Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 186 άτομα (0 μέλη και 186 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μην καμώνεστε ότι δεν καταλαβαίνετε. Είναι πάραπάνω από πασιφανές ότι δεν πρόκειται γι αυτό.

Απλώς, όταν μερικές τρολλοεπιθέσεις ξεπερνούν την τρολλιά, και ο επιτιθέμενος μέσα στην λύσσα του αρχίζει να χρησιμοποιεί τα γραφόμενά σου (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για τρολλιές ή όχι) προκειμένου να σου κάνει σκαιότατη σεξιστική επίθεση, η συνέχεια της διαμάχης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Κανείς δεν "παραδίνεται" αμαχητί. :)
ασε με ρε Αγιε εσυ περίμενες το φορουμ για να αποδείξεις αν εισαι αντρας δηλαδη στην ηλικια σου. ελεος.. :jerking:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
ασε με ρε Αγιε εσυ περίμενες το φορουμ για να αποδείξεις αν εισαι αντρας δηλαδη στην ηλικια σου. ελεος.. :jerking:

Σας έγραψα και πιο πρίν ότι δεν πρόκειται γι αυτό.

Άλλωστε έχετε δεί πουθενά να καίγομαι να αποδείξω ότι είμαι άντρακλας, πουτσαράς, βαρβάτος, ντούκι, σκληρός σφυροκοπητής κλπ;

Αν βέβαια εσείς θέλετε να επιμένετε στα δικά σας,  δικαίωμά σας.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Άλλωστε έχετε δεί πουθενά να καίγομαι να αποδείξω ότι είμαι άντρακλας, πουτσαράς, βαρβάτος, ντούκι, σκληρός σφυροκοπητής κλπ;

καλα κατσε ασχολησου με μαλκιες  και κανε κοντρες με οσους βαλθηκαν να σου επιτεθούν. εσυ και η τουρκια  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
καλα κατσε ασχολησου με μαλκιες  και κανε κοντρες με οσους βαλθηκαν να σου επιτεθούν. εσυ και η τουρκια  :)

Καλά... Αφήστε την τουρκία...

Εσείς δηλαδή δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με όσους σας επιτέθηκαν;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ο μπραμπ πχ με λατρευει θελει να με δει αναποδα κρεμασμενη  αλειμμένη με μέλι σε ενα δεντρο κοντα σε μελίσσια  :2funny: :2funny:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406

Aγιε μολις με φωτογραφησες  :wanker: :wanker: :wanker:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
δεν νοιωθω οτι μου επιτεθηκε κανεις  :dunno: Ακομα και η δικη μας κονδρα προηλθε απο κοινη συμπάθεια  :wanker:

Τα της δικής μας κόντρας τα γνωρίζω.

Γράφω για τις υπόλοιπες "ομηρικές" μάχες σας, που δεν έγιναν για "ιδεολογικούς" λόγους. Θα μπορούσα να αναφέρω ενδεικτικά μερικές, αλλά δεν επιθυμώ να αναμοχλεύσω δυσάρεστα γεγονότα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τα της δικής μας κόντρας τα γνωρίζω.

Γράφω για τις υπόλοιπες "ομηρικές" μάχες σας, που δεν έγιναν για "ιδεολογικούς" λόγους. Θα μπορούσα να αναφέρω ενδεικτικά μερικές, αλλά δεν επιθυμώ να αναμοχλεύσω δυσάρεστα γεγονότα.
σιγα τα δυσαρεστα. δυσαρεστο ειναι να σπασει το νυχι και να μην βρισκεις ραντευου να καμεις ζελ ειτε να δεις το μαγιο κολαφο και να στο παρουν μεσα σπο τα χερια ειτε να μην εχεις μαυρισει (οπως τωρα εγω :huh: ) ολα τα υπολοιπα ειναι παπαριτσες στο νετ  :orchestra: εξαλλου εγω ειμαι η ερι. τι σχεση εχεις εσυ ο εκλεπτυσμένος φιλοσοφος με το σαρκαστικο προφιλ με εμενα μου βριζω ωσαν νταλικι- ερι  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
ο μπραμπ πχ με λατρευει θελει να με δει αναποδα κρεμασμενη  αλειμμένη με μέλι σε ενα δεντρο κοντα σε μελίσσια  :2funny: :2funny:

Μόνον ο κ. Μπράμπος;

Έχετε πολλούς λάτρεις.  :)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
Το γνωρίζω.

Αλλά όταν έγραφα ότι ειστε  2,15μ. άντρακλας και γι αυτόν τον λόγο σκύβετε για να μαζέψετε τα βλίτα, όλοι οι άλλοι μου έγραφαν  :jerking:
Mε ζηλευουν οι κοντοι  :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.053
Πόντοι
5.006
Δεν τον ξεπέρασες ποτέ σ’ ότι ζητούσε έλεγες ναι… μάλλον σπουδαίος θα ‘ναι, μες τη δική του αγκαλιά αισθάνεσαι πιο ζεστασιά για ‘σένα δεν φοβάμαι, θα σε προσέχει όπως εγώ κι αν ξαναγύριζες εδώ ο ίδιος πάλι θα ‘μαι.
:orchestra:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
σιγα τα δυσαρεστα. δυσαρεστο ειναι να σπασει το νυχι και να μην βρισκεις ραντευου να καμεις ζελ ειτε να δεις το μαγιο κολαφο και να στο παρουν μεσα σπο τα χερια ειτε να μην εχεις μαυρισει (οπως τωρα εγω :huh: ) ολα τα υπολοιπα ειναι παπαριτσες στο νετ  :orchestra: εξαλλου εγω ειμαι η ερι. τι σχεση εχεις εσυ ο εκλεπτυσμένος φιλοσοφος με το σαρκαστικο προφιλ με εμενα μου βριζω ωσαν νταλικι- ερι  :grin:

Ο καθείς με τα "όπλα" του. Άλλα "όπλα" χρησιμοποιώ εγώ στις διαμάχες μου, άλλα έσεις, άλλα  ο Φουπούλης (χάθηκε αυτή η ψυχή) κλπ.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom