Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ο Θεός ως άπειρη οντότητα μπορεί να είναι κατασκευαστής άπειρης οντότητας; (Έως 3 ψήφους )

• Ε;;;

• Άπειρες οι γκόμενες αλλά εμείς ούτε μία ...

• Ρώτα την άλλη άπειρη οντότητα, τον blizardeye.

• Αν θέλεις να κατανοήσεις το άπειρο, εξερεύνησε κάθε γωνιά του πεπερασμένου.

• Το Σύμπαν και η βλακεία είναι άπειρες οντότητες!

• Hold infinity in the palm of your hand, and eternity in an hour.

• Πότε θα βρεις γκόμενα και θα μας αφήσεις ήσυχους;;;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Εσύ που είσαι κουκλάκι ζωγραφιστό και πολύ άντρας ( :tooth: :tooth:), καταδέχεσαι να ζητήσεις από μένα βοήθεια?  :think: Μια χαρά τα καταφέρνεις και μόνος σου όπως μας έχεις πληροφορήσει. Είσαι άσος στη χειρομάλαξη.  :jerking: :jerking: :jerking:
τι βοηθεια ρε?δανεικα σου ζητησα??? :S
δηλαδη θα της κακοπεσει της καυλας (αν εχεις καμια τετοια φιλη) να φαει εναν κρυο και μετα ουτε υποχρεωσεις ουτε τιποτα....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παντως να ξες τυπε, επειδη το δοκιμασε και αλλος αυτο, ολες στον πλουσιο μπαρμπα τη πεφτανε :grin:
ο ραοπαπι είναι ο τύπος επαρχιωτη γκομενου που έχει ένα επάγγελμα κοινωνικά αποδεκτό κ κάθε σουργελο του χωριού θεωρεί ότι θα τον τυλιξει κ έτσι έχει γκομενε. Εκείνος την ψωνίζει στο τέλος κ μετά καταντάει αλεξ. Είναι να τον λυπασαι

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
τι βοηθεια ρε?δανεικα σου ζητησα??? :S
δηλαδη θα της κακοπεσει της καυλας (αν εχεις καμια τετοια φιλη) να φαει εναν κρυο και μετα ουτε υποχρεωσεις ουτε τιποτα....
Ωραίοι τρόποι. Πρέπει να πέφτουνε οι γυναίκες σαν ώριμα φρούτα μόλις ανοίξεις το στόμα σου.  :birdman:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.908
Πόντοι
606
εγω νομιζω φταιει που ειναι γαυρος  :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ωραίοι τρόποι. Πρέπει να πέφτουνε οι γυναίκες σαν ώριμα φρούτα μόλις ανοίξεις το στόμα σου.  :birdman:
καλά δεν μπλεξει με τίποτα σοβαρές γκομενες. Δευτερατζες που μυρίζουν χωριατιλα κ αι θέλουν να το παίξουν κυρίες

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.798
Πόντοι
19.795
ο ραοπαπι είναι ο τύπος επαρχιωτη γκομενου που έχει ένα επάγγελμα κοινωνικά αποδεκτό κ κάθε σουργελο του χωριού θεωρεί ότι θα τον τυλιξει κ έτσι έχει γκομενε. Εκείνος την ψωνίζει στο τέλος κ μετά καταντάει αλεξ. Είναι να τον λυπασαι
καμμια σχεση με τον Μεγαλειωτατο. Ο Παοδενπαο ειναι λαικο παιδι, ο δικος μας ανθρωπος. Λιγο κουτοπονηρος βεβαια-θα μας γαμουσε ολους εδω αν του διναμε θαρος- αλλα ειναι ο παοπαο της καρδιας μας. :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
καλά δεν μπλεξει με τίποτα σοβαρές γκομενες. Δευτερατζες που μυρίζουν χωριατιλα κ αι θέλουν να το παίξουν κυρίες
παιζω μπαλα σε ολα τα τεμαχια εγω...δεν κανω διακρισεις...μονο με κατι κουλτουριαρες εχω θεμα, γι αυτο ρωτησα και στο νημα με τα βιβλια για κανα καλο βιβλιο...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καμμια σχεση με τον Μεγαλειωτατο. Ο Παοδενπαο ειναι λαικο παιδι, ο δικος μας ανθρωπος. Λιγο κουτοπονηρος βεβαια-θα μας γαμουσε ολους εδω αν του διναμε θαρος- αλλα ειναι ο παοπαο της καρδιας μας. :grin:
λαϊκό παιδί γιαυτό τον λέω χωριατη αλλά πάει να το παίξει πρωτεύουσα. Αλλά δεν κρύβεται η καταγωγή

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Γτ Έρη ;

Δεν είμαι ότι πιο ομορφο εχεις δει ποτε;  :tooth:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
παιζω μπαλα σε ολα τα τεμαχια εγω...δεν κανω διακρισεις...μονο με κατι κουλτουριαρες εχω θεμα, γι αυτο ρωτησα και στο νημα με τα βιβλια για κανα καλο βιβλιο...
Αυτές να δεις τι θέμα έχουν  :grin: :grin: :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.798
Πόντοι
19.795
Δεν το παρακολουθησα το νημα, αλλα παω στοιχημα οτι ολοι θα σου συστησανε το "Βαθυ λαριγγι" :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom