Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.659
- Πόντοι
- 1.406
Επισης παιδια,για να εισαι γκευ πρεπει να εχεις και χρημα...αν δεν εχεις εισαι φτωχοπουστας
Απογειωμένο και σε μεγάλα κέφια το νήμα μας απόψε....
Αυτό είναι!
Το νήμα μας μερικές χιλιάδες πόδια πάνω από την γη. Ποιο άλλο νήμα το έχει καταφέρει αυτό;
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=219698.0;attach=659920;image[/img[/URL]]
[/quote]
Το ζητούμενο είναι να βρεθεί ανάμεσα σε πόδια. :)
τυπε ωραια γραμματα
gay εισαι;
Το ζητούμενο είναι να βρεθεί ανάμεσα σε πόδια.
τυπε με λιγα λογια αυτο το νημα ειναι κατι σαν ιντερνετικο μοναστηρι με γεροντες κι εσυ εισαι ο ηγουμενος;Αυτό το επιλύσαμε χθες.
Έχουμε πάρει όλοι μας όρκο αγαμίας!
Αγιε τα ξέρουμε αυτα. Και στο σχολείο τα παιδάκια με αναπηρία επειδή ειναι διαφορετικά συχνά χλευάζονται απο τα άλλα παιδάκια που γεννήθηκαν με όλα τους τα προσόντα. Αυτό τι σημαίνει ότι επειδή ο χλευασμός είναι συνήθης σαν συμπεριφορά είναι και αποδεκτή; (απο εμένα συγκεκριμενα γιατι το κοινωνικο συνολο αποδεχεται και το γαμο ως κοινωνικη αποκατάσταση και μετα ξερναει μεσα σε αυτον την ζωη του τα παιδια του και την πληρωνει κοσμος και κοσμακης τι να λεμε..)Όταν κάποιος προκαλεί επίτηδες έμπρακτα είτε με το παρουσιαστικό του, είτε με τις δηλώσεις του, είτε με άλλον τρόπο, εισπράτει χλευασμό. Και αυτός ο χλευασμός δεν έχει σχέση με το αν είναι gay. Χλευασμό δέχθηκε και ο "υπεράντρακλας" Σπαλιάρας όταν δήλωσε πως έχει πηδήξει 4.000 γυναίκες. Συνεπώς, όσο γελοίος θεωρείται αυτός που δηλώνει παντοιοτρόπως και με περισσή έμφαση ότι "τον δίνει", άλλο τόσο γελοίος θεωρείται και αυτός που δηλώνει παντοιοτρόπως και με περισσή έμφαση ότι "τον παίρνει".
καλησπερα φιλοι μου ειμαι ο barbaroja
ρε θηριο!!! σε αυτη την ηλικια και το θυμασε ακομα!!
εχω φωτο αστατου απο αεροπλανο
Δεν την επελεξαν. Εκει ειναι η διαφορα.Αγιε τα ξέρουμε αυτα. Και στο σχολείο τα παιδάκια με αναπηρία επειδή ειναι διαφορετικά συχνά χλευάζονται απο τα άλλα παιδάκια που γεννήθηκαν με όλα τους τα προσόντα. Αυτό τι σημαίνει ότι επειδή ο χλευασμός είναι συνήθης σαν συμπεριφορά είναι και αποδεκτή;
θες να πεις οτι δεν σ αρεσει το νικ μου; :'( :'( :'(φίλε, σιγά μην είσαι κι ο μπαρμπα-Στάθης
ο ντοπα εχει φωτο μου απο κτελεχω φωτο αστατου απο αεροπλανο
καλησπερα φιλοι μου ειμαι ο barbaroja
μπαρμπαροζα καλησπεραθες να πεις οτι δεν σ αρεσει το νικ μου; :'( :'( :'(