raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.053
- Πόντοι
- 5.006
ερι εχω τρομερα σφιχτα κωλομερια...είναι το δυνατο μου σημειο....μην μου την θυμιζεις καλοκαιριατικο
ερι εχω τρομερα σφιχτα κωλομερια...είναι το δυνατο μου σημειο....μην μου την θυμιζεις καλοκαιριατικο
μονο εγω ομως αφησα ανεξιτηλα τα σημαδια μου πανω στην κυτταριτιδα της
παιδια τι πηγε λαθος και δεν γαμησα ρετσινα γνωμη σαςΗ καψούρα γράφεται με έξι γράμματα και δυο νούμερα.
Τυπε ειναι σιγουρα σφιχτα?μη μας βγουνε και αυτα μελατα :-ερι εχω τρομερα σφιχτα κωλομερια...είναι το δυνατο μου σημειο....
:o :o :o :o :o :o :o και; θα μας βαλεις φωτο;ερι εχω τρομερα σφιχτα κωλομερια...είναι το δυνατο μου σημειο....
πετρα φιλεΤυπε ειναι σιγουρα σφιχτα?μη μας βγουνε και αυτα μελατα :-
σ ολες τις γκομενες αρεσουν..μην μας κανεις την ανηξερη τωρα...:o :o :o :o :o :o :o και; θα μας βαλεις φωτο;
παιδια τι πηγε λαθος και δεν γαμησα ρετσινα γνωμη σας
γερο λες την ρετσινα λυσσασμενη γατα ?Ανυπόμονο γκομενάκι.
Την είχατε πολύ στο "περίμενε". Έπρεπε να "δράσετε" από την πρώτη κιόλας μέρα.
εγω κοιταω χερια ματια και οχι κωλους. εσυ γενικως με τον κωλο εχεις ενα θεματακισ ολες τις γκομενες αρεσουν..μην μας κανεις την ανηξερη τωρα...
γερο λες την ρετσινα λυσσασμενη γατα ?
σκυλι του πολεμου?Για το "γάτα", δεν είμαι σίγουρος.
το οπλο σας αι βρισιαι; . εγω φταιω που σε ειπα εκλεπτυσμένο χαχαχαχαχαχαχαχαχαΟ καθείς με τα "όπλα" του. Άλλα "όπλα" χρησιμοποιώ εγώ στις διαμάχες μου, άλλα έσεις, άλλα ο Φουπούλης (χάθηκε αυτή η ψυχή) κλπ.
εγω κοιταω χερια ματια και οχι κωλους. εσυ γενικως με τον κωλο εχεις ενα θεματακι
μην μου την θυμιζεις καλοκαιριατικο
θα σε χρειαστουμε αμα πεσει το ρευμα στο σαιτΈρι...
Έχω τρομερά γυαλιστερή καράφλα...
σκυλι του πολεμου?
το ενστικτο μου λεει οτι το ποιο ωραιο μουνι στο θρεντ ειναι η κασσι
βρηκες το ευαισθητο σημειο μου και αυτο ειναι μειον μουΈρι...
Έχω τρομερά γυαλιστερή καράφλα...