erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
μου ειπαν οτι εχει κανεις καλο ειναιέχετε κυτταριτιδα??
καλημέρα σε όλους!
μου ειπαν οτι εχει κανεις καλο ειναιέχετε κυτταριτιδα??
καλημέρα σε όλους!
Tης τα εδωσες ολα απο την αρχη. Τσαντες λουι βιτον απο τους μαυρους, τραπεζια σε πανακριβα εστιατορια της κρεαταγορας, βολτες με το μοτοποδηλατο, ταξιδια στα παλουκια της Σαλαμινας, και δεν εφαρμοσες τη συνταγη του Λακη. Δεν δινουμε τιποτα αν δεν γαμησουμε πρωταπαιδια τι πηγε λαθος και δεν γαμησα ρετσινα γνωμη σας
Tης τα εδωσες ολα απο την αρχη. Τσαντες λουι βιτον απο τους μαυρους, τραπεζια σε πανακριβα εστιατορια της κρεαταγορας, βολτες με το μοτοποδηλατο, ταξιδια στα παλουκια της Σαλαμινας, και δεν εφαρμοσες τη συνταγη του Λακη. Δεν δινουμε τιποτα αν δεν γαμησουμε πρωτα
Καλημερα παιδακια.
μολις μπει ο μπλιζ θα του πω να κανει πολ για την χρηματοδοτηση μου
α) για να βαλω βυζα
β) για να κανω μαστερ
γ) ασε μας ρε ερι με τις μαλκιες σου τοσα χρονια παλιογεροντοκορη
δ) θα τα αναλαβει ο αντισθενης τα εξοδα και για τα δυο
δεν νοιωθω ανετα εκτος νηματος εχω και εγω τα ψυχολογικά μουμήπως να κάνουμε ειδικό νήμα καλύτερα?
Ερη, με δυο-τρεις φωτογραφιες ( θα σε βγαλω εγω φυσικα, σαν εξειδικευμενος που ειμαι) που θα τις κυκλοφορησουμε στο μπου. θα μαζεψουμε χρημαμολις μπει ο μπλιζ θα του πω να κανει πολ για την χρηματοδοτηση μου
α) για να βαλω βυζα
β) για να κανω μαστερ
γ) ασε μας ρε ερι με τις μαλκιες σου τοσα χρονια παλιογεροντοκορη
δ) θα τα αναλαβει ο αντισθενης τα εξοδα και για τα δυο
Καλημερα παληκαρια και νεραιδες!
καλημερα κωλογερος οντως εχεις ειδικευση αλλα νομιζω οτι δεν θα βγαλουμε ουτε σεντσιΕρη, με δυο-τρεις φωτογραφιες ( θα σε βγαλω εγω φυσικα, σαν εξειδικευμενος που ειμαι) που θα τις κυκλοφορησουμε στο μπου. θα μαζεψουμε χρημα
Παλικάρια... Παλαιά.
Μόνο νεράιδες και πριγκίπισσες έχουμε εδώ.
μου ζηταγε επιτακτικα φωτο πουλι πρωτα για να βγουμεΜα του τα έγραψα και πιο πριν.
Της προσέφερε όλα τα παρελκόμενα, και όταν ερχόταν η στιγμή του "δια ταύτα", για να φανεί "ιππότης" την καληνύχτιζε. Θα παρεξήγησε και θα τον περασε για ντινγκιντανγκα η κοπέλα.
μου ζηταγε επιτακτικα φωτο πουλι πρωτα για να βγουμε
ηθελε οικοσιτοΠου το δύσκολο. Ο Υμηττος είναι γεμάτος κουκουβάγιες. Πάρτε την φωτογραφική και πηγαίνετε.
Κοιτα, εσυ μπορεις να θεωρεις το εαυτο σου και προισταμενη στα παπαρια μας.Εμεις ομως ειμαστε παληκαρια και ετσι θα παραμεινουμε μεχρι και το τελος.Παλικάρια... Παλαιά.
Μόνο νεράιδες και πριγκίπισσες έχουμε εδώ.