Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.677
Πόντοι
26.096
:rockon: :rockon: :hi: :hi:

Μσλί μπαμπάκι ψολή φαρμάκι !!!
Μαλί καθόλου ψολή διαόλου !!

Πσραθέτω οπτικό δείγμα κοντά στη περιγραφή σου ( πλην μύστακος ) !! :grin: :grin:

Επιτρέψτε μου, όμως, να διαφωνήσω με τις φωτογραφίες σας. Συγχωρείσθε, βέβαια, επειδή δεν μας γνωρίζετε καλά εισέτι.
Η παρακάτω φωτο είναι πιο αντιπροσωπευτική για τα μέλη του παρόντος νήματος:
dirty-old-men-12.jpg

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Επιτρέψτε μου, όμως, να διαφωνήσω με τις φωτογραφίες σας. Συγχωρείσθε, βέβαια, επειδή δεν μας γνωρίζετε καλά εισέτι.
Η παρακάτω φωτο είναι πιο αντιπροσωπευτική για τα μέλη του παρόντος νήματος:
dirty-old-men-12.jpg

αφού μπορεί και σηκώνει το χέρι πάλι καλά...

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
ο αλλος εξεφρασε ενδιαφερον να παρει εναν υπνο με καυτη σαρανταρα γνωμη σου  :grin:

Χαχαχα.... Το περιστατικο  με   τον  υπνο στο αμαξι  μου το διηγηθηκανε χθε . ...συμβαινουν κι αυταδε πειραζει...

Με μενα παντως δεν τον συμφερει να αποκοιμηθει γιατι κινδυνευει..  Σκτεφτειτε εκει που θα ροχαλιζει να ξυπνησει λεγοντσς ΜΑΛΙΣΤΑ. ΚΥΡΙΑ....!!!η Κυρια Αφροδιτη παντα εχει μαζι της ενα μικρο σακιδιο γεματο στριγκακια καλσον μαστιγια και στραπον....ειναι κριμα να ξυπνησει αγαρμπα κι να νομισει οτι βλεπει εφιαλτη ο καημενος

Καλημερα σας κ.Blizardeye..

..νομιζω οτι πρεπει να επιβαλετε την ταξη εδω μεσα. Πολυ αερα τους εχετε δωσει...ακους εκει να λενε οτι κοιμαστε στα ραντςβου και μαλιστα ροχαλιζοντας ...εγω παντως μπορω να ερθω ως μαρτυρας υπερασπισης αν βεβαιως αποκτησω ιδιαν πειρα...ψευδομαρτυρας δεν ερχομαι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Χαχαχα.... Το περιστατικο  με   τον  υπνο στο αμαξι  μου το διηγηθηκανε χθε . ...συμβαινουν κι αυταδε πειραζει...

Με μενα παντως δεν τον συμφερει να αποκοιμηθει γιατι κινδυνευει..  Σκτεφτειτε εκει που θα ροχαλιζει να ξυπνησει λεγοντσς ΜΑΛΙΣΤΑ. ΚΥΡΙΑ....!!!η Κυρια Αφροδιτη παντα εχει μαζι της ενα μικρο σακιδιο γεματο στριγκακια καλσον μαστιγια και στραπον....ειναι κριμα να ξυπνησει αγαρμπα κι να νομισει οτι βλεπει εφιαλτη ο καημενος

Καλημερα σας κ.Blizardye..

..νομιζω οτι πρεπει να επιβαλετε την ταξη εδω μεσα. Πολυ αερα τους εχετε δωσει...ακους εκει να λενε οτι κοιμαστε στα ραντςβου και μαλιστα ροχαλιζοντας ...εγω παντως μπορω να ερθω ως μαρτυρας υπερασπισης αν βεβαιως αποκτησω ιδιαν πειρα...ψευδομαρτυρας δεν ερχομαι

Καλώς την κ. Αφροδίτη! Δηλώνω μέγας θαυμαστής σας!  :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Πολυ καλημερα σας...ευχαριστω για τα καλα σας λογια

Το καλό να λέγεται, σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο! Σας εκτιμώ ιδιαίτερα και σας βλέπω εκτός από
μια ευσυνείδητη εργαζόμενη, και ως μια εκλεκτή συμφορουμίτισσα με ουσιαστικές παρεμβάσεις!
Θα είναι τιμή μου κάποια μέρα να γνωριστούμε!  :hi:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Μπλιζζζζζ η ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ θέλει αυτοψία.

Βγάλε ασπροπρόσωπα τα γερόντια  :rockon:

Και αν έρθει Αθήνα ,  θα δει πως ειναι και ο καυτός 80αρης  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.677
Πόντοι
26.096

Καλημερα σας κ.Blizardeye..

Καλημέρα, κα. ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ!
Το θέμα του ύπνου δεν έχει να κάνει με το περιστατικό που αναφέρετε. Οφείλεται εις μίαν συγκινητικήν κατάθεσιν ψυχής μου, την οποία οι χοίροι εδώ μέσα δεν εξετίμησαν δεόντως.
Ναι, θα βρεθούμε κάποια στιγμή. Δεν θα ξέρετε όμως ότι είμαι ο blizardeye!  ;)
Θα είναι χαρά μας να συμμετέχετε στο νήμα μας.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Το καλό να λέγεται, σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο! Σας εκτιμώ ιδιαίτερα και σας βλέπω εκτός από
μια ευσυνείδητη εργαζόμενη, και ως μια εκλεκτή συμφορουμίτισσα με ουσιαστικές παρεμβάσεις!
Θα είναι τιμή μου κάποια μέρα να γνωριστούμε!  :hi:

Θα ειναι και δικη μου χαρα..να εχετε μια υπεροχη Κυριακη

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.166
Πόντοι
2.606
Καλημέρα, κα. ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ!
Το θέμα του ύπνου δεν έχει να κάνει με το περιστατικό που αναφέρετε. Οφείλεται εις μίαν συγκινητικήν κατάθεσιν ψυχής μου, την οποία οι χοίροι εδώ μέσα δεν εξετίμησαν δεόντως.
Ναι, θα βρεθούμε κάποια στιγμή. Δεν θα ξέρετε όμως ότι είμαι ο blizardeye!  ;)
Θα είναι χαρά μας να συμμετέχετε στο νήμα μας.
φοβασαιμην βγάλει βρώμα για τις επιδόσεις σου τυπε ; :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.677
Πόντοι
26.096
φοβασαιμην βγάλει βρώμα για τις επιδόσεις σου τυπε ; :grin:

Οι επιδόσεις μου είναι ανύπαρκτες και το έχω ομολογήσει εις ετέραν κατάθεσιν ψυχής. Επί της ουσίας και το γιατί δεν θα ξέρει ότι είμαι ο blizardeye θα ήταν καλύτερο να σας απαντήσει ο κ. yorkie.
Σε κάθε περίπτωση η εν λόγω εργαζομένη έχει κριθεί από τις αναρτήσεις της και δεν εκθέτει κανένα όπως κάνει η κάθε συνεπής εργαζομένη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Οι επιδόσεις μου είναι ανύπαρκτες και το έχω ομολογήσει εις ετέραν κατάθεσιν ψυχής. Επί της ουσίας και το γιατί δεν θα ξέρει ότι είμαι ο blizardeye θα ήταν καλύτερο να σας απαντήσει ο κ. yorkie.
Σε κάθε περίπτωση η εν λόγω εργαζομένη έχει κριθεί από τις αναρτήσεις της και δεν εκθέτει κανένα όπως κάνει η κάθε συνεπής εργαζομένη.

Σκέφτεσαι μήπως να πείς στη γυναίκα, ότι είσαι ο yorkie και να κάνεις ρεζίλι τον άνθρωπο;;  :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Αυτο σε ανησυχεί; εδώ ειπε ότι αν κοιμηθεί μπορεί να ξυπνήσει άγαρμπα απο τα εργαλεία και να τρομάξει  :grin:

Στραπόν στα γεράματα;  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

το είδα, αλλά είπα από ευγένεια να μην το σχολιάσω... :grin: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom