κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.868
- Πόντοι
- 19.795
αλ αμπτυπε το πιτσιρικι με συμπαθει πολυ
το εχω σαν παιδι μου πλεον :-
αλ αμπτυπε το πιτσιρικι με συμπαθει πολυ
το εχω σαν παιδι μου πλεον :-
τυπε με βλεπω σε λιγα χρονια να καθομαι οκλαδον σε ενα καθιστικο βλεποντας στην τιβι αλ τζαζιρα και αλ αραμπιγια με το πιτσιρικι της προσφυγας που πλεον θα εχει γινει θετος γιος μου και θα του ετοιμαζουμε με την προσφυγας ενα αδερφακι μιγαδακι :-αλ αμπ
Τυπε,αν ειναι μουσουλμανα μπορεις να εχεις αλλες 3 ακόμα.τυπε με βλεπω σε λιγα χρονια να καθομαι οκλαδον σε ενα καθιστικο βλεποντας στην τιβι αλ τζαζιρα και αλ αραμπιγια με το πιτσιρικι της προσφυγας που πλεον θα εχει γινει θετος γιος μου και θα του ετοιμαζουμε με την προσφυγας ενα αδερφακι μιγαδακι :-
κ αν ειναι χριστιανη αλλες 5-6Τυπε,αν ειναι μουσουλμανα μπορεις να εχεις αλλες 3 ακόμα.
κ αν ειναι χριστιανη αλλες 5-6
εχουμε πει 100 φορες οτι ειναι χριστιανη ορθοδοξη και φοραει στο λαιμο ενα σταυρο ξυλινο σχεδον σε φυσικο μεγεθος :-Τυπε,αν ειναι μουσουλμανα μπορεις να εχεις αλλες 3 ακόμα.
τυπε μπας κ ειναι ελλεηνιδα και σου πουλαει μουρη και καλα προσφυγας?εχουμε πει 100 φορες οτι ειναι χριστιανη ορθοδοξη και φοραει στο λαιμο ενα σταυρο ξυλινο σχεδον σε φυσικο μεγεθος :-
βρηκα και φωτο στο νετ που της μοιαζει καταπληκτικατυπε μπας κ ειναι ελλεηνιδα και σου πουλαει μουρη και καλα προσφυγας?
τυπε μπας κ ειναι ελλεηνιδα,και βαφεται με φουμο,και σου πουλαει μουρη και καλα προσφυγας?βρηκα και φωτο στο νετ που της μοιαζει καταπληκτικα
90% ειναι ετσι, μη πω 95%
μοιαζει φοβερα με αυτη της φωτο
τυπε λες να ειναι καμια της φυλης των τζιγγανι;τυπε μπας κ ειναι ελλεηνιδα,και βαφεται με φουμο,και σου πουλαει μουρη και καλα προσφυγας?
εγω για ινκας τη κοβω.τυπε λες να ειναι καμια της φυλης των τζιγγανι;
Καλα, ας μη το κανουμε θεμα σαν την Κυπρια του Σαουλ που δεν θελει να παραδεχθει οτι ειναι απο το Παγκρατι.εχουμε πει 100 φορες οτι ειναι χριστιανη ορθοδοξη και φοραει στο λαιμο ενα σταυρο ξυλινο σχεδον σε φυσικο μεγεθος :-
βορειοαφρικανα ειναιεγω για ινκας τη κοβω.
λες να ναι ταχταμπουλε τυπε? :oβορειοαφρικανα ειναι
αλγερινο-μαροκινο-κατι τετοιο δεν ξερω ακριβως
μου εχει πει ομως οτι το οικογκενια της ανηκει σε μια μειοψηφια που ειναι χριστιανοι ορθοδοξοι αλλα δε βγαζουν τσιμουδια γιατι θα πεσει λεπιδι
ομως μου εβαλες υποψιες τυπε οτι μπορει να ειναι καμια της φυλης των τζινγγανι και να με γλενταει :-
τυπε λες να κανω καμια τρελα και να μου γεμισει το σπιτι αρκουδογυφτους;λες να ναι ταχταμπουλε τυπε? :o
βορειοαφρικανα ειναι
μου εχει πει ομως οτι το οικογκενια της ανηκει σε μια μειοψηφια που ειναι χριστιανοι ορθοδοξοι αλλα δε βγαζουν τσιμουδια γιατι θα πεσει λεπιδι
ομως μου εβαλες υποψιες τυπε οτι μπορει να ειναι καμια της φυλης των τζινγγανι και να με γλενταει :-
βρηκα και φωτο στο νετ που της μοιαζει καταπληκτικα
90% ειναι ετσι, μη πω 95%
μοιαζει φοβερα με αυτη της φωτο
οταν της παιζω τη μουνα και το γλωσσιδι με τα ταχυδαχτυλουργικα μου δαχτυλα ([size=30pt]γιατι το πουλι δεν κανει ΠΟΤΕ γλειφομουνι[/size]) μετα απο κανα πενταλεπτο χυνει με σπασμους και σφιγγει και ξεσφιγγει το μουνακι της για μερικα δευτερολεπτα και μετα κλεινει τα ποδια της και μου βγαζει τα χερια απο κει και καθεται σε εμβρυακη σταση για λιγοΠουλί, δώσε περιγραφή από τα γαμήσια, να φτιαχτούμε !
Όταν χύνει , σφίγγει δυνατά τους μύες γύρω από τον κόλπο ;
Μια αφρικάνα που γάμησα, έσφιγγε το μουνί
και έχυνε με πολύ δυνατούς σπασμούς και
έκανε την ψωλάρα μου φραπέ !
Τυπε να προσεχεις τον Ραοπαο, ειπε ότι την θελει για κανα δυο γαμησια, αλλα μπορει να στη φαει. Παριστανει τον μελατο για να μας ριχνει στακτη στα ματια, αλλα την χωνεται στις γκομενες των αλλων.Και σε εχει και αχτι που εισαι βαζελος.βορειοαφρικανα ειναι
οταν της παιζω τη μουνα και το γλωσσιδι με τα ταχυδαχτυλουργικα μου δαχτυλα ([size=30pt]γιατι το πουλι δεν κανει ΠΟΤΕ γλειφομουνι[/size]) μετα απο κανα πενταλεπτο χυνει με σπασμους και σφιγγει και ξεσφιγγει το μουνακι της για μερικα δευτερολεπτα και μετα κλεινει τα ποδια της και μου βγαζει τα χερια απο κει και καθεται σε εμβρυακη σταση για λιγο
οταν τη γαμαω και σφιγγει το μουνακι της κανω υπερπροσπαθεια να μην της αφησω τα παιδια μου σε δευτερολεπτα