το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τυπε ο ντογιακος ξαναβγηκε προισταμενος της εισαγγελιας εφετωνπως παει με την προσφυγοπουλα?
τσαμπα χαρηκες τις προαλλες :-
τυπε ο ντογιακος ξαναβγηκε προισταμενος της εισαγγελιας εφετωνπως παει με την προσφυγοπουλα?
εχει ραμματα για την γουνα του ο προεδρας τυπε...μην μασας...τυπε ο ντογιακος ξαναβγηκε προισταμενος της εισαγγελιας εφετων
τσαμπα χαρηκες τις προαλλες :-
εχω ρεψει να γαμαωγιατι δεν απαντησες στην ερωτηση μου?
τσιπα ντροπη δεν εχεις ρε μεγαλε....τι να πω...εχω ρεψει να γαμαω
Εσυ τωρα τι πεταγεσαι. Ειδες η ακουσες για κανενα κωλο; Εδω ειχαμε σοβαρη συζητηση.πως παει με την προσφυγοπουλα?
καλα σου λεει ρε πουλι.
ας τη κοπελα να παει στο χοτ-σποτ της να βρει την ησυχια της.
περα από το ότικαλα σου λεει ρε πουλι.
ας τη κοπελα να παει στο χοτ-σποτ της να βρει την ησυχια της.
το χει αχτι να του φαει γκομενα του τσιου.Εσυ τωρα τι πεταγεσαι. Ειδες η ακουσες για κανενα κωλο; Εδω ειχαμε σοβαρη συζητηση.
Τυπε, εχει δικιο ο ραοπαο. Ντροπη σου να εχεις ρεψει εσυ. Επρεπε να της ειχες δωσει το μουνι στο χεριεχω ρεψει να γαμαω
η αληθεια ειναι οτι καθε φορα που πνιγεται στην πιπα και της τρεχει ενα δακρυ απο την αναγουλα σφιγγεται η καρδια μου :-τσιπα ντροπη δεν εχεις ρε μεγαλε....τι να πω...
εχω ρεψει να γαμαω
Μη δει παντρεμενη- δεσμευμενη ορμαει ο πουστης (με τη καλη εννοια για να μη με πει αναγωγο )το χει αχτι να του φαει γκομενα του τσιου.
τα ιδια εκανε και με την αλλη στο επιπλαδικο.
ειχε παρει σβαρνα το αιγαλεω
μας το επαιζες και ηθικος τρομαρα σου... "δεν ξερω τι να κανω?", να εκμεταλλευτω την καημενη προσφυγοπουλα που ζει μες την ανεχεια?" και άλλες τέτοιες πιπες...η αληθεια ειναι οτι καθε φορα που πνιγεται στην πιπα και της τρεχει ενα δακρυ απο την αναγουλα σφιγγεται η καρδια μου :-
Ωραίοι τρόποιμας το επαιζες και ηθικος τρομαρα σου... "δεν ξερω τι να κανω?", να εκμεταλλευτω την καημενη προσφυγοπουλα που ζει μες την ανεχεια?" και άλλες τέτοιες πιπες...
τεσπα..θα σου κανω μια τελευταια και ΚΑΙΡΙΑ ερωτηση και μετα το ζητημα θα θεωρηθεί ληξαν από μερια μου :
της εχεις γαμησει και τον κωλο?
μας το επαιζες και ηθικος τρομαρα σου... "δεν ξερω τι να κανω?", να εκμεταλλευτω την καημενη προσφυγοπουλα που ζει μες την ανεχεια?" και άλλες τέτοιες πιπες...
τεσπα..θα σου κανω μια τελευταια και ΚΑΙΡΙΑ ερωτηση και μετα το ζητημα θα θεωρηθεί ληξαν από μερια μου :
δυστυχως οχι ακομαθα σου κανω μια τελευταια και ΚΑΙΡΙΑ ερωτηση και μετα το ζητημα θα θεωρηθεί ληξαν από μερια μου :
Ειδες ο αναγωγος. Αντι να ρωτησει αν την εχει ξεκωλιασει, που ειναι πιο ευγενικοΩραίοι τρόποι