Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το ότι επιζητά να φωτογραφίζεται και να προκαλεί με τον τρόπο αυτό, δεν σας λέει κάτι;
Τους υπόλοιπους που αναφέρατε [ και σωστά ] τους φωτογραφίζουν στον δρόμο;
το ίδιο κάνουν όλοι οι σελέμπριτις και οι μουναρες ημιγυμνες πουτανιτσες που αναρτουν τα μελη του παροντος οπως επίσης και οι γεροντοτσουλαρες σας... :birdman:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
widemens-skirts-merts-2-620x349.jpg

μαρμαροκολονες μου!!!!!!!!!!!

:vomit:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ολα φυσιολογικα ειναι. ακομα και να τριγυρναει καποιος μεμακρια η κοντα μαλλια να ειναι χοντρος η λεπτος να ειναι ψηλος η κοντος να ειναι ωραιος η ασχημος κτλ ειναι ενας κοσμος διαφορετικοτητας.. ακομα και το να ειναι δυσμορφος καποιος η ελπληκτικα ομορφος.
Αφύσικες ειναι οι δικές μας αντιδρασεις...οταν επιλέγουμε ενα κοσμο που θέλουμε να εχει μονο ενα ειδος κοσμου αυτού που για κάποιους λογους θεωρούμε ορθο.. και φυσιολογικο.
αφυσικες ειναι οι αντιδρασεις των "μοντερνων" ενηλικων που φιλτραρουν το καραγκιοζιλικι απο την ψευτοπροοδευτικοτητα τους και προσπαθουν να μας πεισουν οτι ενας λαδωμενος αραπης με μινι και ενα καθικι στο κεφαλι ειναι φυσιολογικος
φυσικες ειναι οι αντιδρασεις των απονηρευτων μικρων παιδιων που αν εβλεπαν ενα τετοιο θεαμα, μεσα στην αθωοτητα τους, θα το ειχαν τρελανει στην  καζουρα και τη ντοματια  :S

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
το ίδιο κάνουν όλοι οι σελέμπριτις και οι μουναρες ημιγυμνες πουτανιτσες που αναρτουν τα μελη του παροντος οπως επίσης και οι γεροντοτσουλαρες σας... :birdman:

χονδρον!

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
ολα φυσιολογικα ειναι. ακομα και να τριγυρναει καποιος μεμακρια η κοντα μαλλια να ειναι χοντρος η λεπτος να ειναι ψηλος η κοντος να ειναι ωραιος η ασχημος κτλ ειναι ενας κοσμος διαφορετικοτητας.. ακομα και το να ειναι δυσμορφος καποιος η ελπληκτικα ομορφος.
Αφύσικες ειναι οι δικές μας αντιδρασεις...οταν επιλέγουμε ενα κοσμο που θέλουμε να εχει μονο ενα ειδος κοσμου αυτού που για κάποιους λογους θεωρούμε ορθο.. και φυσιολογικο.

μια ερώτηση: έστω ότι ήταν ο γιος σου ή κάποιος πολύ δικός σου άνθρωπος, θα ενθάρρυνες την γενικότερη συμπεριφορά του?
θα ήθελες να συνεχίζει έτσι?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Μήπως για όλες αυτές τις κατηγορίες που αναφέρετε, είναι το επάγγελμά τους;
Το επάγγελμα του ενλόγω ντιγκιντάνγκα ποιο είναι;

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
αφυσικες ειναι οι αντιδρασεις των "μοντερνων" ενηλικων που φιλτραρουν το καραγκιοζιλικι απο την ψευτοπροοδευτικοτητα τους και προσπαθουν να μας πεισουν οτι ενας λαδωμενος αραπης με μινι και ενα καθικι στο κεφαλι ειναι φυσιολογικος
φυσικες ειναι οι αντιδρασεις των απονηρευτων μικρων παιδιων που αν εβλεπαν ενα τετοιο θεαμα, μεσα στην αθωοτητα τους, θα το ειχαν τρελανει στην  καζουρα και τη ντοματια  :S

θα πεσει ντοματια συννεφο απο τους πιτσιρικαδες!!!!!! γεροξεφτιλα!!!! ουα!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μια ερώτηση: έστω ότι ήταν ο γιος σου ή κάποιος πολύ δικός σου άνθρωπος, θα ενθάρρυνες την γενικότερη συμπεριφορά του?
θα ήθελες να συνεχίζει έτσι?
Δεν εχω παιδια και επομένως ειναι άτοπη η ερώτηση αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα υποστηριζα τις επιλογες του/της μεχρι τελευταίας ανάσας..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σελεμπριτι.. οπως το καθε κατινιαριο για το οποιο φτάχνουν τα παλικαρια μας θρεντακια αποθεωσης..  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε κοριτσι μου, αμα εγω βαλω ενα καπελακι κλοουν στο κεφαλι, δεν θα με προσεξεις; Δεν θα με σχολιασεις;
Γιατι επελεξα να βαλω το καπελο του κλοουν; Για να με σχολιασεις βεβαια.
Ο καθεις με τις επιλογες του, φυσικα και θα σχολιαστουν τετοια πραγματα, σιγα μην μας το απογορευσουν, απλα καλο ειναι να μην αρχισουμε τις κακιες.
Ο συγκεκριμενος ειναι σε reality, και θελει να προκαλεσει. Και την gaga πχ μπορει να γελαμε με την εσκεμενη εμφανιση της, αλλα οντως δεν λεμε τοσες κακιες.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Δεν εχω παιδια και επομένως ειναι άτοπη η ερώτηση αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα υποστηριζα τις επιλογες του/της μεχρι τελευταίας ανάσας..

ναρκωτικα?! πορνεια?! τρομοκρατια?! αλητεια?!  ...............μεγαλη η λιστα και κουβεντα για αλλη ωρα και σιγουρα οχι στο μπου! ......!

:hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν προσπαθει να σε πεισει κανεις γι ατιποτα εσυ κανε τις επιλογες σου ομορφα και ωραια και παψε να ασχολησε με το κρεβατι και την εξωτερικη εμφανιση του αλλου . αν θες παλι ασχολησου αλλα  μην περιμενεις ουτε να συμφωνησω ουτε να καταλαβω την αντιδραση. επισης μην απορησεις αν καποιος σου φερθει με τον ιδιο τροπο σε οποιοδηποτε επιπεδο. πχ αν μια γυναικα σε απορριψει επειδη εισαι χοντρος η κοντος η ασχημος η φτωχος.. αν αυτη την κοινωνια θελεις υποστηριξε την . αλίμονο.. :tooth: :coffee:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

το θυμάμαι  :grin:
δεν το περιόρισα απαραίτητα στο να είναι παιδί σου όπως είδες.
θα ενθάρρυνες έναν πολύ καλό σου φίλο να συνεχίσει να συμπεριφέρεται έτσι?

το θέμα δεν είναι το γκέι ή όχι, αλλά η γενικότερη στάση και συμπεριφορά.
ας είναι ότι γουστάρει στο κρεβάτι του, αλλά η συμπεριφορά είναι άλλο θέμα.
δεν διαφέρει από τις διάφορες πατσαβούρες (αρσενικές ή θηλυκές...) που κράζουμε κατά διαστήματα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τηλεοπτικη διασημοτητα. Ακριβως ιδια περιπτωση με αλλους εκκεντρικους διασημους ειναι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.862
Πόντοι
2.606
ειμαι κουκλος και εχω βιωσει τον κοινωνικο ρατσισμο  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories