blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.667
- Πόντοι
- 26.096
Ενισχύω το επιχείρημα με οπτικό αποδεικτικό υλικό !!
Ενισχύω το επιχείρημα με οπτικό αποδεικτικό υλικό !!
δεν εχει και καμια φωτογραφία της προκοπής να τον μπαιξουμε βρε αδερφάκι μουΔεν ειναι και ο ραο να ρίξει ενα κρύο στην ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ να ουμε
Δεν ειναι και ο ραο να ρίξει ενα κρύο στην ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ να ουμε
αχαχαχαχαχαχαχαχναι φαντάζομαι τυπε θα ηταν τσίτα
κανει ενίσχυση φέροντος οργανισμού τυπε ;Τον έχει στην κατάψυξη τώρα για να σκληρύνει!
εσυ μη γελάς κατι τετοια βλέπεις και λες εχω χρόνο ακομααχαχαχαχαχαχαχαχ
Γυναίκα που κολυμπά από τα 30 της;;; Και μάλιστα καθημερινά και με βορειοευρωπαϊκό DNA;
Χλωμή η εικοτολογία σας!
δεν λες που υπάρχουν και τέτοιοι άνδρες για εμάς ? Δοξολογω τον Θεόεσυ μη γελάς κατι τετοια βλέπεις και λες εχω χρόνο ακομα
να την πάρεις τρίο με τον μπλιζ θα συμπληρώνετε 200 χρονια ολοι μαζίΑστους να λενε δε ξερουν ...ειδικα με το χειμερινο κολυμπι σφιγγουν ολα..εχω γω φιλγ 62 χρ που ειναι εφηβη στο σωμα...το μουτρο βεβαια προδιδει ..αλλα απο θυληκοτηταβαζει κατω κ κοριτσακια
Αστους να λενε δε ξερουν ...ειδικα με το χειμερινο κολυμπι σφιγγουν ολα..εχω γω φιλγ 62 χρ που ειναι εφηβη στο σωμα...το μουτρο βεβαια προδιδει ..αλλα απο θυληκοτηταβαζει κατω κ κοριτσακια
απλα έφταιγε οτι εσενα σε γνώρισε σε νεαρή ηλικίαδεν λες που υπάρχουν και τέτοιοι άνδρες για εμάς ? Δοξολογω τον Θεό
να την πάρεις τρίο με τον μπλιζ θα συμπληρώνετε 200 χρονια ολοι μαζί
Αστους να λενε δε ξερουν ...ειδικα με το χειμερινο κολυμπι σφιγγουν ολα..εχω γω φιλγ 62 χρ που ειναι εφηβη στο σωμα...το μουτρο βεβαια προδιδει ..αλλα απο θυληκοτηταβαζει κατω κ κοριτσακια
Υπό γενικότερη εννοια είναι καλό να εχουμε πάντα κάτι στη καταψυξη για ξαφνικές λιγούρες !!Τον έχει στην κατάψυξη τώρα για να σκληρύνει!
άστα αυτά μπραμπ πρώτον εσυ εχεις πηδηξει μπουρουχες και επίσης στάνταρ σου αρέσουν τα μιλφ (νταξ αυτό με τσ 63 είναι χονδρο αλλά ο μπλιζ είναι και ογδοντα χρόνων)να την πάρεις τρίο με τον μπλιζ θα συμπληρώνετε 200 χρονια ολοι μαζί
αν πηδαγα μπουρουχες θα ήσουν ήδη και Συ μεςα σ αυτέςάστα αυτά μπραμπ πρώτον εσυ εχεις πηδηξει μπουρουχες και επίσης στάνταρ σου αρέσουν τα μιλφ (νταξ αυτό με τσ 63 είναι χονδρο αλλά ο μπλιζ είναι και ογδοντα χρόνων)
Υπό γενικότερη εννοια είναι καλό να εχουμε πάντα κάτι στη καταψυξη για ξαφνικές λιγούρες !!
Ναι έχεις τεράστια επιτυχία σε εμένα αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχαν πηδαγα μπουρουχες θα ήσουν ήδη και Συ μεςα σ αυτές