brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.865
- Πόντοι
- 2.606
μη το κανεις !! νομος δαφερμου!!
μη το κανεις !! νομος δαφερμου!!
1. ναιΔυο αποριες εχω.
Αυτο το κοριτσακι ειναι γκομενα του κάφρου?
Εκεινη προκαλεσε το σβησιμο της τηλεορασης με καποιον τροπο επειδη της φωναξε στην αρχη?
Αυτα συνηθως καταληγουν σε ανωμαλιες.τυπε με λιγα λογια αυτο το νημα ειναι κατι σαν ιντερνετικο μοναστηρι με γεροντες κι εσυ εισαι ο ηγουμενος;
Δεν εχουμε μεταφραση, αλλα λενε πως ειναι η γυναικα του. Θα εχει κρυφα χαρισματα. :SΔυο αποριες εχω.
Αυτο το κοριτσακι ειναι γκομενα του κάφρου?
Εκεινη προκαλεσε το σβησιμο της τηλεορασης με καποιον τροπο επειδη της φωναξε στην αρχη?
ωραια στο αναπηρο βαλε χοντρο παιδακι. μην σου πω χοντρος ενηλικας. και παρε τα @@ του θειου μου του Σηκουανα (ειναι γαλλος )Δεν την επελεξαν. Εκει ειναι η διαφορα.
ο ντοπα εχει φωτο μου απο κτελ
Γεια σου ομορφουλαμπαρμπαροζα καλησπερα
ωραια στο αναπηρο βαλε χοντρο παιδακι. μην σου πω χοντρος ενηλικας. και παρε τα @@ του θειου μου του Σηκουανα (ειναι γαλλος )
εσυ αρχισες πολυ καλα. Θα εισαι ευννοούμενος μου για αυτη την δοκιμαστική βδομαδαΓεια σου ομορφουλα
εσυ αρχισες πολυ καλα. Θα εισαι ευννοούμενος μου για αυτη την δοκιμαστική βδομαδα
εσυ αρχισες πολυ καλα. Θα εισαι ευννοούμενος μου για αυτη την δοκιμαστική βδομαδα
φιλε σου διαφευγει μια λεπτομερεια ειναι ο εριναλ
Αγιε τα ξέρουμε αυτα. Και στο σχολείο τα παιδάκια με αναπηρία επειδή ειναι διαφορετικά συχνά χλευάζονται απο τα άλλα παιδάκια που γεννήθηκαν με όλα τους τα προσόντα. Αυτό τι σημαίνει ότι επειδή ο χλευασμός είναι συνήθης σαν συμπεριφορά είναι και αποδεκτή; (απο εμένα συγκεκριμενα γιατι το κοινωνικο συνολο αποδεχεται και το γαμο ως κοινωνικη αποκατάσταση και μετα ξερναει μεσα σε αυτον την ζωη του τα παιδια του και την πληρωνει κοσμος και κοσμακης τι να λεμε..)
δεν προβλεπεται... Ειμαι απο σχολη, Ανθυπολοχαγοςεβδομαδα προσαρμογης ο νεος στον λοχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μετα πιπα κολο εμπλοκη!!!
Γεια σου ομορφουλα
Το να εισαι χοντρος η οχι δεν το επιλεγεις με την ιδια ευκολια που επιλεγεις ρουχα απο την ντουλαπα σου.ωραια στο αναπηρο βαλε χοντρο παιδακι. μην σου πω χοντρος ενηλικας. και παρε τα @@ του θειου μου του Σηκουανα (ειναι γαλλος )