.

Ίσα - ίσα που ο κ. Λάκης είχε προσφερθεί να γίνει κουμπάρος, στην περίπτωση που εγώ και ο Κόσνικ θα προσερχόμεθα είς γάμου κοινωνία.  :grin:

Καλός ο λόγος σας φίλτατε! Εντούτοις, διαπιστώνω μετά μεγίστης θλίψεως, ότι ο οιωνεί υποψήφιος γαμβρός κ. Κόσνικ, έχει περιέλθει
προ πολλού εις την ανυπαρξίαν, και φρονώ ότι ο μόνος πλέον πρόθυμος εις τον ορίζοντα, δια να σας αποκαταστήσει, είμαι εγώ, δια ευνοήτους λόγους (καθότι μάλιστα γνωρίζετε πόσο τρυφερός σύζυγος ημπορώ να φανώ προς το έτερον ήμισυ).
Λέτε να τολμήσει και πάλι, ο εν λόγω κύριος, να κάνει τον κουμπάρο και να παρασταθεί αντάξια στην ευτυχία μας, έπειτα από την αποψινή ταπεινωτική απέκδυση των ιματίων και των εσωβράκων του; Φεύ! Ιδού λοιπόν, το άσπλαχνον πάθος το της απανθρωπίας... :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλημέρα στα μονομάχιμα γερόντια!  :grin: :grin:  :hi:

sword-shirt-mens-premium-hoodie.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom