You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.968
- Πόντοι
- 25.467
Αγαπητέ Ζίγκ, μια έκφραση λέει: "κατά τον Αγά, και το πεσκέσι!".
Όταν κάνω ένα σχόλιο χιουμοριστικό, και κάποιος που έχει την μύγα και μυγιάζεται, με αποκαλεί
αυλοκόλακα του Κάιζερ Μπλιζερ, και εγώ του απαντώ, όπως του απάντησα (κάνε έναν κόπο να δείς
τι και πως) και επανέρχεται με ειρωνικό τρόπο, για να μου μιλήσει για κατάθεση ψυχής και ευρηματικότητα,
αφήνοντας πομπώδεις και ακατανόητους ήχους, έχω νομίζω κάθε δικαίωμα να απαντήσω σε ό,τι ύφος επιθυμώ.
Δεν ξέρω ποιός, πραγματικά παρανοεί μερικά πράγματα εδώ μέσα, και ποιός αρνείται και υπονομεύει επί της
ουσίας τον διάλογο. Εξυπνάδες και πορδές στον άνεμο, μπορεί να αμολάει αβασάνιστα ο καθένας.
Με κάθε σεβασμό σου τα γράφω, αν και δεν έχω λόγο να δίνω εξηγήσεις. Κουβέντα κάνουμε εδώ,
και χαβαλέ. Όποιος δεν διακρίνει κάποια όρια, είναι ελεύθερος να μαζέψει τα κουβαδάκια του, και σε άλλη παραλία.
Και δεύτερη κατάθεση ψυχής μέσα στο ίδιο 24ωρο;
Εύγε! Πάτε για χατ τρικ ολοταχώς!
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ακου φιλε πρεπει μια περσονα να την παρακολουθείς καιρο...Αγαπητέ Ζίγκ, μια έκφραση λέει: "κατά τον Αγά, και το πεσκέσι!".
Όταν κάνω ένα σχόλιο χιουμοριστικό, και κάποιος που έχει την μύγα και μυγιάζεται, με αποκαλεί
αυλοκόλακα του Κάιζερ Μπλιζερ, και εγώ του απαντώ, όπως του απάντησα (κάνε έναν κόπο να δείς
τι και πως) και επανέρχεται με ειρωνικό τρόπο, για να μου μιλήσει για κατάθεση ψυχής και ευρηματικότητα,
αφήνοντας πομπώδεις και ακατανόητους ήχους, έχω νομίζω κάθε δικαίωμα να απαντήσω σε ό,τι ύφος επιθυμώ.
Δεν ξέρω ποιός, πραγματικά παρανοεί μερικά πράγματα εδώ μέσα, και ποιός αρνείται και υπονομεύει επί της
ουσίας τον διάλογο. Εξυπνάδες και πορδές στον άνεμο, μπορεί να αμολάει αβασάνιστα ο καθένας.
Με κάθε σεβασμό σου τα γράφω, αν και δεν έχω λόγο να δίνω εξηγήσεις. Κουβέντα κάνουμε εδώ,
και χαβαλέ. Όποιος δεν διακρίνει κάποια όρια, είναι ελεύθερος να μαζέψει τα κουβαδάκια του, και σε άλλη παραλία.
Ο αγιος καλως η κακως λεει 2 σοβαρα και 5 τρολαρισμα και πρεπει αν εχει καποιος την διαθεση να βγαλει ακρη... ΑΝ θελει αλλιως απλα δεν τον παει. Ο μπλιζ τον ξερει και τοσο καιρο τρολαρουν ο ενας τον αλλον με τροπο που δεν μ ενδιαφερει, αφου εγω δεν γνωρίζω τον μπλιζ.
Εσυ απλα βρέθηκες στον δρομο
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.977
- Πόντοι
- 1.406
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Και δεύτερη κατάθεση ψυχής μέσα στο ίδιο 24ωρο;
Εύγε! Πάτε για χατ τρικ ολοταχώς!
Ναι, διότι σκοπεύω να αγιάσω
Λύστε μου, όμως, αν μπορείτε, μια απορία: γιατί το αγαπημένο τραγούδι στην περίφημη καρναβαλική παρέλαση Mardi Gras
που παίζεται κατά κόρον, είναι το "When the Saints go Marching in"
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
επιμενω ότι η γνωμη μου είναι ότι δεν ηθελε να σε προσβαλει και ηθελε να υποστηριξει αυτό που ελεγε...Με το θάρρος της φιλίας μας... Παπαριές καμαρωτές (φιλικά πάντα).
Αν διαβασεις ψυχραιμα τα ποστ θα το δεις
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ηταν ευαισθητο το θεμα και την ειδα στραβα... Ελπιζω να μην χαλαστηκεςEιχα εντολες ανωθεν
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
και εσυ το ιδιο κανεις και σε πειραζω... Δεν τσαντιζομαι καθολου παρεα ειμαστε... Στο πλανο είναι όλα αυτά ;)γιατι στραβωνεις κουτουρου κ εγω θα σε πειράζω γιαυτό κ ας τσαντιζεσαι
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Θα κάνω κ εγω μια κατάθεση ψυχής.
Το έτος 1675 οδηγώντας ένα μουλαρι κατέληξα σε φθηνό ξενοδοχείο της μοσουλης. Ο καιρός ήτο βαρύς από σύννεφα αν κ η εποχή ήταν ταυτοσημη με την σημερινή.
Eκει συνάντησα για δεύτερη φορά τον βασιλοφρονα. Τότε ήτο σε μυστική αποστολή στάλθηκε μάλιστα καθώς είχε ακουστεί ως διττος και από την κυβέρνηση της βρουγουνδιας και από το γκοβερνο μιας μυστικης οργάνωσης των γτπ που σήμερα ακούγεται ότι διάδοχος είναι ο μπλιζ..
Δύο μέρες δεν μας είδε φως. Την Τρίτη ηπιαμε ένα ηδυποτο στις εκβολες του αδη.. Έτσι ονομαζόταν το μπαρ - καταγωγι κ αργότερα έφυγε με την υπόσχεση ότι θα ξαναρθει..
Ώρες ώρες θυμάμαι νομίζω το άρωμα του
Το έτος 1675 οδηγώντας ένα μουλαρι κατέληξα σε φθηνό ξενοδοχείο της μοσουλης. Ο καιρός ήτο βαρύς από σύννεφα αν κ η εποχή ήταν ταυτοσημη με την σημερινή.
Eκει συνάντησα για δεύτερη φορά τον βασιλοφρονα. Τότε ήτο σε μυστική αποστολή στάλθηκε μάλιστα καθώς είχε ακουστεί ως διττος και από την κυβέρνηση της βρουγουνδιας και από το γκοβερνο μιας μυστικης οργάνωσης των γτπ που σήμερα ακούγεται ότι διάδοχος είναι ο μπλιζ..
Δύο μέρες δεν μας είδε φως. Την Τρίτη ηπιαμε ένα ηδυποτο στις εκβολες του αδη.. Έτσι ονομαζόταν το μπαρ - καταγωγι κ αργότερα έφυγε με την υπόσχεση ότι θα ξαναρθει..
Ώρες ώρες θυμάμαι νομίζω το άρωμα του
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Καλά εμένα δεν με πήγε κάνεις μπάνιο. Εσείς γιατί δεν πήγατε.
Έλα, ούτε εγώ πήγα ακόμα, βάλε μαγιό και έρχομαι να σε πάρω.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.977
- Πόντοι
- 1.406
Δεν αφηνω συναισθηματισμους να με επηρεαζουν εν ωρα υπηρεσιαςηταν ευαισθητο το θεμα και την ειδα στραβα... Ελπιζω να μην χαλαστηκες
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
θα κάμω γυμνή αχαχαχαχαχαχαΈλα, ούτε εγώ πήγα ακόμα, βάλε μαγιό και έρχομαι να σε πάρω.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
ακου φιλε πρεπει μια περσονα να την παρακολουθείς καιρο...
Ο αγιος καλως η κακως λεει 2 σοβαρα και 5 τρολαρισμα και πρεπει αν εχει καποιος την διαθεση να βγαλει ακρη... ΑΝ θελει αλλιως απλα δεν τον παει. Ο μπλιζ τον ξερει και τοσο καιρο τρολαρουν ο ενας τον αλλον με τροπο που δεν μ ενδιαφερει, αφου εγω δεν γνωρίζω τον μπλιζ.
Φίλε, δεν έχω θέμα με κανέναν. Κουβέντα κάνουμε. Αν κάποιος λέει κάτι που θεωρώ ότι είναι καλό και γουστόζικο
το επικροτώ. Αν όχι, το προσπερνώ, ή ανάλογα, κατά πόσο αυτό με ενοχλεί, το στηλιτεύω. Ανοιχτοί είμαστε σε σοβαρή κουβέντα,
σε καλόγουστο πείραγμα, χαβαλέ κλπ. Δεν χαρακτήρισα κανέναν..
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.968
- Πόντοι
- 25.467
ακου φιλε πρεπει μια περσονα να την παρακολουθείς καιρο...
Να με συγχωρείτε, αλλά δεν βρέθηκε απλά στον δρόμο. Όσο και να θέλει να βγάλει έξω την ουρά του και να το παίξει αδικημένη παρθενόπη που δέχεται αναίτιες σκαιότατες επιθέσεις στις καταθέσεις ψυχής που γράφει, μπήκε οικειοθελώς στο δρόμο και μάλιστα με σκοπό να με εγκαλέσει στην τάξη:
Ακριβώς, και ουδέν σοβαρότερον του χαβαλέ...
Γιατί όμως πρέπει να ασχολούμαστε στο πλεον αξιόλογο και χαβαλεδιάρικο (δηλ. σοβαρό) νήμα με μιζέριες και τέτοιες
προσωπικές διαμάχες; Αν υπάρχουν "φιλικές" διαμάχες ανάμεσα σε άτομα που κάνουν έτσι κι αλλιώς παιχνίδι στο νήμα,
το καταλαβαίνω. Τα άλλα, ανήκουν στη σφαίρα του άσχετου κουτσομπολιού, και δικαίως χαρακτηρίζονται off topic.
Τα "ενδοκοικογενειακά" μας, όμως, ό,τι κι αν περιλαμβάνουν, είναι βεβαίως on topic. Κυριαρχεί το πνεύμα της Στοάς
και της αδελφοσύνης
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
θα κάμω γυμνή αχαχαχαχαχαχα
Εντάξει βάλε κάτι, δε θέλω να νομίζει άλλα ο Βασιλόφρων, από τέτοια χαζά ξεκινάνε οι παρεξηγήσεις.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
μας τα επριξες αγιε μου με το συμπαθειο. Τα βυζαΝα με συγχωρείτε, αλλά δεν βρέθηκε απλά στον δρόμο. Όσο και να θέλει να βγάλει έξω την ουρά του και να το παίξει αδικημένη παρθενόπη που δέχεται αναίτιες σκαιότατες επιθέσεις, στις καταθέσεις ψυχής που γράφει, μπήκε οικειοθελώς στο δρόμο και μάλιστα με σκοπό να με εγκαλέσει στην τάξη:
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.977
- Πόντοι
- 1.406
ειχε πολυ αβολα σκαμπο τοτε το μαγαζιΠάντως....τωρα που το σκέφτομαι... στο μπαρ καταγωγι μου πονουσε ο κωλος αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
σωστά. Θα περιμένω να πάω με τον Βασιλόφρωνα τότεΕντάξει βάλε κάτι, δε θέλω να νομίζει άλλα ο Βασιλόφρων, από τέτοια χαζά ξεκινάνε οι παρεξηγήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις