Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
O κυριος Ραοπαο ειναι απο τους πιο ειλικρινεις του νηματος. Παραδεχεται ευθεως οτι τον εμπαιζει, ενω και παλι ευθεως δεν κολωνει να πει οτι θελει να συνουσιασθει με θηλυκα μελη του νηματος η με τις αραβωνιαστικες-γυναικες των αρσενικων μελων του νηματος.σαν το ραοπαοκ δεν είναι αχαχαχαχ
Εγώ είμαι ένα κράμα Trevor & Michael , του GTA V
Ντύσιμο και look καθαρά michael βέβαια.
Τουναντίον, σας διαβάζω πολύ προσεκτικά.
Εδώ, με το θάρρος που λαμβάνετε από την φιλία μας, γράφετε πως επιχειρώ να "θάψω" το όλο θέμα (φιλικά πάντα) :
από τις 13:33 που άρχισαν εδώ οι δημοσιεύσεις, έως τις 16:28 που μεταφέρθηκαν αλλού, μεσολαβεί ένα 3ωρο
κάτι με κάνει να πιστεύω ότι αν δεν έκανα παρέμβαση, θα έμεναν χαμένες εδώ
μπορεί να κάνω λάθος
έβαλα και το μπορεί να κάνω λάθος, αλλά τελικά δεν έκανα
:-
και εδώ, και πάλι με το θάρρος που λαμβάνετε από την φιλία μας υποθέτω, γράφετε ότι έχω πρόβλημα "αποπροσανατολισμού" όπως και ότι τυγχάνω "μυαλοπώλης" (άκρως φιλικη πάντα και αυτή η τοποθέτηση):
δεν ψάχνουμε το δίκιο εδώ
απλά έχασε το δρόμο και όταν του τον υπέδειξα, αντί να καταλάβει από την αρχή το πνεύμα μου, πήγε να μου πουλήσει πνεύμα
πνεύμα στο Νικοτρίβη δεν..........όμως
εδώ η απάντησή μου ήταν για το παρακάτω, δέχτηκα πρώτος ειρωνεία :-
Ειχα την εντύπωση πως όλα τα τμήματα του νήματος είναι μονοπρόσωπα, και έχουν επί κεφαλής τον κ. Νηματοθέτη.
Ως εκ τούτου χαίρομαι που το "τμήμα τήρησης πρωτοκόλλου" έχει άλλον επι κεφαλής.
Τι λοιπόν πιο δέον, από το να σας ευχαριστήσω θερμά για αυτά τα φιλικά σας αισθήματα προς το νικ μου.
Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω επίσης και να με συγχωρέσετε που δεν το έπραξα πρώτος ως όφειλα
Eχω μια απορία. Βλέπεις ερασιτεχνικά ελληνικά βιντεάκια και όλοι είναι μικροψώληδες, βλέπεις ελληνικές τσόντες και οι ηθοποιοί είναι επίσης μικροψώληδες, διαβάζεις έρευνες και λένε πως οι Έλληνες είναι από τους πιο μικροψώληδες στην Ευρώπη. Πώς γίνεται όμως ρε τύποι και όποτε μιλάνε οι Έλληνες για τον πούτσο τους λένε πως τον έχουν τουλάχιστον 20 ποντους για το μπου.κομ δεν το συζητώ, εδώ μέσα όλοι είμαστε απο 25 και πάνω...
απορία...
αν βρεις γκομενα θα της πεις για το site?
Ο Λακης, Τομα μου τόσα χρόνια έχει γαμήσει περισσότερες ώρες απο όσες έχει ζήσει συνολικά.Δε βγαίνουν τα νουμερα ρε παιδί μου,καταλαβαίνεις..
το καλυτερο ποστ του ντοπα ειναι αυτο που το ψαχνανε και γραφει
σιγα ρε παιδια δεν ειναι ολη μου η ζωη το ιντερνετ.το 90% ειναι
θα κάμω γυμνή
τα ιδια και τα ιδια,σουβλακια και κρεμμυδια
Το σουβλάκι πρέπει να έχει μουστάρδα και τυροκαυτερή....τα ιδια και τα ιδια,σουβλακια και κρεμμυδια
Το σουβλάκι πρέπει να έχει μουστάρδα και τυροκαυτερή....