Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (0 μέλη και 85 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλημέρα σας. Καλημέρα στο ζιγκ

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Δεκτόν κ. Μακλάυδιε.

Παρά τούτο δεν σας προξενεί εντύπωση ότι ο κ. Ποπόφ αρνείται να δεχθεί το στοιχημα, και ποιεί ω σαν να μην το είδε;

Αν τα πράγματα έχουν όπως τα ισχυρίζεται και είναι αμιγώς "στρέιτ", όπως δήλωσε με στομφώδη τρόπο, ποιός ο λόγος να μην  το δεχθει;

Καλά και ο Πελέ δήλωσε ότι θώπευσε κάποιο δροσερό αγόρι. Δεν τον βγάλαμε και πούστη. Εδώ ο Ρουβάς κύριε, ήταν τόσο καιρό σπιτωμένος από τον Ψιψινάκη ανταλλάσοντας αλλαξοκωλιές. Είδατε, παντρεύτηκε και όλες οι κυρίες τον λατρεύουν.... σαν να σβήστηκαν όλα μονοκοντηλιά.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Μάλλον δεν έχετε καθόλου καλή μνήμη, και αναμασάτε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια.

Όπως σας ενημέρωσα και χθές,  άλλοι αγίασαν για την υπομονή τους, όπως ο Αγιος, Δίκαιος, Πολύαθλος και Προφήτης Ιώβ, άλλοι γιατί μαρτύρησαν, όπως οι Άγιοι Σαράντα, οι Τρέις Παίδες κλπ, και άλλοι γατί έκαμαν θαύματα, όπως οι Άγιοι Ανάργυροι, ο Αγιος Αρτέμιος (βοήθειά σας παρεμπιπτόντως), η Αγία Θέκλα (βοήθειά σας επίσης), ο Άγιος Μύρων, ο Άγιος Θωμάς, ο Άγιος Βησσαρίων κλπ.

Εγώ ανήκω εις την τελευταία κατηγορία. Είμαι θαυματουργός Άγιος. Ενδεικτικά σας αναφέρω για παράδειγμα, ότι ενώ το  μόριο μου είναι οκτάποντο,  όποια το τρώει το αισθάνεται σαν εικοσάποντο.  :)

και μήπως σας βλέπουν σαν έναν ψηλό, γεροδεμένο, εύρωστο επιβήτορα με την ικανότητα να προσφέρετε συνταρακτικούς οργασμούς σε μουσκεμένα από τζελ κολπικά υγρά αιδοία παλλακίδων, όπως άλλωστε διατείνονται τα περισσότερα μέλη εδώ μέσα?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Καλά και ο Πελέ δήλωσε ότι θώπευσε κάποιο δροσερό αγόρι. Δεν τον βγάλαμε και πούστη. Εδώ ο Ρουβάς κύριε, ήταν τόσο καιρό σπιτωμένος από τον Ψιψινάκη ανταλλάσοντας αλλαξοκωλιές. Είδατε, παντρεύτηκε και όλες οι κυρίες τον λατρεύουν.... σαν να σβήστηκαν όλα μονοκοντηλιά.

Καλή ημέρα, σε εσάς και τους υπολοιπους κυρίους.

Εν πρώτοις δεν χαρακτήρισα τον κ. Ποποφουλίνο "πούστη". Έγραψα ότι θα τεκμηριώσω μέσω των γεγραμμένων του (οποια κι αν είναι αυτά), ότι είχε ομοφυλοφιλική σχέση, και ότι συνεπώς ψεύδεται ασύστολα, όταν δηλώνει με στομφώδη τρόπο ότι είναι αμιγώς ετεροφυλοφιλός.

Εν δευτέροις τώρα, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί βρίσκετε αμοραλιστική  την πρόθεση μου, του να τεκμηριώσω δηλαδή ότι είχε ομοφυλοφιλική σχέση μέσω των γεγραμμένων του (όποια κι αν είναι αυτά), και δεν βρίσκετε αμοραλιστικο το να  προσάπτει ιδιότητες μέσω των γεγρμμένων μου (όποια κι αν είναι αυτά).

Αν λοιπόν είστε δίκαιος και αμερόληπτος κριτής, θα πρέπει να με αφήσετε να τον αντιμετωπίσω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Να κάνω δηλαδή χρήση των γεγραμμένων του (όποια κι αν είναι αυτά), προκειμένου να τεκμηριώσω ότι ψεύδεται ασύστολα για το ότι έιναι αμιγώς ετεροφυλοφιλος, και μας πουλά συνεχώς τζάμπα μαγκιά.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλή ημέρα, σε εσάς και τους υπολοιπους κυρίους.

Εν πρώτοις δεν χαρακτήρισα τον κ. Ποποφουλίνο "πούστη". Έγραψα ότι θα τεκμηριώσω μέσω των γεγραμμένων του (οποια κι αν είναι αυτά), ότι είχε ομοφυλοφιλική σχέση, και ότι συνεπώς ψεύδεται ασύστολα, όταν δηλώνει με στομφώδη τρόπο ότι είναι αμιγώς ετεροφυλοφιλός.

Εν δευτέροις τώρα, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί βρίσκετε αμοραλιστική  την πρόθεση μου, του να τεκμηριώσω δηλαδή ότι είχε ομοφυλοφιλική σχέση μέσω των γεγραμμένων του (όποια κι αν είναι αυτά), και δεν βρίσκετε αμοραλιστικο το να  προσάπτει ιδιότητες μέσω των γεγρμμένων μου (όποια κι αν είναι αυτά).

Αν λοιπόν είστε δίκαιος και αμερόληπτος κριτής, θα πρέπει να με αφήσετε να τον αντιμετωπίσω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Να κάνω δηλαδή χρήση των γεγραμμένων του (όποια κι αν είναι αυτά), προκειμένου να τεκμηριώσω ότι ψέυδεται ασύστολα και μας πουλά συνεχώς τζάμπα μαγκιά.
τι σου συμβαινει και " μαλωνεις" με ολο τον κοσμο; :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
και μήπως σας βλέπουν σαν έναν ψηλό, γεροδεμένο, εύρωστο επιβήτορα με την ικανότητα να προσφέρετε συνταρακτικούς οργασμούς σε μουσκεμένα από τζελ κολπικά υγρά αιδοία παλλακίδων, όπως άλλωστε διατείνονται τα περισσότερα μέλη εδώ μέσα?

Όχι.  Άγιος είμαι... Δεν είμαι Θεός!

Απλώς όταν τελειώνει η "συνεδρία" άπασες μου λένε :  "Μπράβο παππούλη! Δεν στό ΄χα με τίποτα ότι θα με καταφέρεις!"

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
τι σου συμβαινει και " μαλωνεις" με ολο τον κοσμο; :think:

Μου στοίχησε που αμέσως μετά τον χωρισμό μας, σπεύσατε να παντρευτείτε άλλον, και έκτοτε έχω τις "κλειστές" μου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μου στοίχησε που αμέσως μετά τον χωρισμό μας, σπεύσατε να παντρευτείτε άλλον, και έκτοτε έχω τις "κλειστές" μου.
δεν ξερω τι σου συμβαινει αλλα "χανεις". Εχεις μυαλό και το αναλώνεις σε μπούρδες νομίζω. Και δεν καταλαβαίνω και το νόημα . Αν πραγματικά θες να ξεσπάσεις οκ . τι να πω :think:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.857
Πόντοι
2.606
δεν ξερω τι σου συμβαινει αλλα "χανεις". Εχεις μυαλό και το αναλώνεις σε μπούρδες νομίζω. Και δεν καταλαβαίνω και το νόημα . Αν πραγματικά θες να ξεσπάσεις οκ . τι να πω :think:
δεν μπορουμε να πουμε το ιδιο και για σενα  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467

Έξυπνη είστε! Όταν θα ολοκληρωθεί η "παράσταση", θα καταλάβετε.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
δεν μπορουμε να πουμε το ιδιο και για σενα  :grin:

Έστι οποως το γράψατε, υπάρχει κίνδυνος να καταλάβει κανείς το αντίθετο από αυτό που θέλετε. Οτι δηλαδή είναι έξυπνη και "αναλώνεται" σε εξυπνάδες.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Ναι στανταρ το εικονικό θεατρο " ποιος ειναι πουστικ" εχει σοβαρο σκοπό..  :jerking:  

Μην καμώνεστε ότι δεν καταλαβαίνετε. Είναι πάραπάνω από πασιφανές ότι δεν πρόκειται γι αυτό.

Απλώς, όταν μερικές τρολλοεπιθέσεις ξεπερνούν την τρολλιά, και ο επιτιθέμενος μέσα στην λύσσα του αρχίζει να χρησιμοποιεί τα γραφόμενά σου (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για τρολλιές ή όχι) προκειμένου να σου κάνει σκαιότατη σεξιστική επίθεση, η συνέχεια της διαμάχης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Κανείς δεν "παραδίνεται" αμαχητί. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom