Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλή σας ημέρα αγαπητοί κύριοι
σε μένα μιλάς ; μιλα όμορφαΚαλή σας ημέρα αγαπητοί κύριοι
Προφανώς δε σας εξαιρώ αγαπητέ. Πρωινός σήμερα, από που μας γράφετε;σε μένα μιλάς ; μιλα όμορφα
πρωινό κόψιμοΠροφανώς δε σας εξαιρώ αγαπητέ. Πρωινός σήμερα, από που μας γράφετε;
Δεκτόν κ. Μακλάυδιε.
Παρά τούτο δεν σας προξενεί εντύπωση ότι ο κ. Ποπόφ αρνείται να δεχθεί το στοιχημα, και ποιεί ω σαν να μην το είδε;
Αν τα πράγματα έχουν όπως τα ισχυρίζεται και είναι αμιγώς "στρέιτ", όπως δήλωσε με στομφώδη τρόπο, ποιός ο λόγος να μην το δεχθει;
Μάλλον δεν έχετε καθόλου καλή μνήμη, και αναμασάτε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια.
Όπως σας ενημέρωσα και χθές, άλλοι αγίασαν για την υπομονή τους, όπως ο Αγιος, Δίκαιος, Πολύαθλος και Προφήτης Ιώβ, άλλοι γιατί μαρτύρησαν, όπως οι Άγιοι Σαράντα, οι Τρέις Παίδες κλπ, και άλλοι γατί έκαμαν θαύματα, όπως οι Άγιοι Ανάργυροι, ο Αγιος Αρτέμιος (βοήθειά σας παρεμπιπτόντως), η Αγία Θέκλα (βοήθειά σας επίσης), ο Άγιος Μύρων, ο Άγιος Θωμάς, ο Άγιος Βησσαρίων κλπ.
Εγώ ανήκω εις την τελευταία κατηγορία. Είμαι θαυματουργός Άγιος. Ενδεικτικά σας αναφέρω για παράδειγμα, ότι ενώ το μόριο μου είναι οκτάποντο, όποια το τρώει το αισθάνεται σαν εικοσάποντο.
Καλά και ο Πελέ δήλωσε ότι θώπευσε κάποιο δροσερό αγόρι. Δεν τον βγάλαμε και πούστη. Εδώ ο Ρουβάς κύριε, ήταν τόσο καιρό σπιτωμένος από τον Ψιψινάκη ανταλλάσοντας αλλαξοκωλιές. Είδατε, παντρεύτηκε και όλες οι κυρίες τον λατρεύουν.... σαν να σβήστηκαν όλα μονοκοντηλιά.
επιασες ψυχολογιαπρωινό κόψιμο
τι σου συμβαινει και " μαλωνεις" με ολο τον κοσμο;Καλή ημέρα, σε εσάς και τους υπολοιπους κυρίους.
Εν πρώτοις δεν χαρακτήρισα τον κ. Ποποφουλίνο "πούστη". Έγραψα ότι θα τεκμηριώσω μέσω των γεγραμμένων του (οποια κι αν είναι αυτά), ότι είχε ομοφυλοφιλική σχέση, και ότι συνεπώς ψεύδεται ασύστολα, όταν δηλώνει με στομφώδη τρόπο ότι είναι αμιγώς ετεροφυλοφιλός.
Εν δευτέροις τώρα, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί βρίσκετε αμοραλιστική την πρόθεση μου, του να τεκμηριώσω δηλαδή ότι είχε ομοφυλοφιλική σχέση μέσω των γεγραμμένων του (όποια κι αν είναι αυτά), και δεν βρίσκετε αμοραλιστικο το να προσάπτει ιδιότητες μέσω των γεγρμμένων μου (όποια κι αν είναι αυτά).
Αν λοιπόν είστε δίκαιος και αμερόληπτος κριτής, θα πρέπει να με αφήσετε να τον αντιμετωπίσω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Να κάνω δηλαδή χρήση των γεγραμμένων του (όποια κι αν είναι αυτά), προκειμένου να τεκμηριώσω ότι ψέυδεται ασύστολα και μας πουλά συνεχώς τζάμπα μαγκιά.
και μήπως σας βλέπουν σαν έναν ψηλό, γεροδεμένο, εύρωστο επιβήτορα με την ικανότητα να προσφέρετε συνταρακτικούς οργασμούς σε μουσκεμένα απότζελκολπικά υγρά αιδοία παλλακίδων, όπως άλλωστε διατείνονται τα περισσότερα μέλη εδώ μέσα?
τι σου συμβαινει και " μαλωνεις" με ολο τον κοσμο;
δεν ξερω τι σου συμβαινει αλλα "χανεις". Εχεις μυαλό και το αναλώνεις σε μπούρδες νομίζω. Και δεν καταλαβαίνω και το νόημα . Αν πραγματικά θες να ξεσπάσεις οκ . τι να πωΜου στοίχησε που αμέσως μετά τον χωρισμό μας, σπεύσατε να παντρευτείτε άλλον, και έκτοτε έχω τις "κλειστές" μου.
δεν μπορουμε να πουμε το ιδιο και για σεναδεν ξερω τι σου συμβαινει αλλα "χανεις". Εχεις μυαλό και το αναλώνεις σε μπούρδες νομίζω. Και δεν καταλαβαίνω και το νόημα . Αν πραγματικά θες να ξεσπάσεις οκ . τι να πω
καλημερα μπραμπδεν μπορουμε να πουμε το ιδιο και για σενα
δεν ξερω τι σου συμβαινει αλλα "χανεις". Εχεις μυαλό και το αναλώνεις σε μπούρδες νομίζω. Και δεν καταλαβαίνω και το νόημα . Αν πραγματικά θες να ξεσπάσεις οκ . τι να πω
δεν μπορουμε να πουμε το ιδιο και για σενα
Ναι στανταρ το εικονικό θεατρο " ποιος ειναι πουστικ" εχει σοβαρο σκοπό..Έξυπνη είστε! Όταν θα ολοκληρωθεί η "παράσταση", θα καταλάβετε.
Ναι στανταρ το εικονικό θεατρο " ποιος ειναι πουστικ" εχει σοβαρο σκοπό..
σκασε τσουλα οτι θελουμε θα κανουμε στο θρεντΝαι στανταρ το εικονικό θεατρο " ποιος ειναι πουστικ" εχει σοβαρο σκοπό..