lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ότι αυτό θα ήταν το μόνο πρόβλημα και δεν θα του τη πέφτανε.Παντως να ξες τυπε, επειδη το δοκιμασε και αλλος αυτο, ολες στον πλουσιο μπαρμπα τη πεφτανε
Ότι αυτό θα ήταν το μόνο πρόβλημα και δεν θα του τη πέφτανε.Παντως να ξες τυπε, επειδη το δοκιμασε και αλλος αυτο, ολες στον πλουσιο μπαρμπα τη πεφτανε
τι βοηθεια ρε?δανεικα σου ζητησα??? :SΕσύ που είσαι κουκλάκι ζωγραφιστό και πολύ άντρας ( ), καταδέχεσαι να ζητήσεις από μένα βοήθεια? Μια χαρά τα καταφέρνεις και μόνος σου όπως μας έχεις πληροφορήσει. Είσαι άσος στη χειρομάλαξη.
ο ραοπαπι είναι ο τύπος επαρχιωτη γκομενου που έχει ένα επάγγελμα κοινωνικά αποδεκτό κ κάθε σουργελο του χωριού θεωρεί ότι θα τον τυλιξει κ έτσι έχει γκομενε. Εκείνος την ψωνίζει στο τέλος κ μετά καταντάει αλεξ. Είναι να τον λυπασαιΠαντως να ξες τυπε, επειδη το δοκιμασε και αλλος αυτο, ολες στον πλουσιο μπαρμπα τη πεφτανε
καλησπέρα γερακι της Μάλτας..Καλησπερα Ερηνουλινι.
Ωραίοι τρόποι. Πρέπει να πέφτουνε οι γυναίκες σαν ώριμα φρούτα μόλις ανοίξεις το στόμα σου.τι βοηθεια ρε?δανεικα σου ζητησα??? :S
δηλαδη θα της κακοπεσει της καυλας (αν εχεις καμια τετοια φιλη) να φαει εναν κρυο και μετα ουτε υποχρεωσεις ουτε τιποτα....
Σοβαρό θέμα κι αυτό. Που το πας?εγω νομιζω φταιει που ειναι γαυρος :S
Οι γαύροι είμαστε οι πιο όμορφοι στο σάιτεγω νομιζω φταιει που ειναι γαυρος :S
καλά δεν μπλεξει με τίποτα σοβαρές γκομενες. Δευτερατζες που μυρίζουν χωριατιλα κ αι θέλουν να το παίξουν κυρίεςΩραίοι τρόποι. Πρέπει να πέφτουνε οι γυναίκες σαν ώριμα φρούτα μόλις ανοίξεις το στόμα σου.
Χωρίς παρεξήγηση, διαφωνώ κάθετα.Οι γαύροι είμαστε οι πιο όμορφοι στο σάιτ
το λεει κ μια κινεζική παροιμία αχαχαχαχαχαχαΟι γαύροι είμαστε οι πιο όμορφοι στο σάιτ
εγώ οριζόντια αχαχαχαχαχαχαΧωρίς παρεξήγηση, διαφωνώ κάθετα.
αχαχαχαχαχαχαχεγώ οριζόντια αχαχαχαχαχαχα
καμμια σχεση με τον Μεγαλειωτατο. Ο Παοδενπαο ειναι λαικο παιδι, ο δικος μας ανθρωπος. Λιγο κουτοπονηρος βεβαια-θα μας γαμουσε ολους εδω αν του διναμε θαρος- αλλα ειναι ο παοπαο της καρδιας μας.ο ραοπαπι είναι ο τύπος επαρχιωτη γκομενου που έχει ένα επάγγελμα κοινωνικά αποδεκτό κ κάθε σουργελο του χωριού θεωρεί ότι θα τον τυλιξει κ έτσι έχει γκομενε. Εκείνος την ψωνίζει στο τέλος κ μετά καταντάει αλεξ. Είναι να τον λυπασαι
παιζω μπαλα σε ολα τα τεμαχια εγω...δεν κανω διακρισεις...μονο με κατι κουλτουριαρες εχω θεμα, γι αυτο ρωτησα και στο νημα με τα βιβλια για κανα καλο βιβλιο...καλά δεν μπλεξει με τίποτα σοβαρές γκομενες. Δευτερατζες που μυρίζουν χωριατιλα κ αι θέλουν να το παίξουν κυρίες
λαϊκό παιδί γιαυτό τον λέω χωριατη αλλά πάει να το παίξει πρωτεύουσα. Αλλά δεν κρύβεται η καταγωγήκαμμια σχεση με τον Μεγαλειωτατο. Ο Παοδενπαο ειναι λαικο παιδι, ο δικος μας ανθρωπος. Λιγο κουτοπονηρος βεβαια-θα μας γαμουσε ολους εδω αν του διναμε θαρος- αλλα ειναι ο παοπαο της καρδιας μας.
θα ήσουν κ χωρίς την γαυριασηΓτ Έρη ;
Δεν είμαι ότι πιο ομορφο εχεις δει ποτε;
Αυτές να δεις τι θέμα έχουνπαιζω μπαλα σε ολα τα τεμαχια εγω...δεν κανω διακρισεις...μονο με κατι κουλτουριαρες εχω θεμα, γι αυτο ρωτησα και στο νημα με τα βιβλια για κανα καλο βιβλιο...
Δεν το παρακολουθησα το νημα, αλλα παω στοιχημα οτι ολοι θα σου συστησανε το "Βαθυ λαριγγι"παιζω μπαλα σε ολα τα τεμαχια εγω...δεν κανω διακρισεις...μονο με κατι κουλτουριαρες εχω θεμα, γι αυτο ρωτησα και στο νημα με τα βιβλια για κανα καλο βιβλιο...