Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ο Θεός ως άπειρη οντότητα μπορεί να είναι κατασκευαστής άπειρης οντότητας; (Έως 3 ψήφους )

• Ε;;;

• Άπειρες οι γκόμενες αλλά εμείς ούτε μία ...

• Ρώτα την άλλη άπειρη οντότητα, τον blizardeye.

• Αν θέλεις να κατανοήσεις το άπειρο, εξερεύνησε κάθε γωνιά του πεπερασμένου.

• Το Σύμπαν και η βλακεία είναι άπειρες οντότητες!

• Hold infinity in the palm of your hand, and eternity in an hour.

• Πότε θα βρεις γκόμενα και θα μας αφήσεις ήσυχους;;;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Δεν το παρακολουθησα το νημα, αλλα παω στοιχημα οτι ολοι θα σου συστησανε το "Βαθυ λαριγγι" :grin:
εγω ζητησα ενα βιβλιο που να εχει πολλες σελιδες, ωστε δυσκολα να το εχει διαβασει γκομενα και ετσι να ψαρωσει...νομιζω ειχαμε καταληξει σε ενα βιβλιο με κανα εναμισο χιλιαρι σελιδες...
αλλα νταξει αν η αλλη ειναι κουλτουριαρα και μη μου απτου, μονο αν της φερει το βιβλιο στο κεφαλι μπορει να σου κατσει...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.087
Πόντοι
5.506
εγω ζητησα ενα βιβλιο που να εχει πολλες σελιδες, ωστε δυσκολα να το εχει διαβασει γκομενα και ετσι να ψαρωσει...νομιζω ειχαμε καταληξει σε ενα βιβλιο με κανα εναμισο χιλιαρι σελιδες...
αλλα νταξει αν η αλλη ειναι κουλτουριαρα και μη μου απτου, μονο αν της φερει το βιβλιο στο κεφαλι μπορει να σου κατσει...

Αυτοί κι αν είναι τρόποι.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ θα σας αφήσω γιατί είμαι ξύπνια από τις 6 το πρωί. See you later.  :effemine:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.798
Πόντοι
19.795
Noμιζω τυπε, αυτη θα ηταν και η καλυτερη χρηση του βιβλιου. Τι στο διαλα, πρωτογονοι ειμαστε; με το ροπαλο; Της δινεις μια με το βιβλιο, και τη σερνεις μετα στη σπηλια στο σπιτι σου. Κουλτουριαρικα πραγματα :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.908
Πόντοι
606
σαουλ παμ πλατειααα?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
σημερα το βραδυ θα ειναι τιγκα στα αναρχοαπλυτα γκομενακια με τατοο και λιγες ανστολες  :wanker: :wanker: :wanker:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.908
Πόντοι
606
σημερα το βραδυ θα ειναι τιγκα στα αναρχοαπλυτα γκομενακια με τατοο και λιγες ανστολες  :wanker: :wanker: :wanker:
πςςς με κιτρινη,ξεραμενη φτερνα και πεδιλο απ το μοναστηρακι  :wanker:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.087
Πόντοι
5.506
και σαπια δοντια απλυτα 2 χρονια και βλεφαρα κατεβασμενα απτο πολυ χορτο  :cum: :cum: :cum: :cum:

Συγκεντρωσου και κανε τα πατερημα σου, τωρα η Ρεγκινα μας σε εκθειαζει στη μελλοντικη νυφη μας.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Συγκεντρωσου και κανε τα πατερημα σου, τωρα η Ρεγκινα μας σε εκθειαζει στη μελλοντικη νυφη μας.
μαν αν περιμενα να βρω γκομενα απο τα κονε του θρεντ θα ειχα μεινει για παντα στο ραφι  :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.087
Πόντοι
5.506
μαν αν περιμενα να βρω γκομενα απο τα κονε του θρεντ θα ειχα μεινει για παντα στο ραφι  :S

Η Ρεγκινα ειναι αξιοπιστια, αρκει να μη σε πασαρει στην αναρχοαπλυτη λεσβια!  :orchestra:

Ποτε δεν ξερεις απο που θα σου ρθει η...... κεραμιδα!  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom