You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 120 άτομα (0 μέλη και 120 επισκέπτες)
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.659
- Πόντοι
- 1.406
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.659
- Πόντοι
- 1.406
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.659
- Πόντοι
- 1.406
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.659
- Πόντοι
- 1.406
Καλημέρα σας πονεμένη μου ψυχή.
Αντιπαρέρχομαι τους γοερούς σας κλαυθμούς και οδυρμούς που συνοδεύονται από φαντασιώσεις λεονταρισμών, γιατί αντιλαμβάνομαι το άλγος της ψυχής σας από το βαρύτατο πλήγμα που δεχθήκατε.
Επειδή λοιπόν σας λυπάμαι ειλικρινά δια τον μαρασμό στον οποίο έχετε περιέλθει μετά την σφοδρή ήττα που δεχθήκατε, επειδή η αργολογία σας σε αυτή την "ερωτική" αλληλογραφία που έχετε ανοίξει μαζί μου έχει καταντήσει κουραστική, και επειδή ως Άγιος τυγχάνω μακρόθυμος και πολυέλεος, θα ήθελα να σας δώσω μια τελευταία ευκαιρία με την οποία πιστεύω ότι θα λυθεί άπαξ και διαπαντός η μεταξύ μας διαμάχη.
Και εξηγούμαι:
Έχουμε δύο κρατούμενα:
1ον- Τεκμηριώσατε μέσω κάποιων γεγραμμένων μου (όποια κι αν είναι αυτά), ότι τυγχάνω ομοφυλόφιλος &
2ον- Εσείς από την άλλη δηλώνετε αμιγώς ετεροφυλόφιλος (με εξαίρεση βέβαια την κολομπαράδικη εμμονή δι εμέ) και με λοιδορείτε για την ομοφυλοφιλία μου.
Ως εκ τούτου λοιπόν σας προσκαλώ-προκαλώ σε ένα στοίχημα το οποίο είναι το εξής:
Στην περίπτωση που τεκμηριώσω μέσω κάποιων γεγραμμένων σας (όποια κι αν είναι αυτά), σε μία και μοναδική ανάρτησή μου, και που δεν θα ξεπερνά τις 50 λέξεις, ότι είχατε ομοφυλοφιλική σχέση και ότι συνεπώς ψεύδεσθε ασύστολα και μας πουλάτε φούμαρα για την αμιγή ετεροφυλοφιλία σας, θα συντάξετε μια επιστολή συγγνώμης προς εμέ, καθώς και αποχαιρετισμού από τον παρόντα ιστότοπο, και θα διαγράψετε τον λογαριασμό σας.
Στην περίπτωση που δεν θα τεκμηριώσω μέσω κάποιων γεγραμμένων σας (όποια κι αν είναι αυτά) σε μία και μοναδική ανάρτησή μου, και που δεν θα ξεπερνά τις 50 λέξεις, ότι είχατε ομοφυλοφιλική σχέση και ότι συνεπώς ψεύδεσθε ασύστολα και μας πουλάτε φούμαρα για την αμιγή ετεροφυλοφιλία σας, θα συντάξω εγώ μια επιστολή συγγνώμης προς εσάς, καθώς και αποχαιρετισμού από τον παρόντα ιστότοπο, και θα διαγράψω τον λογαρισμό μου.
Σκεφτείτε το με την ησυχία σας, και ενημερώστε με αν δέχεσθαι ή όχι.
Εγώ πάντως ως γνήσιος τζέντλεμαν, και όχι ως γιαλαντζί (τουρκολάγνος γαρ) όπως εσείς, σας πετώ το γάντι, δίνοντάς σας όμως και μια τελευταία ευκαιρία να υποστηρίξετε σαν άνδρας την τιμή σας.
Αναμένω την απάντησή σας.
Οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχει μια τεχνική αρτιότητα στην γλωσσική σας έκφραση που μου κεντρίζει το ενδιαφέρον να αναγιγνώσκω τα γραπτά σας ακόμα και όταν προσομοιάζουν με εφηβικά καμώματα μιας ύστερης εποχής που έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί για όλους μας
Παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά ευδιάκριτη και έκδηλη η πρόθεσή σας να σπιλώσετε την υπόληψη του κυρίου Ποποφ, με χτυπήματα κάτω από την μέση. Συνάμα στην πρόκληση - πρόσκλησή σας ελλοχεύει ο κίνδυνος να αποχωριστούμε ένα από τα δύο εξίσου πνευματώδη μέλη του νήματος που πιστεύω ότι προσδίδουν μια ξεχωριστή αίγλη σε αυτό. Συνεπώς με εξωθείτε να παρέμβω με έναν ενδεχομένως οδυνηρό για εσάς τρόπο, όπου αν και οπαδός του φιλοσοφικού αμοραλισμού θα εξαναγκαστώ να σας αφαιρέσω ένα πόντο για την αμοραλιστική στρατηγική σας απέναντι στον κύριο Ποποφ. Και σας προειδοποιώ αυστηρώς: δεν θα σας επιτραπεί ξανά η παράθεση διλημμάτων με δυσώδη υπονοούμενα που αφορούν στην αποχώρηση μελών τόσο από το παρόν νήμα, όσο και από τον παρόντα ιστότοπο.
[size=20pt]Άγιος - Ποποφ: 1 - 1[/size]
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχει μια τεχνική αρτιότητα στην γλωσσική σας έκφραση που μου κεντρίζει το ενδιαφέρον να αναγιγνώσκω τα γραπτά σας ακόμα και όταν προσομοιάζουν με εφηβικά καμώματα μιας ύστερης εποχής που έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί για όλους μας
Παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά ευδιάκριτη και έκδηλη η πρόθεσή σας να σπιλώσετε την υπόληψη του κυρίου Ποποφ, με χτυπήματα κάτω από την μέση. Συνάμα στην πρόκληση - πρόσκλησή σας ελλοχεύει ο κίνδυνος να αποχωριστούμε ένα από τα δύο εξίσου πνευματώδη μέλη του νήματος που πιστεύω ότι προσδίδουν μια ξεχωριστή αίγλη σε αυτό. Συνεπώς με εξωθείτε να παρέμβω με έναν ενδεχομένως οδυνηρό για εσάς τρόπο, όπου αν και οπαδός του φιλοσοφικού αμοραλισμού θα εξαναγκαστώ να σας αφαιρέσω ένα πόντο για την αμοραλιστική στρατηγική σας απέναντι στον κύριο Ποποφ. Και σας προειδοποιώ αυστηρώς: δεν θα σας επιτραπεί ξανά η παράθεση διλημμάτων με δυσώδη υπονοούμενα που αφορούν στην αποχώρηση μελών τόσο από το παρόν νήμα, όσο και από τον παρόντα ιστότοπο.
Φίλε, μην αφαιρείτε τον πόντο από τον κύριο Άγιο, λόγω φιλοσοφικού αμοραλισμού και άλλων δυσωδών στρατηγικών και εκφράσεων.
Mην του στερείτε τη χαρά ότι έχει το "προβάδισμα" σε κάτι...
Όπως, σωστά ελεγε ο μακαρίτης ο Παναγιώτης Κονδύλης: "Οι θεωρητικές αναμετρήσεις μεταξύ φιλοσόφων γίνονται ειλικρινείς μόνο όταν καταλήγουν σε προσωπικές ύβρεις". Οι ιστορικοί και οι ψυχολόγοι του μέλλοντος που θα μελετούν το νήμα μας, πρέπει να έχουν όλα τα δεδομένα μπροστά τους
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
Δεκτόν κ. Μακλάυδιε.
Παρά τούτο δεν σας προξενεί εντύπωση ότι ο κ. Ποπόφ αρνείται να δεχθεί το στοιχημα, και ποιεί ω σαν να μην το είδε;
Αν τα πράγματα έχουν όπως τα ισχυρίζεται και είναι αμιγώς "στρέιτ", όπως δήλωσε με στομφώδη τρόπο, ποιός ο λόγος να μην το δεχθει;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
Φίλε, μην αφαιρείτε τον πόντο από τον κύριο Άγιο, λόγω φιλοσοφικού αμοραλισμού και άλλων δυσωδών στρατηγικών και εκφράσεων.
Mην του στερείτε τη χαρά ότι έχει το "προβάδισμα" σε κάτι...
Όπως, σωστά ελεγε ο μακαρίτης ο Παναγιώτης Κονδύλης: "Οι θεωρητικές αναμετρήσεις μεταξύ φιλοσόφων γίνονται ειλικρινείς μόνο όταν καταλήγουν σε προσωπικές ύβρεις". Οι ιστορικοί και οι ψυχολόγοι του μέλλοντος που θα μελετούν το νήμα μας, πρέπει να έχουν όλα τα δεδομένα μπροστά τους
Καλώς την κοτούλα την λυράτη.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Καλώς την κοτούλα την λυράτη.
Απαντώ όποτε και σε όποιον επιθυμώ αγαπητέ φίλε.
Νομίζετε πως δεν θα έρθει η σειρά σας; Σας άφησα παραπονούμενο μέχρι τώρα;
Επίσης, έσείς δεν μου δίνατε χρόνο άπλετο τάχα να σκεφτώ; Τώρα σας έπιασε αδημονία και κωλοσφίξιμο
επειδή απάντησα σε έτερο συνάδελφο; Είπαμε, η υπομονή είναι αρετή, αν θέλετε το φωτοστέφανο... ;)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Καληνύχτα σας αγαπητέ κύριε Άγιε και όνειρα γλυκά!
Ελπίζω να μην έχετε εφιάλτες. Θα σας απαντήσω αύριο διότι, ξέρετε, έχουμε και άλλες υποχρεώσεις...
Ελπίζω να μην έχετε εφιάλτες. Θα σας απαντήσω αύριο διότι, ξέρετε, έχουμε και άλλες υποχρεώσεις...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
Απαντώ όποτε και σε όποιον επιθυμώ αγαπητέ φίλε.
Νομίζετε πως δεν θα έρθει η σειρά σας; Σας άφησα παραπονούμενο μέχρι τώρα;
Επίσης, έσείς δεν μου δίνατε χρόνο άπλετο να σκεφτώ; Τώρα σας έπιασε αδημονία και κωλοσφίξιμο
επειδή απάντησα σε έτερο συνάδελφο; Είπαμε, η υπομονή είναι αρετή, αν θέλετε το φωτοστέφανο... ;)
Μάλλον δεν έχετε καθόλου καλή μνήμη, και αναμασάτε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια.
Όπως σας ενημέρωσα και χθές, άλλοι αγίασαν για την υπομονή τους, όπως ο Αγιος, Δίκαιος, Πολύαθλος και Προφήτης Ιώβ, άλλοι γιατί μαρτύρησαν, όπως οι Άγιοι Σαράντα, οι Τρέις Παίδες κλπ, και άλλοι γατί έκαμαν θαύματα, όπως οι Άγιοι Ανάργυροι, ο Αγιος Αρτέμιος (βοήθειά σας παρεμπιπτόντως), η Αγία Θέκλα (βοήθειά σας επίσης), ο Άγιος Μύρων, ο Άγιος Θωμάς, ο Άγιος Βησσαρίων κλπ.
Εγώ ανήκω εις την τελευταία κατηγορία. Είμαι θαυματουργός Άγιος. Ενδεικτικά σας αναφέρω για παράδειγμα, ότι ενώ το μόριο μου είναι οκτάποντο, όποια το τρώει το αισθάνεται σαν εικοσάποντο.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
αν παραβεις τον κανονα η χυλοπιτα ειναι δεδομενη?
Χυλόπιτα ;
Εννοείς το να αρνηθεί να βγει για καφέ μία καθημερινή απόγευμα που
θα της προτείνεις μόνο μία φορά ;
Σιγά τη χυλόπιτα.
Όποιος τρώει οποιαδήποτε άλλη χυλόπιτα, είναι μαλάκας,
που του αξίζει να πεθάνει σε κωλόμπαρο ή μπουρδέλο.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
Καληνύχτα σας αγαπητέ κύριε Άγιε και όνειρα γλυκά!
Δνε ξέρω για εσάς, αλλά εμέ δεν με στοιχειώνει κατι, Άγιος γαρ.
Όνειρα γλυκά και ύπνον ελαφρύ εύχομαι.
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια και στα φλογερά αγόρια του νήματος.
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Α ρε Μπαρμπαρήγο, μας άδειασες το νήμα ...
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
καλημέρα
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα σε όλους και έφυγα... !
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.857
- Πόντοι
- 2.606
τον πουλο άχρηστεΚαλημέρα σε όλους και έφυγα... !
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις