raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.808
- Πόντοι
- 5.006
Ειναι μικρος και τσουπωτος η στυλ βραζιλθανικος που λεμε?Θα στο πω ευγενικά γιατί είμαι και μια κυρία. Ο κώλος μου δεν είναι για τα δόντια σου.
Ειναι μικρος και τσουπωτος η στυλ βραζιλθανικος που λεμε?Θα στο πω ευγενικά γιατί είμαι και μια κυρία. Ο κώλος μου δεν είναι για τα δόντια σου.
Πιθανότερο να δεις τον κώλο της προσφυγοπούλας παρά να κάτσω να κάνω κουβέντα για τον δικό μου.Ειναι μικρος και τσουπωτος η στυλ βραζιλθανικος που λεμε?
Μαλλον γιαυτο δεν σε συμπαθωΠιθανότερο να δεις τον κώλο της προσφυγοπούλας παρά να κάτσω να κάνω κουβέντα για τον δικό μου.
Αν είναι για αυτό, συνέχισε. Δεν παρεξηγούμαι.Μαλλον γιαυτο δεν σε συμπαθω
Ωραίοι τρόποι αφενός. Κυρία. Αφετέρου μάλλον σου είπε ξεκάθαρα να πάρεις τα κουβαδάκια σου να πάς σ΄ άλλη παραλία.Τσεκαρω γκομενετο στα μπαρακια, διαλογος:
Εγω: Εχεις υπεροχο πωπο
Αυτη: Να σου κλεισω ενα ραντεβου για χεσιμο
Γνωμες σας.
Ωραίοι τρόποι αφενός. Κυρία. Αφετέρου μάλλον σου είπε ξεκάθαρα να πάρεις τα κουβαδάκια σου να πάς σ΄ άλλη παραλία.
να εισαι ο εαυτός σου.ρεκινα σημερα στα μπαρακια πως να την πεσω σε γκομενα?πως να κινηθω
θα παω γκαζι χοστελ η ντερτι μπλοντ
Ωραίοι τρόποι αφενός. Κυρία. Αφετέρου μάλλον σου είπε ξεκάθαρα να πάρεις τα κουβαδάκια σου να πάς σ΄ άλλη παραλία.
Μαλακία παίχτηκε. Θα ταιριάζατε εσείς οι δυο. Στους τρόπους.Αυτο της ειπα, ωραιοι τροποι και ωραια ανατροφη.
Της ειπα επισης οτι δεν τησυμφερει να παμε κοντρα στο χεσιμο, θα φαει τη σκονη μου.
να εισαι ο εαυτός σου.
Μαλακία παίχτηκε. Θα ταιριάζατε εσείς οι δυο. Στους τρόπους.
Να την πέσεις σε όποια γουστάρεις.να την πεσω μονο σε οποια με κοζαρει εντονα στα ματια η σε οποια μου αρεσει? γουσταρω μια που δουλευει υποδοχη στο χοστελ μελαχρινη
Εγώ? Ποτέ.Ετσι.
Υποννοεις κατι για το ηθος και τον αδαμαντινο χαρακτηρα μου;;
Ελεγα να βγω αλλά με τη διάθεση που έχω λέω να κάτσω να δω Pretty woman. Γνώμη σας.
Περνάει φάση πειραματισμού αυτή την περίοδο. Βγαίνει με άντρα. Παντού ψέμα ρε φίλεΛεω να βγεις με τη φιλη σου τη λεσβια να φτιαξουμε εμεις τα σεναρια μας να γουσταρουμε.
Γνωμη σου.