Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ο Θεός ως άπειρη οντότητα μπορεί να είναι κατασκευαστής άπειρης οντότητας; (Έως 3 ψήφους )

• Ε;;;

• Άπειρες οι γκόμενες αλλά εμείς ούτε μία ...

• Ρώτα την άλλη άπειρη οντότητα, τον blizardeye.

• Αν θέλεις να κατανοήσεις το άπειρο, εξερεύνησε κάθε γωνιά του πεπερασμένου.

• Το Σύμπαν και η βλακεία είναι άπειρες οντότητες!

• Hold infinity in the palm of your hand, and eternity in an hour.

• Πότε θα βρεις γκόμενα και θα μας αφήσεις ήσυχους;;;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Καν΄του πάσα τη λεσβία, να την κάμει γυναίκα ο saul μας!!!  :rockon: :rockon:
Εχει κι ένα γούστο πανάθεμα τη. Μου έδειξε φώτο και με ρώτησε "καλός ε". Τι να πεις. Απάντησα "Ε, εμένα δεν είναι του γούστου μου, αλλά δείχνει καλό παιδί" αχαχαχαχαχαχ

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
θα πεις στην καθε μια ξεχωριστα οτι θελει να ακουσει αναλογα με τα γουστα της...μονο ετσι θα κανουμε δουλεια  :2funny:
Οι γυναίκες είμαστε ανώμαλες φίλε μου. Δεν ξέρεις ποτέ τι κάνει κλικ στην καθεμία.  :grin: Οπότε δώσε μου ένα μπούσουλα και βλεπουμε.  ;)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.078
Πόντοι
5.506
Εχει κι ένα γούστο πανάθεμα τη. Μου έδειξε φώτο και με ρώτησε "καλός ε". Τι να πεις. Απάντησα "Ε, εμένα δεν είναι του γούστου μου, αλλά δείχνει καλό παιδί" αχαχαχαχαχαχ

Αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, καλή ψυχή κετς!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτή είναι καλή ή είναι από τις στραβοχυμένες τις λεσβίες μπασκετμπολίστριες-ποδοσφαιρίστριες;

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, καλή ψυχή κετς!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτή είναι καλή ή είναι από τις στραβοχυμένες τις λεσβίες μπασκετμπολίστριες-ποδοσφαιρίστριες;
Δεν είναι κακή. Εχει ένα στυλ λίγο αναρχοάπλυτης για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας. Κόκκινο μακρύ μαλλι, ξυρισμένο από τη μία μεριά, ταττού (διακριτικά), φοράει μόνο μαύρα και είναι ζουμπουρλούλα. Όχι χοντρή.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.798
Πόντοι
19.795

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οι γυναίκες είμαστε ανώμαλες φίλε μου. Δεν ξέρεις ποτέ τι κάνει κλικ στην καθεμία.  :grin: Οπότε δώσε μου ένα μπούσουλα και βλεπουμε.  ;)
καλα τοτε θα αρχισεις να λες καλα πραγματα για μενα και θα πετας συχνα πυκνα τις λεξεις ''απερα λεφτα'' ''μεγαλο πουλι'' ''χιουμορ'' και φυσικα ''καμια σχεση με αγωραιο ερωτα''  :tooth:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Δεν είναι κακή. Εχει ένα στυλ λίγο αναρχοάπλυτης για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας. Κόκκινο μακρύ μαλλι, ξυρισμένο από τη μία μεριά, ταττού (διακριτικά), φοράει μόνο μαύρα και είναι ζουμπουρλούλα. Όχι χοντρή.
:S

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
καλα τοτε θα αρχισεις να λες καλα πραγματα για μενα και θα πετας συχνα πυκνα τις λεξεις ''απερα λεφτα'' ''μεγαλο πουλι'' ''χιουμορ'' και φυσικα ''καμια σχεση με αγωραιο ερωτα''  :tooth:
Ειπαμε ρε σαούλ να πούμε κανά ψέμα, μη το παραχέσουμε κιόλας  :grin: :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Να σημειωθεί στα πρακτικά από τους παρευρισκόμενους, ότι αν ακολουθήσει απάντηση και δεν κρατήσω χαρακτήρα, δεν θα εύθυνομαι εγώ. Θα είμαι θύμα ξεκάθαρης και θρασύτατης πρόκλησης.

Σας ευχαριστώ  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.798
Πόντοι
19.795
Δεν μπορω ρε μεγαλε να κερατωνω την αγαπη μου με την καθε πατσαβουρα...ασε που ειμαι και κουκλακι...
Προσεχε τυπε, αυτο το κουκλακι που λες και ξαναλες, μη παρεξηγηθει απο κανεναν "μερακλη" του σαη :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.798
Πόντοι
19.795
Να σημειωθεί στα πρακτικά από τους παρευρισκόμενους, ότι αν ακολουθήσει απάντηση και δεν κρατήσω χαρακτήρα, δεν θα εύθυνομαι εγώ. Θα είμαι θύμα ξεκάθαρης και θρασύτατης πρόκλησης.

Σας ευχαριστώ  :grin:
Η σιωπη σας θα ειναι ακομα μεγαλυτερη προκληση :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom