Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μια γνωστη μου που τα εχει με ποδοσφαιριστη σουπερ λιγκ (ομαδα δεν λεω) :grin: εβαλε βυζια για να εχει πιο ομορφο παρουσιαστικο, μην τυχον και το χασει βασικα  :grin: πανε για αραβωνα σε λιγο καιρο,νταξει η γυναικες ξερουν να κανουν επενδυσεις  :grin:
δηλαδη να βαλω βυζα για να κρατησω τον βασιλοφρωνα; :o με εζωσαν τα φιδια τωρα  :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Κοιτα, εσυ μπορεις να θεωρεις το εαυτο σου και προισταμενη στα παπαρια μας.Εμεις ομως ειμαστε παληκαρια και ετσι θα παραμεινουμε μεχρι και το τελος. :sunglasses:

Με το "εμείς", σε ποιούς αναφέρεστε;  :)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
δηλαδη να βαλω βυζα για να κρατησω τον βασιλοφρωνα; :o με εζωσαν τα φιδια τωρα  :think:
Αν ειναι γνωστος ποδοσφαιριστης που βγαζει πολλα λεφτα ειναι ψηλος και γενικα ομορφος αντρας.Ναι καντο κι εσυ. :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.054
Πόντοι
5.006
 εγω κοιταω χερια ματια και οχι κωλους. εσυ γενικως με τον κωλο εχεις ενα θεματακι  :2funny:
δωσ μου κωλο και παρε μου την ψυχη....αφου να φανταστείς και τον δικο μου κωλο καμαρωνω ωρες ωρες....

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
δωσ μου κωλο και παρε μου την ψυχη....αφου να φανταστείς και τον δικο μου κωλο καμαρωνω ωρες ωρες....
Eσενα πρεπει να σε γνωρισω στην κολλητη της δικιας μου.. εκει να δεις κωλο να σου πεταχτουν τα ματια οξω! αφου στον δρομο οταν περπαταει την εχω πει να προσεχει γιατι θα τρακαρει κανας μαλακας. :grin:

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Ο  λογιστής  είναι  :effemine:  ?
Γνώμη  σας  ?

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ο  λογιστής  είναι   :effemine:   ?
Γνώμη  σας  ?

ρε μου@π@νο εσύ είσαι ο γκαντέμης ή κάποιος άλλος μη χέσω εδώ μέσα  :tickedoff:

απολογισμός από το χθεσινό μπουρίνι και τη διακοπή ρεύματος μία καμένη οθόνη πάνε 200 πρωι΄πρωί  :headbang:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
ΑΣΧΕΤΟ

Είμαι σε ΔΟΥ για σφραγίδα καταστατικού να δημοσιεύσω στο ΓΕΜΗ. Χτυπάει το τηλ. κάποιου από την ουρά και αρχίζει να μιλάει δυνατά για τις παντόφλες που θα του πάει δεν θα κόψει τιμολόγιο γιατί ούτε αυτός έχει πάρει  :headbang: :headbang:

Γυρίζουν όλοι οι φορολογούμενοι και τον κοιτάνε δαγκώνοντας τα χείλια τους και κρατώντας τα μαλλιά τους.

Ουδείς υπάλληλος ενδιαφέρθηκε (τη στιγμή εκείνη τουλάχιστον, αν τον στάμπαραν για μετά δεν ξέρω)

Ερώτηση: Μαλάκας ή στα @ρχίδια τους όλα πλέον ...........  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom