Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
Οι επιδόσεις μου είναι ανύπαρκτες και το έχω ομολογήσει εις ετέραν κατάθεσιν ψυχής. Επί της ουσίας και το γιατί δεν θα ξέρει ότι είμαι ο blizardeye θα ήταν καλύτερο να σας απαντήσει ο κ. yorkie.
Σε κάθε περίπτωση η εν λόγω εργαζομένη έχει κριθεί από τις αναρτήσεις της και δεν εκθέτει κανένα όπως κάνει η κάθε συνεπής εργαζομένη.
τυπε πεταξες την μπάλα στην εξέδρα  :P

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αυτο σε ανησυχεί; εδώ ειπε ότι αν κοιμηθεί μπορεί να ξυπνήσει άγαρμπα απο τα εργαλεία και να τρομάξει  :grin:

Στραπόν στα γεράματα:2funny:

Τίποτα, θα βαφτίσει το στραπόν-κλίσμα και την Καυτή σαραντάρα-νοσοκόμα και όλα κομπλέ...
girl_hospital.gif

:grin: :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Σε μια δυσκολη φαση της ζωης μου φωναξα εργαζομενη για τρεις ωρες. Ηρθε. Την πληρωσα 600 και οταν ξαπλωσαμε κοιμηθκα απο το πολυ ποτο. Αυτη εμεινε για πολλες ωρες μαζι μου... και υπηρξε συνεχεια.. Λ. Συγγρου.. Αθηνα ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλημέρα τώρα τσιπνισα και τώρα που το σκέφτομαι κακώς έπρεπε να κοιμηθώ λίγο ακόμα δύο τρεις ωριτσες  :orchestra:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Καλημέρα τώρα τσιπνισα και τώρα που το σκέφτομαι κακώς έπρεπε να κοιμηθώ λίγο ακόμα δύο τρεις ωριτσες  :orchestra:

Καλημέρα!
Είδατε τι καλό πράγμα που είναι ο ύπνος!

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Καλημέρα, κα. ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ!
Το θέμα του ύπνου δεν έχει να κάνει με το περιστατικό που αναφέρετε. Οφείλεται εις μίαν συγκινητικήν κατάθεσιν ψυχής μου, την οποία οι χοίροι εδώ μέσα δεν εξετίμησαν δεόντως.
Ναι, θα βρεθούμε κάποια στιγμή. Δεν θα ξέρετε όμως ότι είμαι ο blizardeye!  ;)
Θα είναι χαρά μας να συμμετέχετε στο νήμα μας.

Καλιτερα να μην ξερω ποιος ειστε. .θα ειναι πιο ενδιαφερουσα η συναντηση ετσι....

Οσο για ρη συμμετοχη στο φορουμ...πικρα. Εδωσα τον τπολογιστη μου για επισκευη στον κολητο μου. Και μαλλον του μετεφερα καποιο αορατο ερωτικο φιλτρο γτ εβγαλε 3 γκομενες σε μια βδομαδα...και δεν ευκαιρει να τον φτιαξει λεει ..οποτε του στελνω μυνημα μου λεει ασε με γαμαω τωρα

Κι επειδη θελω να τον βλεπω ευτυχισμενο το βουλωνω...αλλα μου ςχουν βγει τα ματια με το κινητο

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Καλιτερα να μην ξερω ποιος ειστε. .θα ειναι πιο ενδιαφερουσα η συναντηση ετσι....

Οσο για ρη συμμετοχη στο φορουμ...πικρα. Εδωσα τον τπολογιστη μου για επισκευη στον κολητο μου. Και μαλλον του μετεφερα καποιο αορατο ερωτικο φιλτρο γτ εβγαλε 3 γκομενες σε μια βδομαδα...και δεν ευκαιρει να τον φτιαξει λεει ..οποτε του στελνω μυνημα μου λεει ασε με γαμαω τωρα

Κι επειδη θελω να τον βλεπω ευτυχισμενο το βουλωνω...αλλα μου ςχουν βγει τα ματια με το κινητο

Εμείς πάντως εδώ είμεθα. Είτε από το κινητό σας είτε από το λάπτοπ, δεν θα μας χάσετε!  :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Αφήστε που σ΄ εμάς όσα ερωτικά φίλτρα και αν σταλούν, το αποτέλεσμα είναι πάντα ίδιο ...  :headbang:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
κάθε γυναίκα θα αισθάνεται ωραία, όταν την παίρνει γλυκά γλυκά τουλάχιστον ο ύπνος... :grin:
ετσι ειναι η κοινη αποδοχη αλλα εγω εχω καταλληξει οτι καθε γυναικα αισθανετε ωραιωτερα οταν μπαινει σε ζαχαροπλαστειο σε μερα free απο διατα  :tooth:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
Τυπε αν δεν σου σηκωθεί πες της οτι εισαι ο ρεηπαπι  :grin:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Αυτο σε ανησυχεί; εδώ ειπε ότι αν κοιμηθεί μπορεί να ξυπνήσει άγαρμπα απο τα εργαλεία και να τρομάξει  :grin:

Στραπόν στα γεράματα;  :2funny:

Εμ....ειπα να τον τρομαξω λιγο ναχει το νου του...να ξερει με ποιες μπορςι ν αποκοιμηθει κ με ποιες να προσεχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom