noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Εκεινη με χωρισεΚαλά έκανες και τη χώρισες![]()
![]()
Ευτυχως
Εκεινη με χωρισεΚαλά έκανες και τη χώρισες![]()
![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΟυ βάλεις φώτο προφίλ στο φεισμπουκ νεράιδες είτε προφίλ
Ο Λακης μπορει να κανει μικρά λαθακιαΔε μου κάνει εντύπωση. ;) ;)
καμια φορα δεν εχεις προλαβει να κοιμηθεις καλα καλα.Κοίτα έτσι όπως έχει γίνει γενικά ο κόσμος, δεν ξέρεις πραγματικά τι τρέλλα κουβαλάει ο καθένας. Πως μπορεί να γνωρίζει κάποιος, με ότι φίλτρα και να βάλει ο άλλος, την ανωμαλία καποιου που μπορεί να δει ένα κοριτσάκι με το μαγίο του να παίζει στην παραλία με τους γονείς του, και να μη βάλει στο νου του ανωμαλίες. Εδώ είσαι χρόνια με έναν άνθρωπο, ζεις μαζί του και μια μέρα ξυπνάς και νιώθεις ότι είσαι με έναν άγνωστο.
Ισως και να επιλέγεις να τα αγνοείς, γιατί τα θεωρείς ασήμαντα. Μέχρι να γίνουν σημαντικά.καμια φορα δεν εχεις προλαβει να κοιμηθεις καλα καλα.
αλλα δε σκανε ετσι αυτα μωρε.εχεις παρει τα σηματα σου απο πριν.
Ου βάλεις φώτο προφίλ στο φεισμπουκ νεράιδες είτε προφίλ
Τόσους έχω.
Κι η γυναίκα μου άλλους τόσους, αλλά κοινοί είναι οι 3000.
ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Ο Λακης μπορει να κανει μικρά λαθακια
Αφου κατα τα άλλα ειναι ΓΑΜΑΤΟΣ
εγω ειμαι με λακηΠρώτον Το παιδί σου δεν το βάζεις φεισμπουκ όπως δεν το βάζεις στο καφενείο να καπνίζουν μέσα στη μούρη του
Δεύτερον οποίος μπαίνει στο νετ είναι γνωστός. Τέλεια. Παυλα
Τρίτον ασφαλές ίντερνετ είναι με κλειστό υπολογιστή κ βγαλμένο από την πρίζα.
Οι υπόλοιπες ιστορίες εγώ δεν έχω φεισμπουκ για να μην εκτιθεμαι είναι μπούρδες καπαμα
Τέλος συμφωνώ με Ρετσινα γιατί διαχείριση.
έχω μια φίλη της γιαγιάς μου εξαιρετικόν τεμάχιο με το ένα πόδι στο τάφο ψηλή γυναίκα αν ενδιαφέρεσαι σφυρα.. Είναι κ βασιλικια θα βγάλετε τρελά γούστα.Στο φβ δεν κρύβονται τα μπάζα ....
ούτε μπορούν να το παίξουν μουνάρες ...........
Πάντως σε κάποιες παλιές μου συμμαθήτριες που είπα σε μία συνάντηση
ότι τον παίζω με τις φωτογραφίες τους, δεν χαλάστηκαν .............
Και το είπα ενώ τρώγαμε .......
Το κορυφαίο είναι , που η κυρά μου, δεν φοβάται από τις παλιές μου συμμαθήτριες,
γιατί τις θεωρεί πουρά !!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρώτον Το παιδί σου δεν το βάζεις φεισμπουκ όπως δεν το βάζεις στο καφενείο να καπνίζουν μέσα στη μούρη του
Αστο αυτό με τους συμμάθητες και τις συμμαθήτριες. Ξύνεις πληγές.Στο φβ δεν κρύβονται τα μπάζα ....
ούτε μπορούν να το παίξουν μουνάρες ...........
Πάντως σε κάποιες παλιές μου συμμαθήτριες που είπα σε μία συνάντηση
ότι τον παίζω με τις φωτογραφίες τους, δεν χαλάστηκαν .............
Και το είπα ενώ τρώγαμε .......
Το κορυφαίο είναι , που η κυρά μου, δεν φοβάται από τις παλιές μου συμμαθήτριες,
γιατί τις θεωρεί πουρά !!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που ειναι το περίεργο εγω δεν θέλω νΑ εκθέτω την ζωή μου σε κανεναΠρώτον Το παιδί σου δεν το βάζεις φεισμπουκ όπως δεν το βάζεις στο καφενείο να καπνίζουν μέσα στη μούρη του
Δεύτερον οποίος μπαίνει στο νετ είναι γνωστός. Τέλεια. Παυλα
Τρίτον ασφαλές ίντερνετ είναι με κλειστό υπολογιστή κ βγαλμένο από την πρίζα.
Οι υπόλοιπες ιστορίες εγώ δεν έχω φεισμπουκ για να μην εκτιθεμαι είναι μπούρδες καπαμα
Τέλος συμφωνώ με Ρετσινα γιατί διαχείριση.
έχω μια φίλη της γιαγιάς μου εξαιρετικόν τεμάχιο με το ένα πόδι στο τάφο ψηλή γυναίκα αν ενδιαφέρεσαι σφυρα.. Είναι κ βασιλικια θα βγάλετε τρελά γούστα.
Γράφω και σε τούρμπο μόουντ ... πρέπει να μου το αναγνωρίσετε !!!!!!!!
Σεντόνια σε dt !!!!!!
Ειναι 62 και αυτή ?έχω μια φίλη της γιαγιάς μου εξαιρετικόν τεμάχιο με το ένα πόδι στο τάφο ψηλή γυναίκα αν ενδιαφέρεσαι σφυρα.. Είναι κ βασιλικια θα βγάλετε τρελά γούστα.
σου έμαθε να ντύνεσαι σε έκανε άνθρωπο γιαυτόεγω ειμαι με λακη![]()
στείλε μου μερικές τότεO καπνός, σίγουρα βλάπτει τα παιδιά.
Οι φωτογραφίες τους στο φβ , σίγουρα ... δεν τα βλάπτουν !!!!!1
έχω μια φίλη της γιαγιάς μου εξαιρετικόν τεμάχιο με το ένα πόδι στο τάφο ψηλή γυναίκα αν ενδιαφέρεσαι σφυρα.. Είναι κ βασιλικια θα βγάλετε τρελά γούστα.