astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Του θείου σας είναι 8 εκατοστά!
ουαου! αλλα θειε μου, δεν μετραμε με νανομετρο!
Του θείου σας είναι 8 εκατοστά!
ελα θα σου απαγγειλω ποε θα σου δειξω και τοεγω υποκλινομαι στον βασιλοφρονα
τυπε τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρα μπουκαλακιαΜια χαρα μεγεθος ειναι.
Τις κινεζες δεν τις βλεπω να παραπονιουνται, ολο τσιριζουν κατα την πραξη.
Ανεψιέ, πως το ξέρετε αυτό;
Υ.Γ. Μη γίνουμε ξεφτίλα όλο το σόι εξαιτίας σας...
αλτσχαιμερ εχεις !!!
μας εχει ζαλισει η πρωην αποτιστη με τα εκατοστα και τις επιδοσεις του βασιλικου της!
τυπε ωραια γραμματαΑπογειωμένο και σε μεγάλα κέφια το νήμα μας απόψε....
πρωτον μια μανα αγαπα το παιδι της ακομα και στα πιο δυσκολα.. και ειναι εκει ακομα κι αν αυτο σημαινει μεγαλο τεραστιο πονο . Κυρίως φροντιζει όσο αυτό ειναι εφικτό να μην έρθει το παιδι της σε τετοια ρήξη με τον εαυτό του ώστε να επιλέξει τον θανατο ή την αναλωση του εαυτού του . αν δεν τα κατάφερνα τοτε ναι και παλι θα ημουν εκει. Γιατι αυτό ειναι η μανα να εισαι εκει οταν οι αλλοι δεν ειναι.
Τωρα η ομοφυλοφιλια και τα ναρκωτικα διαφερουν ναπριμερ.. (για παραδειγμα) γιατι το ενα ειναι σεξουαλικη προτιμηση και το αλλο ειναι παραβατικη κοινωνικη συμπεριφορα. το ενα αφορα ολο το κοινωνικο συνολο το αλλο τον ιδιο και το ταιρι του. οπως το αν η κορη μου επιλεξει να τον παιρνει απο τον κωλο που αφορα την ιδια και το ταιρι της. δεν ξερω αν εχουμε κατανοησει τις διαφορες
τυπε γιατι διαλεξες την συγκεκριμενη στιγμη να παρουσιαστεις??δεν πιστευω να εισαι γκεϋς???καλησπερα φιλοι μου ειμαι ο barbaroja
οχι και γκευς ρε φιλετυπε γιατι διαλεξες την συγκεκριμενη στιγμη να παρουσιαστεις??δεν πιστευω να εισαι γκεϋς???
τυπε γιατι διαλεξες την συγκεκριμενη στιγμη να παρουσιαστεις??δεν πιστευω να εισαι γκεϋς???
Απογειωμένο και σε μεγάλα κέφια το νήμα μας απόψε....
τυπε μας εδωσες αυτη την εντυπωση γιατι εχεις βαλει αβαταρ μια πυρωμενη κωλοτρυπα :Sοχι και γκευς ρε φιλε
καλησπερα φιλοι μου ειμαι ο barbaroja
τυπε γιατι διαλεξες την συγκεκριμενη στιγμη να παρουσιαστεις??δεν πιστευω να εισαι γκεϋς???
καλησπερα φιλοι μου ειμαι ο barbaroja
Αχχχ καλε κριμα...οχι και γκευς ρε φιλε
οι κωλοτρυπες ειναι στρογγυλες, τετοιο σχημα εχουν τα μουνια και τα ματιατυπε μας εδωσες αυτη την εντυπωση γιατι εχεις βαλει αβαταρ μια πυρωμενη κωλοτρυπα :S
καλώς ήρθες στο νήμα!!
καλως σας βρηκαΚαλησπέρα, κύριε.