eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Περνάει φάση πειραματισμού αυτή την περίοδο. Βγαίνει με άντρα. Παντού ψέμα ρε φίλε
ντροπή... απαράδεκτο... με άντρα?? ΜΕ ΑΝΤΡΑΑΑΑ???
Περνάει φάση πειραματισμού αυτή την περίοδο. Βγαίνει με άντρα. Παντού ψέμα ρε φίλε
Ελεγα να βγω αλλά με τη διάθεση που έχω λέω να κάτσω να δω Pretty woman. Γνώμη σας.
Πρότεινε της να κάτσετε να δείτε το Pretty Woman μαζί. Θα το βρει πολύ δελεαστικό :Sεμενα ερχεται απο εδω η αδερφη μου που θελει να βγει αφου εχει να βγει απο χθες και δεν εχει λεφτα
Δεν έχει ενδιαφέρον πια. Θα γιατρευτεί μπλα μπλα μπλα. Τώρα συζητάνε για ξύρισμα στον πισινό και πόσο πολύ βοηθάει στην υγιεινή μετά την τουαλέτα.να κάτσεις και να συμπαρασταθείς στο δράμα που είναι σε εξέλιξη λόγω μυκοπλάσματος...
Ζούγκλα έχουμε γίνει.Χαλαει η κοινωνια. Καμια εμπιστοσυνη σε κανεναν.
καλα εκεινη μου προτεινει κατι αλλα πολυ δελεαστικα για εξω :SΠρότεινε της να κάτσετε να δείτε το Pretty Woman μαζί. Θα το βρει πολύ δελεαστικό :S
Δεν έχει ενδιαφέρον πια. Θα γιατρευτεί μπλα μπλα μπλα. Τώρα συζητάνε για ξύρισμα στον πισινό και πόσο πολύ βοηθάει στην υγιεινή μετά την τουαλέτα.
αχαχαχαχαχα. Κάπου πάει το μυαλό μου.καλα εκεινη μου προτεινει κατι αλλα πολυ δελεαστικα για εξω :S
χιλιες φορες το "καθε βραδυ κοβω φλεβες και ξηλωνω καναπεδες"..
Καλά αν είχα την παρέα που ήθελα και διάθεση, τα διάβαζα και αύριο. Δεν φεύγουν. Αυτά που δεν διαγράφονται τουλάχιστον. ;)και μετά αναρωτιέσαι αν πρέπει να βγεις έξω ή όχι.
που αλλού θα τα μάθεις αυτά...?
Καλά αν είχα την παρέα που ήθελα και διάθεση, τα διάβαζα και αύριο. Δεν φεύγουν. Αυτά που δεν διαγράφονται τουλάχιστον. ;)
Μπα, δεν έχω κέφια. Εχει περάσει προ πολλού η φάση που χαζοξενύχταγα. Δεν περνάω πια καλά όταν το κάνω. ;)πλάκα κάνω , βγες...
Μπα, δεν έχω κέφια. Εχει περάσει προ πολλού η φάση που χαζοξενύχταγα. Δεν περνάω πια καλά όταν το κάνω. ;)
Βάλε Alpha τότε. Αρχίζει σε λίγοτο ίδιο και μένα...
Βάλε Alpha τότε. Αρχίζει σε λίγο
Τι εχουμε εδω; Καμμια μονομαχια; κανενα ξεκατινιασμα; Εστω κανενα κωλαρακι να χαζεψουμε;
Προς το παρόν ησυχία. Τα κωλαράκια είναι ο δικός σου τομέας. Λείπεις εσύ, λείπουν κι αυτά ;)Τι εχουμε εδω; Καμμια μονομαχια; κανενα ξεκατινιασμα; Εστω κανενα κωλαρακι να χαζεψουμε;