κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.798
- Πόντοι
- 19.795
Ti tha fas?Το γνωρίζω. Πάω να βάλω κάτι να φάω για να μη βλέπω και μπω στον πειρασμό
Ti tha fas?Το γνωρίζω. Πάω να βάλω κάτι να φάω για να μη βλέπω και μπω στον πειρασμό
Να σημειωθεί στα πρακτικά από τους παρευρισκόμενους, ότι αν ακολουθήσει απάντηση και δεν κρατήσω χαρακτήρα, δεν θα εύθυνομαι εγώ. Θα είμαι θύμα ξεκάθαρης και θρασύτατης πρόκλησης.
Σας ευχαριστώ
Κωλογερε αν παμε σε κανα γαβγαδικο μαζι θα φαμε πολυ μουνι να ξες...εγω θα τις τραβαω με την εμφανιση μου και εσυ θα το παιζεις πλουσιος μπαρμπας...πιστευω μπορουμε ανετα να φορτωσουμε ολες τις τραγουδιαρες σε μια ννυχτσ....
Μονο μην μου κοιμηθεις στην καρεκλα και ξεφτυλιστουμε τυπε....
θεα :SΔεν είναι κακή. Εχει ένα στυλ λίγο αναρχοάπλυτης για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας. Κόκκινο μακρύ μαλλι, ξυρισμένο από τη μία μεριά, ταττού (διακριτικά), φοράει μόνο μαύρα και είναι ζουμπουρλούλα. Όχι χοντρή.
Τονοσαλάτα με μαρούλι. (Κάνω ότι δε βλέπω να ξέρεις)Ti tha fas?
Tυπε, αν ερθεις σε γαβγαδικο μαζι μου, να ξεχασεις τη καρεκλα. Ολη τη νυχτα θα χορευεις, μεχρι τελικης πτωσηςΚωλογερε αν παμε σε κανα γαβγαδικο μαζι θα φαμε πολυ μουνι να ξες...εγω θα τις τραβαω με την εμφανιση μου και εσυ θα το παιζεις πλουσιος μπαρμπας...πιστευω μπορουμε ανετα να φορτωσουμε ολες τις τραγουδιαρες σε μια ννυχτσ....
Μονο μην μου κοιμηθεις στην καρεκλα και ξεφτυλιστουμε τυπε....
τυλιξες τον τόνο σε αμπελόφυλλα με ρύζι να το κανεις σούσι;Τονοσαλάτα με μαρούλι. (Κάνω ότι δε βλέπω να ξέρεις)
τυπε να δω ρεηπαπι να χορεύει σοκερντε κι ας πεθάνωTυπε, αν ερθεις σε γαβγαδικο μαζι μου, να ξεχασεις τη καρεκλα. Ολη τη νυχτα θα χορευεις, μεχρι τελικης πτωσης
Τυπε για να γαμησουμε θα παμε,οχι για να περασουμε καλα...σιγα μην συρουμε και τον χορο.. :STυπε, αν ερθεις σε γαβγαδικο μαζι μου, να ξεχασεις τη καρεκλα. Ολη τη νυχτα θα χορευεις, μεχρι τελικης πτωσης
Ειμαι λαίκό κορίτσι εγώ. Δεν τα ξέρω αυτά.τυλιξες τον τόνο σε αμπελόφυλλα με ρύζι να το κανεις σούσι;
Οχι ρε νικολα τα χουμε ξανα πει αυτα...μετα απο σενα, ειμαι οτι πιο μπανικο κυκλοφορει εδω μεσα..απο κει και περα το χαος στο σαιτ...Ραο; Ειςαι πιο όμορφος απο εμένα;
Α, τυπε εγω τετοια πραγματα δεν κανω, ειμαι σοβαρος ανθρωπος εγω, για ποιον με περασες;Τυπε για να γαμησουμε θα παμε,οχι για να περασουμε καλα...σιγα μην συρουμε και τον χορο.. :S
Νταξ τότεΟχι ρε νικολα τα χουμε ξανα πει αυτα...μετα απο σενα, ειμαι οτι πιο μπανικο κυκλοφορει εδω μεσα..απο κει και περα το χαος στο σαιτ...
εσυ εισαι και φρεσκαδουραΡαο; Ειςαι πιο όμορφος απο εμένα;
λες να ειναι πάνω απο 82 ο ραο;εσυ εισαι και φρεσκαδουρα