Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
φουλ πλατεια
Πάρε της νέας Σμύρνης να βάλουμε συρματόπλεγμασκεφτομαι να αγορασω μια πλατεια να εχω δικια μου.
γνωμη σας
τα πιο δυνατα μιλφακια στη νεα σμυρνη τα εχω δει:Πάρε της νέας Σμύρνης να βάλουμε συρματόπλεγμα
Γεμάτη μουνια ειναι , παράγινε
ναι αλλα δε βγαζει αυτη τη μπιχλα που αναζηταμε..:Πάρε της νέας Σμύρνης να βάλουμε συρματόπλεγμα
Γεμάτη μουνια ειναι , παράγινε
μαλλον είμαι εκτός θέματοςναι αλλα δε βγαζει αυτη τη μπιχλα που αναζηταμε..
να παρω τη θεατρου που ναι και τιγκα στο πρεζακι?
εγω ακομα περιμενω να ανοιξει θρεντ κανα καλο μιλφακιη μεροπη τι ειναι παλι ρε μαλακες?
σε λιγο θ ανοιξει θρεντ οτι γαμιεται και η μαιρη παναγιωταρα
τυπε το πιτσιρικι με συμπαθει πολυεντάξει τυπε σου δίνουμε άφεση αμαρτιών γαμησες για καλο σκοπό έκανες ενα παιδάκι ευτυχισμένο λιγδωσε το εντερακι του
Εγω λεω να ανοιξω ενα θρεντ για μονομαχιες. Δυο μελη θα μονομαχουν ποσταροντας και οι αλλοι θα παρακολουθουν αρχικα χωρις να επεμβαινουν επι 2 ωρες. Μετα η κριτικη επιτροπη θα βγαζει τον νικητη. Γνωμη σας.εγω ακομα περιμενω να ανοιξει θρεντ κανα καλο μιλφακι
εγω λεω να ανοιξουμε θρεντ που θα μπαινουν μιλφαρες και θα ποσταρουν φωτο τους και στο τελος η κριτικη επιτροπη θα διαλεγει την καλυτερη αλλα θα τις κραταμε και τις 2Εγω λεω να ανοιξω ενα θρεντ για μονομαχιες. Δυο μελη θα μονομαχουν ποσταροντας και οι αλλοι θα παρακολουθουν αρχικα χωρις να επεμβαινουν επι 2 ωρες. Μετα η κριτικη επιτροπη θα βγαζει τον νικητη. Γνωμη σας.
πηγα και την πηρα με το υπερπολυτελες ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ αστραφτερο αμαξι μου
τυπε ειμαι της σχολης ζαχου δογγανου
Πέθανα ...........