Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τηλεοπτικη διασημοτητα. Ακριβως ιδια περιπτωση με αλλους εκκεντρικους διασημους ειναι.
τυπε αμα εισαι φτωχος τρελος σε λενε τρελο
αμα εισαι πλουσιος τρελος σε λενε εκκεντρικο  :-

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
δεν προσπαθει να σε πεισει κανεις γι ατιποτα εσυ κανε τις επιλογες σου ομορφα και ωραια και παψε να ασχολησε με το κρεβατι και την εξωτερικη εμφανιση του αλλου . αν θες παλι ασχολησου αλλα  μην περιμενεις ουτε να συμφωνησω ουτε να καταλαβω την αντιδραση. επισης μην απορησεις αν καποιος σου φερθει με τον ιδιο τροπο σε οποιοδηποτε επιπεδο. πχ αν μια γυναικα σε απορριψει επειδη εισαι χοντρος η κοντος η ασχημος η φτωχος.. αν αυτη την κοινωνια θελεις υποστηριξε την . αλίμονο.. :tooth: :coffee:

εγω τα εχω ολα αυτα ! .....αλλα μερικα θα τα διορθωσω μολις θαψω τον θειουλη μου! ζωη να μην εχει!!  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τυπε αμα εισαι φτωχος τρελος σε λενε τρελο
αμα εισαι πλουσιος τρελος σε λενε εκκεντρικο  :-
Οκ, αλλα ειναι η εκκεντρικοτητα ειναι προιον για πουλημα, δεν ειναι απλα μια λοξα, σε αυτες τις περιπτωσεις.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
εγω τα εχω ολα αυτα ! .....αλλα μερικα θα τα διορθωσω μολις θαψω τον θειουλη μου! ζωη να μην εχει!!  :grin:

1340682760477_4703371.png

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
δεν προσπαθει να σε πεισει κανεις γι ατιποτα εσυ κανε τις επιλογες σου ομορφα και ωραια και παψε να ασχολησε με το κρεβατι και την εξωτερικη εμφανιση του αλλου . αν θες παλι ασχολησου αλλα  μην περιμενεις ουτε να συμφωνησω ουτε να καταλαβω την αντιδραση. επισης μην απορησεις αν καποιος σου φερθει με τον ιδιο τροπο σε οποιοδηποτε επιπεδο. πχ αν μια γυναικα σε απορριψει επειδη εισαι χοντρος η κοντος η ασχημος η φτωχος.. αν αυτη την κοινωνια θελεις υποστηριξε την . αλίμονο.. :tooth: :coffee:
τυπισσα αυτο θα το θυμαμαι την επομενη φορα που καποια γκομενα θα με απορριψει επειδη ειμαι ενας ανεργος ασχημος αποφοιτος δημοτικου με πουτσακι 5 εκατοστα σε πληρη στυση
θα της πω τι ρατσισμος ειναι αυτος τελοςπαντω να μη μας αφηνεις να γαμησουμε κι εμας...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ναρκωτικα?! πορνεια?! τρομοκρατια?! αλητεια?!  ...............μεγαλη η λιστα και κουβεντα για αλλη ωρα και σιγουρα οχι στο μπου! ......!

:hi:
πρωτον μια μανα αγαπα το παιδι της ακομα και στα πιο δυσκολα.. και ειναι εκει ακομα κι αν αυτο σημαινει μεγαλο τεραστιο πονο . Κυρίως φροντιζει όσο αυτό ειναι εφικτό να μην έρθει το παιδι της σε τετοια ρήξη με τον εαυτό του ώστε να επιλέξει τον θανατο ή την αναλωση του εαυτού του . αν δεν τα κατάφερνα τοτε ναι και παλι θα ημουν εκει. Γιατι αυτό ειναι η μανα να εισαι εκει οταν οι αλλοι δεν ειναι.
Τωρα η ομοφυλοφιλια και τα ναρκωτικα διαφερουν ναπριμερ.. (για παραδειγμα) γιατι το ενα ειναι σεξουαλικη προτιμηση και το αλλο ειναι παραβατικη κοινωνικη συμπεριφορα. το ενα αφορα ολο το κοινωνικο συνολο το αλλο τον ιδιο και το ταιρι του. οπως το αν η κορη μου επιλεξει να τον παιρνει απο τον κωλο που αφορα την ιδια και το ταιρι της. δεν ξερω αν εχουμε κατανοησει τις διαφορες :tits2:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
τυπισσα αυτο θα το θυμαμαι την επομενη φορα που καποια γκομενα θα με απορριψει επειδη ειμαι ενας ανεργος ασχημος αποφοιτος δημοτικου με πουτσακι 5 εκατοστα σε πληρη στυση
θα της πω τι ρατσισμος ειναι αυτος τελοςπαντω να μη μας αφηνεις να γαμησουμε κι εμας...

τιτανοτεραστιε!!!

:hi: :kneel:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
το θυμάμαι  :grin:
δεν το περιόρισα απαραίτητα στο να είναι παιδί σου όπως είδες.
θα ενθάρρυνες έναν πολύ καλό σου φίλο να συνεχίσει να συμπεριφέρεται έτσι?

το θέμα δεν είναι το γκέι ή όχι, αλλά η γενικότερη στάση και συμπεριφορά.
ας είναι ότι γουστάρει στο κρεβάτι του, αλλά η συμπεριφορά είναι άλλο θέμα.
δεν διαφέρει από τις διάφορες πατσαβούρες (αρσενικές ή θηλυκές...) που κράζουμε κατά διαστήματα...
οι συμπεριφορες των σελεμπριτις και των προσωπων της δημοσιοτητας ειναι γνωστες. δεν αρεσκομαι αλλα και τι με αυτο. αν ειχα επιλεξει καποιον για φιλο θα ηξερα και αυτο του το στοιχειο λογικα..

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ειμαι κουκλος και εχω βιωσει τον κοινωνικο ρατσισμο  :tooth:
Να απαγγελεις Ποε, και η αλλη να μην βλεπει τιποτα περα απο τους κοιλιακους σου. Μην σου τυχει.
Για εσας ποτε θα μιλησει καποιος; Ποιος θα μιλησει για τα θυματα της εμφανισης τους. Χιλιαδες καταδικασμενοι σε επιφανιακους δεσμους.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
οι συμπεριφορες των σελεμπριτις και των προσωπων της δημοσιοτητας ειναι γνωστες. δεν αρεσκομαι αλλα και τι με αυτο. αν ειχα επιλεξει καποιον για φιλο θα ηξερα και αυτο του το στοιχειο λογικα..

τα 4 εκ που ειναι κρυμμενα να δω τι θα τα κανεις οταν τα ανακαλυψεις!!! .....αλλα μωρη κουφαλα εισαι τυχερη που σε βατευει ο βασιλικος που ειναι μακρυκανος! !!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
τα 4 εκ που ειναι κρυμμενα να δω τι θα τα κανεις οταν τα ανακαλυψεις!!! .....αλλα μωρη κουφαλα εισαι τυχερη που σε βατευει ο βασιλικος που ειναι μακρυκανος! !!

Ανεψιέ, πως το ξέρετε αυτό;
Υ.Γ. Μη γίνουμε ξεφτίλα όλο το σόι εξαιτίας σας...  :tickedoff:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγω υποκλινομαι στον βασιλοφρονα  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom