κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.798
- Πόντοι
- 19.795
Ραντεβου θανατου για τα ομορφα ματια (και το σφικτο μουνακι, βεβαιως-βεβαιως) της προσφυγοπουλας
ετσι είναι τυπε...τι καλυτερο από την εξηγα που του εκανα του πουστη : γνωρισε την μου, θα την πηδηξω 1-2 φορες, θα της δωσω και κανα χαρτζιλικι ή κανα πιατο φακες αν θελει, και μετα ας παει στην ευχη της παναγιας και εγω πισω στο σπιτικο μου... τιμια, αγνα, πατριωτικα και νοικοκυρεικα πραματαΤυπε κανεις δεν ειναι αγωνιστης σαν εσενα. Μπροσταρης στα δικαιωματα των αδικημενων προσφυγοπουλων, που τα εκμεταλευονται για ενα 50ρικο.
αν τη βαρεθω θες να σου δωσω με πιεμ το τηλεφωνο και τη διευθυνση της και να της πω οτι ενας πολυ καλος μου φιλος θελει να τη γνωρισει;see you in court motherfucker
Και κυριως στο πλαισιο των αποφασεων ΟΗΕ και ΕΕ για το προσφυγικοετσι είναι τυπε...τι καλυτερο από την εξηγα που του εκανα του πουστη : γνωρισε την μου, θα την πηδηξω 1-2 φορες, θα της δωσω και κανα χαρτζιλικι ή κανα πιατο φακες αν θελει, και μετα ας παει στην ευχη της παναγιας και εγω πισω στο σπιτικο μου... τιμια, αγνα, πατριωτικα και νοικοκυρεικα πραματα
τυποι γενικως δεν ειμαι τρελος φαν του αναλ γι αυτο δεν εχω επιμεινει πολυ
της το ειπα μια - δυο φορες μεσα στην καυλα, δεν ηθελε, δεν επεμεινα
για μενα τιποτα δε συγκρινεται με ενα μικρο στενο, υγρο[size=20pt] ροζ μουνακι[/size]
νταξει καλος κι ο κωλος για ποικιλια αλλα δεν τρελαινομαι κι ολας
εισαι ωραιος ρε μπραδερινι...και αν ειπαμε καμια κουβεντα παραπανω πανω στα νευρα μας, νερο και αλατι...αν τη βαρεθω θες να σου δωσω με πιεμ το τηλεφωνο και τη διευθυνση της και να της πω οτι ενας πολυ καλος μου φιλος θελει να τη γνωρισει;
σου υπογραφω οτι ειναι 8/10 η γκομενα 35χρονων με σωμα τρελο, βυζαρα 4 νουμερο και ΚΩΛΑΡΑ που σ' αρεσει
Τωρα ειναι που ξηγιεσαι πολυ πουστικα στη κακομοιρη τη προσφυγοπουλα. Ακου με πμ. Εμεις οι αλλοι δηλ. μαλακες ειμαστε;αν τη βαρεθω θες να σου δωσω με πιεμ το τηλεφωνο και τη διευθυνση της και να της πω οτι ενας πολυ καλος μου φιλος θελει να τη γνωρισει;
σου υπογραφω οτι ειναι 8/10 η γκομενα 35χρονων με σωμα τρελο, βυζαρα 4 νουμερο και ΚΩΛΑΡΑ που σ' αρεσει
αμα ανοιξεις τα σοκολατενια χειλακια, ειναι τιγκα στη φραουλα μεσα τυπεΤύπε πουλί,προσφυγοπούλα και ροζ μουνάκι,είναι έννοιες ασύμβατες.
Δεν υπάρχει έθνος νοτιότερο από εμάς,που να παίζουν ροζ μουνάκια,ροζ ρώγες..
ημουν σιγουρος οτι θα τα βρουμε εξωδικαστικαεισαι ωραιος ρε μπραδερινι...και αν ειπαμε καμια κουβεντα παραπανω πανω στα νευρα μας, νερο και αλατι...
Τύπε πουλί,προσφυγοπούλα και ροζ μουνάκι,είναι έννοιες ασύμβατες.
Δεν υπάρχει έθνος νοτιότερο από εμάς,που να παίζουν ροζ μουνάκια,ροζ ρώγες..
α γεια σουΦιλε εδω θα διαφωνησω. Εγω γαμαω περιστασιακα μια σοκολατιτσα και ενω τα χειλακια ειναι σκουρα, μεσα το μουνακι ειναι ρωζ. Κανει και ωραια αντιθεση!!!
ημουν σιγουρος οτι θα τα βρουμε εξωδικαστικα
Τωρα το γαμησες, τυπε
α και που σαι αδερφε...γιατι να περιμενουμε μεχρι να βαρεθείς?εγω για κανα πουτσο την θελω..μετα δεν πα να την παντρευτείς, με την ευχη μου τυπε και καλους απογονους...
αν ειναι ευκολο ομως να τη γαμησεις μονο απο κωλο γιατι..... καταλαβαινεις... θελω το σφιχτο εφηβικο μουνακι της να το φυλαει μονο για μενα
α και που σαι αδερφε...γιατι να περιμενουμε μεχρι να βαρεθείς?εγω για καν πουτσο την θελω..μετα δεν πα να την παντρευτείς, με την ευχη του τυπε και καλους απογονους...
αμα ανοιξεις τα σοκολατενια χειλακια, ειναι τιγκα στη φραουλα μεσα τυπε
σαν τη λιλα παουζε
Φιλε εδω θα διαφωνησω. Εγω γαμαω περιστασιακα μια σοκολατιτσα και ενω τα χειλακια ειναι σκουρα, μεσα το μουνακι ειναι ρωζ. Κανει και ωραια αντιθεση!!!
χατιρια δεν χαλαω εγω φιλεαν ειναι ευκολο ομως να τη γαμησεις μονο απο κωλο γιατι..... καταλαβαινεις... θελω το σφιχτο εφηβικο μουνακι της να το φυλαει μονο για μενα
κι αυτη δε θα νιωθει ασχημα οτι με απατα...
Τυπε πρεπει να ηταν και πολυ καυλιαρες αυτες, τριχα και μεγαλη μυτη στη γυναικα, σημαινει μεγαλη καυλαΣωστά τύποι,όλες μέσα ροζ είναι απλά όταν το βλέπεις το μουνάκι φάτσα κάρτα είναι από ελαφρύ καφέ,μέχρι και απόχρωση καζαμπούμπου.
Σε μια περίοδο πειραματισμου έχω βρεθεί αντιμέτωπος με τέτοια νάκια και δεν πολυτρελάθηκα.
Έχουν και θέμα με τριχοφυία αυτοί οι λαοί,κάτι κύπριες συμφοιτήτριές μου,μου θυμίζουν που η φαβορίτα τους ήταν σαν του κόκοτα..
Πιστεύω ότι μέχρι 20 από δαύτους .... της πλατείας ....
με τα χέρια, μόνος μου, τους κάνω πιο χάλια από το να τους ρίξει πολυβόλο αεροπλάνου .....
Γιατί δεν ξέρω τα αφεντικά εκεί κι άμα γίνει καμιά μανούρα και μου κλεψει καμιά σερβιτόρα το γκόμενο, δε θα ξέρω τι να κάνω.
Τυπε πρεπει να ηταν και πολυ καυλιαρες αυτες, τριχα και μεγαλη μυτη στη γυναικα, σημαινει μεγαλη καυλα