lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αμα ήταν ηθική θα παρέμενε υποτονικό το κλίμαεχω αλλα ειναι ανήθικη
Αμα ήταν ηθική θα παρέμενε υποτονικό το κλίμαεχω αλλα ειναι ανήθικη
λεω να ποστάρουμε γυμνοίΑμα ήταν ηθική θα παρέμενε υποτονικό το κλίμα
Δεν παίζει για κανένα λόγο
Kαλα τι φοραει το μαλακιστηρι Αυτα αμα τα πετυχαινεις στο δρομο πρεπει να τα σακατευεις στο ξυλοαυτ εδω ασπουμε πιστευεις ειναι ψευτικο?
Κάνε την αρχήλεω να ποστάρουμε γυμνοί
Εννοείται ;)τι εννοεις?
συμφωνεις οτι ειναι ψευτικο?
Παιδια και εγω τωρα που ποσταρω δεν φοραω σωβρακοΚάνε την αρχή
τυπε δεν πρεπει να υποχωρησεις απο την εθνικη γραμμη για να ριξεις ενα πουτσο :-Mαγκες μια κωλογρια απο τα Σκοπια, αν της πω οτι ειναι απο Μακεδονια θα μου κατσει. Γνωμη σας.
Να της ριξω πρωτα ενα πουτσο σαν Μακεδονισα και μετα να της πω οτι ειναι Σκοπιανη;τυπε δεν πρεπει να υποχωρησεις απο την εθνικη γραμμη για να ριξεις ενα πουτσο :-
Η πιο σωστη λυσηΝα της ριξω πρωτα ενα πουτσο σαν Μακεδονισα και μετα να της πω οτι ειναι Σκοπιανη;
Πες της να παει να γαμηθείMαγκες μια κωλογρια απο τα Σκοπια, αν της πω οτι ειναι απο Μακεδονια θα μου κατσει. Γνωμη σας.
Το θεμα ειναι να γαμηθει μαζι μου, χωρις να πληγει η εθνικη μου υπερηφανειαΠες της να παει να γαμηθεί
τωρα φοράω μονο το άρωμα μου αξ ν5Κάνε την αρχή
Nα βαφτίσεις το κρέας..... ψάρι και τούμπαλιν όπως κάνουν και οι παπάδεςΤο θεμα ειναι να γαμηθει μαζι μου, χωρις να πληγει η εθνικη μου υπερηφανεια
Nα βαφτίσεις το κρέας..... ψάρι και τούμπαλιν όπως κάνουν και οι παπάδες
Τι κρίμα να μην μπορεί να αποτυπωθεί η βαρβατομυρωδιά του αξ στην οθόνητωρα φοράω μονο το άρωμα μου αξ ν5