lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Όχι, δε θα με κάνετε να μιλήσω εσύ κι ο άλλος.Πιστεύεις οτι είναι πιό άσχημος κι από τα γραπτά του;;
Όχι, δε θα με κάνετε να μιλήσω εσύ κι ο άλλος.Πιστεύεις οτι είναι πιό άσχημος κι από τα γραπτά του;;
Μιλα, γιατι θα φωναξω το ΛακηΌχι, δε θα με κάνετε να μιλήσω εσύ κι ο άλλος.
μπα μεχρι 15 ειναιλες να ειναι πάνω απο 82 ο ραο;
Εκεί θα μιλήσω. Δεν παίζει.Μιλα, γιατι θα φωναξω το Λακη
Καμια καυλα τρυπα δεν εχεις για φιλη μπας και χωθουμε?Όχι, δε θα με κάνετε να μιλήσω εσύ κι ο άλλος.
Εσύ που είσαι κουκλάκι ζωγραφιστό και πολύ άντρας ( ), καταδέχεσαι να ζητήσεις από μένα βοήθεια? Μια χαρά τα καταφέρνεις και μόνος σου όπως μας έχεις πληροφορήσει. Είσαι άσος στη χειρομάλαξη.Καμια καυλα τρυπα δεν εχεις για φιλη μπας και χωθουμε?
Εκεί θα μιλήσω. Δεν παίζει.
Που πας ρε Καραμητρο με τετοιους τροπους;Καμια καυλα τρυπα δεν εχεις για φιλη μπας και χωθουμε?
Είσαι ο άνθρωπος μου.Που πας ρε Καραμητρο με τετοιους τροπους;
Μιλα, γιατι θα φωναξω το Λακη
πες του τα ρε τυπε που θελει και να γαμησει με τετοιες εκφρασεις και κυριακη που ειναι του θεουΠου πας ρε Καραμητρο με τετοιους τροπους;
Ε, μα πια, ειναι αγενεστατος οΕίσαι ο άνθρωπος μου.
Ε, μα πια, ειναι αγενεστατος οξεκωλιαρηςο κυριος ραοπαο
Καλώς τη..χαλο πιπλ
Παντως να ξες τυπε, επειδη το δοκιμασε και αλλος αυτο, ολες στον πλουσιο μπαρμπα τη πεφτανεΚωλογερε αν παμε σε κανα γαβγαδικο μαζι θα φαμε πολυ μουνι να ξες...εγω θα τις τραβαω με την εμφανιση μου και εσυ θα το παιζεις πλουσιος μπαρμπας...πιστευω μπορουμε ανετα να φορτωσουμε ολες τις τραγουδιαρες σε μια ννυχτσ....
Μονο μην μου κοιμηθεις στην καρεκλα και ξεφτυλιστουμε τυπε....
Καλησπερα Ερηνουλινι..χαλο πιπλ