brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.204
- Πόντοι
- 2.606
οχι ρε τυπε και κλώνος δικός μου ο παπι με προσβάλεις καλυτερα να με λεγες πούστη
Θα πω ότι είμαι ο κ. raopau, κλώνος του κ. brabus!
οχι ρε τυπε και κλώνος δικός μου ο παπι με προσβάλεις καλυτερα να με λεγες πούστη
Θα πω ότι είμαι ο κ. raopau, κλώνος του κ. brabus!
τα πιο ξεκούραστα λεφτά θα πάρειςΕμ....ειπα να τον τρομαξω λιγο ναχει το νου του...να ξερει με ποιες μπορςι ν αποκοιμηθει κ με ποιες να προσεχει
Εμ....ειπα να τον τρομαξω λιγο ναχει το νου του...να ξερει με ποιες μπορςι ν αποκοιμηθει κ με ποιες να προσεχει
αχαχαχαχαχαχαχαχ καλημέρα καυτη σαρανταρα. Καλώς ήρθες στο θρεντΚαλιτερα να μην ξερω ποιος ειστε. .θα ειναι πιο ενδιαφερουσα η συναντηση ετσι....
Οσο για ρη συμμετοχη στο φορουμ...πικρα. Εδωσα τον τπολογιστη μου για επισκευη στον κολητο μου. Και μαλλον του μετεφερα καποιο αορατο ερωτικο φιλτρο γτ εβγαλε 3 γκομενες σε μια βδομαδα...και δεν ευκαιρει να τον φτιαξει λεει ..οποτε του στελνω μυνημα μου λεει ασε με γαμαω τωρα
Κι επειδη θελω να τον βλεπω ευτυχισμενο το βουλωνω...αλλα μου ςχουν βγει τα ματια με το κινητο
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ καλόνΤυπε αν δεν σου σηκωθεί πες της οτι εισαι ο ρεηπαπι
θα το καταλάβει η ίδια.στανταρΕνα ειναι σίγουρο, μαζί σου δεν θα κοιμηθεί ;)
Α και που σαι...... θα σου πω εγω ποιος ηταν
θα πάνε και οι δυο με σακβουαγιαζ θα ρωτήσει ο ένας τι εχεις μωρο μου μεςα ; Να μαστίγια στραπον ζαρτιέρες χειροπέδες εσώρουχα εσυ; Εγω ; σλιπιμπαγκ....αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ καλόν
θα το καταλάβει η ίδια.στανταρ
θα την πληρώσει με δικαστικό παράβολοΛες να της πει " υπάγω " οταν φεύγει;
θα πάνε και οι δυο με σακβουαγιαζ θα ρωτήσει ο ένας τι εχεις μωρο μου μεςα ; Να μαστίγια στραπον ζαρτιέρες χειροπέδες εσώρουχα εσυ; Εγω ; σλιπιμπαγκ....
αχαχαχαχαχαχαχαχθα πάνε και οι δυο με σακβουαγιαζ θα ρωτήσει ο ένας τι εχεις μωρο μου μεςα ; Να μαστίγια στραπον ζαρτιέρες χειροπέδες εσώρουχα εσυ; Εγω ; σλιπιμπαγκ....
Λες να της πει " υπάγω " οταν φεύγει;
θα την πετάξει κανένα Εικοτολογώ αχαχαχαχαχαχαΛες να της πει " υπάγω " οταν φεύγει;
θα πάνε και οι δυο με σακβουαγιαζ θα ρωτήσει ο ένας τι εχεις μωρο μου μεςα ; Να μαστίγια στραπον ζαρτιέρες χειροπέδες εσώρουχα εσυ; Εγω ; σλιπιμπαγκ....
αχαχαχαχαχαχαχαχ καλημέρα καυτη σαρανταρα. Καλώς ήρθες στο θρεντ
θα πει θέλω και κωλοθα την πετάξει κανένα Εικοτολογώ αχαχαχαχαχαχα