lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Eγώ δεν έχω πολλές. Δε με χωράνεΜερσω, η καλυτερη ευχη/συμβουλη. Ανταποδιδω.![]()
Eγώ δεν έχω πολλές. Δε με χωράνεΜερσω, η καλυτερη ευχη/συμβουλη. Ανταποδιδω.![]()
Eγώ δεν έχω πολλές. Δε με χωράνε![]()
Μόνο κάτι μακρινές
Eγώ δεν έχω πολλές. Δε με χωράνε![]()
Μόνο κάτι μακρινές
Δε με ενδιαφέρουν καθόλου τα λαικ φίλε μου. Με ενδιαφέρουν πιο ουσιαστικά πράγματα. btw είχα μια συνάδελφο στη δουλειά που ήταν το απόλυτο σούργελο και ανέβαζε και φώτο με duck face, με φίλτρα κλπ. Κάποια μέρα λοιπόν, έρχεται εκεί που κάθομαι και μου λέει: Να σου πω κάτι, σε διέγραψα από το λογαριασμό μου γιατί δε μου κάνεις ούτε ένα like, τι να σε κάνω? Σοκ. 35 ετών :S :SΒάλε μόνο πρόσωπο...
Κάποιες άλλες πάλι βάζουν ότι να'ναι φώτο, μοντέλες και έτσι, παίρνουν σχόλια λαικ κλπ και η πραγματικότητα απέχει εντελώς...![]()
Αστα, δε με σώνει τιποτα :'( :'(Καταλαβα, ειδικη καμερα, φακος, ληψη. Και παλι τιποτα. Το παλευε και η Σεμινα Διγενη στην τηλεοραση αλλα παπαλα, παλι τοφαλοι φαινεστε!![]()
[size=12pt] btw είχα μια συνάδελφο στη δουλειά που ήταντο απόλυτο σούργελοΜουνάρα & Θεά και ανέβαζε και φώτο με duck face, με φίλτρα κλπ.[/size]
Δε με ενδιαφέρουν καθόλου τα λαικ φίλε μου. Με ενδιαφέρουν πιο ουσιαστικά πράγματα. btw είχα μια συνάδελφο στη δουλειά που ήταν το απόλυτο σούργελο και ανέβαζε και φώτο με duck face, με φίλτρα κλπ. Κάποια μέρα λοιπόν, έρχεται εκεί που κάθομαι και μου λέει: Να σου πω κάτι, σε διέγραψα από το λογαριασμό μου γιατί δε μου κάνεις ούτε ένα like, τι να σε κάνω? Σοκ. 35 ετών :S :S![]()
![]()
Καλή ξεκούραση.Όλα αυτά τα σαιτ δείχνουν πόση ματαιοδοξία και όχι μόνο υπάρχει παντου.
Δεν διαφωνώ για τα λαικ, δεν ασχολούμαι. Κάποιοι όμως ζουν γι'αυτά ή και από αυτά...
Καλό βράδυ.
Αστείρευτος είσαι άνθρωπε
Που είναι ο Δεύκα?![]()
Καλημέρα Νικ. Μήπως ήσουν από τους τυχερούς πουκαλημέρα![]()