blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.667
- Πόντοι
- 26.096
θα πει θέλω και κωλο
Δεν ειναι στην τιμή μωρο μου
Ένσταση !!!!!
Δεν είμαι φαν του πρωκτικού!
θα πει θέλω και κωλο
Δεν ειναι στην τιμή μωρο μου
Ένσταση !!!!!
τυπε εσυ εχεις γαμησει 63 χρονη η καυτή σαραντάρα ειναι έφηβη ακομα για σέναΠλάκα πλάκα όλοι σας σιγά σιγά αντιλαμβάνεσθε την πραγματική ομορφιά μίας ώριμης γυναίκας και πλησιάζετε στις προτιμήσεις του νηματοθέτη!
Τέρμα τα 21 χρονα παγόβουνα της Σιβηρίας!
αγαπη μου
τυπε εσυ εχεις γαμησει 63 χρονη η καυτή σαραντάρα ειναι έφηβη ακομα για σένα
αντιλαμβανομαστε ότι η τυπισσα (καυτη σαρανταρα) είναι γαμω τα ατομακια. Περί ορέξεως κολοκυθάκια...Πλάκα πλάκα όλοι σας σιγά σιγά αντιλαμβάνεσθε την πραγματική ομορφιά μίας ώριμης γυναίκας και πλησιάζετε στις προτιμήσεις του νηματοθέτη!
τυπε το δέρμα της πρεπει να ειχε ζάρες σαν μούρη απο σκύλο σαρπεη64χρονη!
οι μιλφαρες ειναι το μελλονΠλάκα πλάκα όλοι σας σιγά σιγά αντιλαμβάνεσθε την πραγματική ομορφιά μίας ώριμης γυναίκας και πλησιάζετε στις προτιμήσεις του νηματοθέτη!
τυπε το δέρμα της πρεπει να ειχε ζάρες σαν μούρη απο σκύλο σαρπεη
αντιλαμβανομαστε ότι η τυπισσα (καυτη σαρανταρα) είναι γαμω τα ατομακια. Περί ορέξεως κολοκυθάκια...
οι μιλφαρες ειναι το μελλον
ναι φαντάζομαι τυπε θα ηταν τσίταΓυναίκα που κολυμπά από τα 30 της;;; Και μάλιστα καθημερινά και με βορειοευρωπαϊκό DNA;
Χλωμή η εικοτολογία σας!
καποια στιγμη η επιστημη πρεπει να προχωρησει ωστε να μπορουν οι γυναικες μετα το λυκειο να πηγαινουν κατευθειαν στα 35 να μη χρειαζετε να τις περιμενουμε
καποια στιγμη η επιστημη πρεπει να προχωρησει ωστε να μπορουν οι γυναικες μετα το λυκειο να πηγαινουν κατευθειαν στα 35 να μη χρειαζετε να τις περιμενουμε
θα πάνε και οι δυο μ
ε σακβουαγιαζ θα ρωτήσει ο ένας τι εχεις μωρο μου μεςα ; Να μαστίγια στραπον ζαρτιέρες χειροπέδες εσώρουχα εσυ; Εγω ; σλιπιμπαγκ....
Αχαχα...δεν παιζεστε
Θα τον βαλετε τον ανθρωπο να πιει 5-6 καφεδες πριν το ραντεβου κ μετα θα τρεμουν τα χερια του κ θα νομιζω οτι εχει παρκινσον
οχι ενταξει εγω εχω θεσει πατωμα στα μιλφακια τα 35. οτι ειναι 10 χρονια μεγαλυτερο απο μενα και πανω το θεωρω μιλφΚαι στα 40 δεν θα ήταν άσχημα!
τον έκανες μεροκάματο κατευθείαν θα ειναι και ξεκούραστο σαν ραστωνη δημοσίου υπαλλήλουΑχαχα...δεν παιζεστε
Θα τον βαλετε τον ανθρωπο να πιει 5-6 καφεδες πριν το ραντεβου κ μετα θα τρεμουν τα χερια του κ θα νομιζω οτι εχει παρκινσον
Πλάκα πλάκα όλοι σας σιγά σιγά αντιλαμβάνεσθε την πραγματική ομορφιά μίας ώριμης γυναίκας και πλησιάζετε στις προτιμήσεις του νηματοθέτη!
Ενισχύω το επιχείρημα με οπτικό αποδεικτικό υλικό !!