zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
ωστε κρατας παλια κονε στο φεισμπουκ..![]()
Για μένα λέτε κύριε ;
ωστε κρατας παλια κονε στο φεισμπουκ..![]()
οχι κυριε.Για μένα λέτε κύριε ;
Κοίτα το κάνουν κι οι άντρες. Είναι καθαρά θέμα IQ και απόγνωσης.Και 30αρες :S
μια τύπισσα έγραφε ότι ήταν διακοπές, και μπήκαν στο σπίτι της και της το κάνανε καλοκαιρινό.
Βασικά δεν καταλαβαίνω το λόγο να βάλεις τις φώτο των παιδιών σου στο facebook ούτε το που είσαι κάθε στιγμή με τα check in και τις μαλακίες. Δε θυμάμαι που διάβασα, ότι μια τύπισσα έγραφε ότι ήταν διακοπές, και μπήκαν στο σπίτι της και της το κάνανε καλοκαιρινό. :S
Καλά να πάθει το καργιολακι που με χώρισεΚοίτα το κάνουν κι οι άντρες. Είναι καθαρά θέμα IQ και απόγνωσης.
Κοίτα έτσι όπως έχει γίνει γενικά ο κόσμος, δεν ξέρεις πραγματικά τι τρέλλα κουβαλάει ο καθένας. Πως μπορεί να γνωρίζει κάποιος, με ότι φίλτρα και να βάλει ο άλλος, την ανωμαλία καποιου που μπορεί να δει ένα κοριτσάκι με το μαγίο του να παίζει στην παραλία με τους γονείς του, και να μη βάλει στο νου του ανωμαλίες. Εδώ είσαι χρόνια με έναν άνθρωπο, ζεις μαζί του και μια μέρα ξυπνάς και νιώθεις ότι είσαι με έναν άγνωστο.για το check in ναι, συμφωνώ απόλυτα. αλλά ανοησία αυτή, παρόμοια με το στάτους...![]()
![]()
αλλά, υποθέτω, ότι κάποιος θα βάλει μερικές φωτογραφίες να τις δείξει όπως θα τις έδειχνε σε κάποιον φίλο που τον επισκέπτεται.
κάτι τέτοιο σαν σκεπτικό. μπορείς να κάνεις ρυθμίσεις πάλι και να έχεις και εκεί ανάλογα φίλτρα...
τώρα αν έχεις 5000 "φίλους" ... εκεί αλλάζει...
Κοίτα το κάνουν κι οι άντρες. Είναι καθαρά θέμα IQ και απόγνωσης.
Καλά να πάθει το καργιλακι που με χώρισε![]()
![]()
![]()
τώρα αν έχεις 5000 "φίλους" ... εκεί αλλάζει...
Κοίτα έτσι όπως έχει γίνει γενικά ο κόσμος, δεν ξέρεις πραγματικά τι τρέλλα κουβαλάει ο καθένας. Πως μπορεί να γνωρίζει κάποιος, με ότι φίλτρα και να βάλει ο άλλος, την ανωμαλία καποιου που μπορεί να δει ένα κοριτσάκι με το μαγίο του να παίζει στην παραλία με τους γονείς του, και να μη βάλει στο νου του ανωμαλίες. Εδώ είσαι χρόνια με έναν άνθρωπο, ζεις μαζί του και μια μέρα ξυπνάς και νιώθεις ότι είσαι με έναν άγνωστο.
Αναφερεται στο σχολιο μου οτι καποιες κανουν like στις δικες τους φωτοΜαθαίνουμε συνεχώς πράγματα ............
π.χ. η γυναίκα μου κι εγώ ,που βάζουμε φωτογραφίες των παιδιών μας,
μαζί με άλλα παιδιά που παίζουν στον κήπο και κάνουν τα δικά τους ...
ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΟΙ IQ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ..........
τάδε έφη η large ρεγκινα λούκου του bou.com ......
το ότι τις φωτογραφίες τις βλέπουν εκατοντάδες παλιοί γνωστοί
που σήμερα μπορεί να ζουν σε ΝΥ , πορτλαντ , εδινμβουργο , μοναχο , ζυριχη , καλαματα, αλεξανδρουπολη, μελβουρνη , μασσαλια κτλ κτλ
δεν λέει κάτι ..............
Τι διαβάζει κανείς !!!!!!!!
Το bou.com είναι μαγεία !!!!!!!
Οχι![]()
τι έπαθε δλδ, έβαζε φώτο και χωρίσατε??
Δε μου κάνει εντύπωση. ;) ;)Αναφερεται στο σχολιο μου οτι καποιες κανουν like στις δικες τους φωτο
Καλά έκανες και τη χώρισεςΟχι
Αφου χωρισαμε κατασκοπευα το ποιος της κανει like
και εβλεπα και τον εαυτο της μεσα![]()
Οχι
Αφου χωρισαμε κατασκοπευα το ποιος της κανει like
και εβλεπα και τον εαυτο της μεσα![]()