tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.999
- Πόντοι
- 606
σορρυ θα παρω τα γιουβαρλακιαΕμένα αυτό μου άρεσε ...
Γνώμη σας
σορρυ θα παρω τα γιουβαρλακιαΕμένα αυτό μου άρεσε ...
Γνώμη σας
Δεν έχεις άδικο, αρκεί να'ναι καλοφτιαγμένα.σορρυ θα παρω τα γιουβαρλακια
εμενα μπορείς να με σπιτωσεις γιατί τώρα με την κρίση τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Προσφέρω μαγείρεμα δουλειε και σου γράφω κ τις κριτικές στο μπου αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχΕμένα αυτό μου άρεσε ...
Γνώμη σας
μανας λεμε ρε βλαντη μου.Δεν έχεις άδικο, αρκεί να'ναι καλοφτιαγμένα.
αυτο το τελευταιο με ψηνει,ειμαι αχρηστος.εμενα μπορείς να με σπιτωσεις γιατί τώρα με την κρίση τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Προσφέρω μαγείρεμα δουλειε και σου γράφω κ τις κριτικές στο μπου αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ
Δεν υπάρχει τότε! Υποκλίνομαιμανας λεμε ρε βλαντη μου.
μη μου γαμας τη ψυχολογια..
χωρισατε? :oΓεια σου βασιλοφρων δεν μας μιλάς ?
θα βλέπει κωλουθ αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχχωρισατε? :o
Τυπε παμε Σπερχειαδα?θα φαμε θα πιουμε,να ψωνισει και κανα βρακο-στρινγκ η γυναικαχωρισατε? :o
παμε ρε τυπε,να της παρουμε κανα βρακι της ξεβρακωτης της αναρχικιας να πουμεΤυπε παμε Σπερχειαδα?θα φαμε θα πιουμε,να ψωνισει και κανα βρακο-στρινγκ η γυναικα
Οχι και ξεβρακωτη τα καλυτερα βρακια της εχω παρει,σατεν και μεταξια,απλα χρειαζεται μια ανανεωση η κολεξιονπαμε ρε τυπε,να της παρουμε κανα βρακι της ξεβρακωτης της αναρχικιας να πουμε
κανει ο αρμανι κολεξιον στη σπερχειαδα τυπε?Οχι και ξεβρακωτη τα καλυτερα βρακια της εχω παρει,σατεν και μεταξια,απλα χρειαζεται μια ανανεωση η κολεξιον
συνηθως ψωνιζουμε απο Τσιτσιολινα τυπεκανει ο αρμανι κολεξιον στη σπερχειαδα τυπε?
Γεια σου βασιλοφρων δεν μας μιλάς ?