eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αστο αυτό με τους συμμάθητες και τις συμμαθήτριες. Ξύνεις πληγές.
στείλε μου μερικές τότε
το ότι θεωρείς ότι δεν εκθέτεις την ζωή σου ενώ μπαίνεις ίντερνετ επομένως είναι γνωστό σε κάθε έναν ψιλοσχετικο ποιος είσαι τι βλέπεις τι λες τι στέλνεις μειλ κτλ.το φεισμπουκ περιμένουμε να εκτεθουμεπου ειναι το περίεργο εγω δεν θέλω νΑ εκθέτω την ζωή μου σε κανενα
Για να το λες εσύ που είσαι ο φωτεινός παντογνώστης, έτσι θα ναι. Μη σου χαλάσω το χατήρι.Σε κορόϊδευαν από τότε επειδή ήσουν χοντρή
και αν σε δουν και τώρα (χοντρή ακόμη)
θα ψοφήσουν στο γέλιο ;;;;;;;;
Ειναι ενας καλος τροπος να μοστράρεις μουνετα στους γνωστους σουπου ειναι το περίεργο εγω δεν θέλω νΑ εκθέτω την ζωή μου σε κανενα
οπότε οι φωτο τελικά αν πέσουν σε λάθος χέρια είναι επικίνδυνες ?όχι γιατί μπορεί να είσαι χοντρός πουτσαράς
που περνάει 4 χέρια αστάρι το λευκό πύργο ημερησίως !!!!!
Για να το λες εσύ που είσαι ο φωτεινός παντογνώστης, έτσι θα ναι. Μη σου χαλάσω το χατήρι.
[size=12pt] Αστο αυτό με τους συμμάθητες και τις συμμαθήτριες. Ξύνεις πληγές. [/size]
οπότε οι φωτο τελικά αν πέσουν σε λάθος χέρια είναι επικίνδυνες ?
Δε θυμάμαι να διευκρίνισα τι εννοούσα.Εγώ δεν ξέρω τίποτε.
Εσύ το είπες ....
Ίντερνετ θα μπω γιατι η δουλειά μου το απαιτεί το πρόσωπο το δικό μου η των οικείων μου το ποιους εχω φίλους κλπ κλπ ποιον αφορά ; Γιατι πρεπει να το κάνω γνωστό σε όλουςτο ότι θεωρείς ότι δεν εκθέτεις την ζωή σου ενώ μπαίνεις ίντερνετ επομένως είναι γνωστό σε κάθε έναν ψιλοσχετικο ποιος είσαι τι βλέπεις τι λες τι στέλνεις μειλ κτλ.το φεισμπουκ περιμένουμε να εκτεθουμε
χιούμορακι ?κεφακια ?γαμησαμε ?αχαχαχαχαχαχαΤα παιδιά δεν κινδυνεύουν.
Ο λευκός πύργος κινδυνεύει ...
τα 4 χέρια αστάρι ... μπορεί να γίνουν 5 !!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καμιά φορά και να μην έχεις facebook η φώτο σου μπορεί να μοστράρεται σε άλλα προφίλ. Αρα πιθανόν και να μην το αποφεύγεις, θέλεις δε θέλεις.Ίντερνετ θα μπω γιατι η δουλειά μου το απαιτεί το πρόσωπο το δικό μου η των οικείων μου το ποιους εχω φίλους κλπ κλπ ποιον αφορά ; Γιατι πρεπει να το κάνω γνωστό σε όλους![]()
χιούμορακι ?κεφακια ?γαμησαμε ?αχαχαχαχαχαχα
ου περάσει μέρα αγαμίαςΟυ πηδηξεις κοντη
Καμιά φορά και να μην έχεις facebook η φώτο σου μπορεί να μοστράρεται σε άλλα προφίλ. Αρα πιθανόν και να μην το αποφεύγεις, θέλεις δε θέλεις.
α εδω εχεις δικιο.να το προσεξεις αυτοΚαμιά φορά και να μην έχεις facebook η φώτο σου μπορεί να μοστράρεται σε άλλα προφίλ. Αρα πιθανόν και να μην το αποφεύγεις, θέλεις δε θέλεις.