Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.137
Πόντοι
2.606
Καμιά φορά και να μην έχεις facebook η φώτο σου μπορεί να μοστράρεται σε άλλα προφίλ. Αρα πιθανόν και να μην το αποφεύγεις, θέλεις δε θέλεις.
λεω για αυτα που περνούν απο το δικό μου χέρι τα εκούσια στα ακούσια....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ίντερνετ θα μπω γιατι η δουλειά μου το απαιτεί το πρόσωπο το δικό μου η των οικείων μου το ποιους εχω φίλους κλπ κλπ ποιον αφορά ; Γιατι πρεπει να το κάνω γνωστό σε όλους  :idiot:
δεν καταλαβαίνεις ελληνικα ? Από την στιγμή που μπαίνεις νετ έχεις μια ξεχωριστή ταυτότητα που σε ακολουθεί είτε είσαι στο μπουρδελα είτε είσαι στο ικεα. Οπότε οποίος θέλει ξέρει ποιος είσαι που μένεις κ ποια είναι τα πρόσωπα του θείου σου του νικολακι. Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι αν μπεις στο φεισμπουκ κ βάλεις τριακοσους γνωστούς στο προφίλ σου ότι θα εκτεθεί η ζωή σου στους τύπους που έχεις βάλει εσύ ενώ αλλιώς είσαι σε ιγκογνιτο τότε είσαι ίντερνετικα αναλφαβητος

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
δεν καταλαβαίνεις ελληνικα ? Από την στιγμή που μπαίνεις νετ έχεις μια ξεχωριστή ταυτότητα που σε ακολουθεί είτε είσαι στο μπουρδελα είτε είσαι στο ικεα. Οπότε οποίος θέλει ξέρει ποιος είσαι που μένεις κ ποια είναι τα πρόσωπα του θείου σου του νικολακι.

όποιος θέλει όχι ρε βλήτο ........
για να δώσει ο isp στοιχεία της ip
θέλει εντολή εισαγγελέα ........

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.137
Πόντοι
2.606
δεν καταλαβαίνεις ελληνικα ? Από την στιγμή που μπαίνεις νετ έχεις μια ξεχωριστή ταυτότητα που σε ακολουθεί είτε είσαι στο μπουρδελα είτε είσαι στο ικεα. Οπότε οποίος θέλει ξέρει ποιος είσαι που μένεις κ ποια είναι τα πρόσωπα του θείου σου του νικολακι. Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι αν μπεις στο φεισμπουκ κ βάλεις τριακοσους γνωστούς στο προφίλ σου ότι θα εκτεθεί η ζωή σου στους τύπους που έχεις βάλει εσύ ενώ αλλιώς είσαι σε ιγκογνιτο τότε είσαι ίντερνετικα αναλφαβητος
δεν ειμαι φυγόδικος να με ενδιαφέρει να βρεθεί η αιπι μου η ποιος ειμαι αλλο λεω εσυ δεν καταλαβαίνεις αφου εισαι βλήμα πάμε παρακάτω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δεν ειμαι φυγόδικος να με ενδιαφέρει να βρεθεί η αιπι μου η ποιος ειμαι αλλο λεω εσυ δεν καταλαβαίνεις αφου εισαι βλήμα πάμε παρακάτω
είχα ένα γνωστό έκανε παρέα με κάτι παρταλια που είχαν βγάλει βουκινο την ζωή του κ αυτός ίδιες απόψεις είχε με εσένα για το φεισμπουκ.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
μπράβο ρε λακη να είσαι γερός

θα πας πεις ποιανής μουνάρας είναι τα πόδια που έβαλες άβαταρ ;;;;;;;;
αν ήμουν 17χρονος, θα έχυνα 2-3 γκαζοβάρελα σπέρμα για πάρτη της .......

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Υπαγω. Ο Θεός μαζί σας. Ου εκτεθουμε παιδιά  :orchestra:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
θα πας πεις ποιανής μουνάρας είναι τα πόδια που έβαλες άβαταρ ;;;;;;;;
αν ήμουν 17χρονος, θα έχυνα 2-3 γκαζοβάρελα σπέρμα για πάρτη της .......
μιας φίλης που είναι εισαγγελεας. Ρώτα τον Σαούλ θέλει να του την γνωρίσω

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.137
Πόντοι
2.606
είχα ένα γνωστό έκανε παρέα με κάτι παρταλια που είχαν βγάλει βουκινο την ζωή του κ αυτός ίδιες απόψεις είχε με εσένα για το φεισμπουκ.
η διαφορά με τους γνωστούς σου που βγαίνουν με παρταλια ειναι αβυσσαλέα αλλα το οτι οι γνωστοί σου ειναι για τον μπουτσο το ξέραμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom