Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.966
Πόντοι
25.467
μας τα επριξες αγιε μου με το συμπαθειο. Τα βυζα  :tits2:

Ακολουθήστε τότε τις συμβουλές του υπασπιστή σας:

Αγαπητέ Ζίγκ, μια έκφραση λέει: "κατά τον Αγά, και το πεσκέσι!".
Όταν κάνω ένα σχόλιο χιουμοριστικό, και κάποιος που έχει την μύγα και μυγιάζεται, με αποκαλεί
αυλοκόλακα του Κάιζερ Μπλιζερ, και εγώ του απαντώ, όπως του απάντησα (κάνε έναν κόπο να δείς
τι και πως) και επανέρχεται με ειρωνικό τρόπο, για να μου μιλήσει για κατάθεση ψυχής και ευρηματικότητα,
αφήνοντας πομπώδεις και ακατανόητους ήχους, έχω νομίζω κάθε δικαίωμα να απαντήσω σε ό,τι ύφος επιθυμώ.
Δεν ξέρω ποιός, πραγματικά παρανοεί μερικά πράγματα εδώ μέσα, και ποιός αρνείται και υπονομεύει επί της
ουσίας τον διάλογο. Εξυπνάδες και πορδές στον άνεμο, μπορεί να αμολάει αβασάνιστα ο καθένας.
Με κάθε σεβασμό σου τα γράφω, αν και δεν έχω λόγο να δίνω εξηγήσεις. Κουβέντα κάνουμε εδώ,
και χαβαλέ. Όποιος δεν διακρίνει κάποια όρια, είναι ελεύθερος να μαζέψει τα κουβαδάκια του, και σε άλλη παραλία.

:grin:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Να με συγχωρείτε, αλλά δεν βρέθηκε απλά στον δρόμο. Όσο και να θέλει να βγάλει έξω την ουρά του και να το παίξει αδικημένη παρθενόπη που δέχεται αναίτιες σκαιότατες επιθέσεις στις καταθέσεις ψυχής που γράφει,  μπήκε οικειοθελώς στο δρόμο και μάλιστα με σκοπό να με εγκαλέσει στην τάξη:
θεωρείτε ότι εσεις δεν ειστε μεσα στε ενδοοικογενειακα; :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.966
Πόντοι
25.467
δεν έχω κουβαδακι μου το πήρε ο Τομα αχαχαχαχαχαχα

Ευχαρίστως να σας δανείσω εγώ το δικό μου, ομού με τα εκμαγεία χελωνίτσας,  αστερία και καβουρακίων.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Στου γυαλου τα βοτσαλακιαααα κάθονται δύο καβουρακιαααα..

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Θα κάνω κ εγω μια κατάθεση ψυχής.
Το έτος 1675 οδηγώντας ένα μουλαρι κατέληξα σε φθηνό ξενοδοχείο της μοσουλης. Ο καιρός ήτο βαρύς από σύννεφα αν κ η εποχή ήταν ταυτοσημη με την σημερινή.
Eκει συνάντησα για δεύτερη φορά τον βασιλοφρονα. Τότε ήτο σε μυστική αποστολή στάλθηκε μάλιστα καθώς είχε ακουστεί ως διττος και από την κυβέρνηση της βρουγουνδιας και από το γκοβερνο μιας μυστικης οργάνωσης των γτπ που σήμερα ακούγεται ότι διάδοχος είναι ο μπλιζ..
Δύο μέρες δεν μας είδε φως. Την Τρίτη ηπιαμε ένα ηδυποτο στις εκβολες του αδη.. Έτσι ονομαζόταν το μπαρ - καταγωγι κ αργότερα έφυγε με την υπόσχεση ότι θα ξαναρθει..
Ώρες ώρες θυμάμαι νομίζω το άρωμα του

γιατί? τι κάνατε?

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Αχαχαχαχαχα

Φτιάξανε και νήμα μπαλαμούτιασμα στην παραλία  :2funny:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ερειζερ συζητούσαμε για την μικροσκοπικη εκδήλωση της κοινωνικής νορμάς των φυτοζωων και την συμβολη της στο παγκόσμιο γιγνεσθαι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Να με συγχωρείτε, αλλά δεν βρέθηκε απλά στον δρόμο. Όσο και να θέλει να βγάλει έξω την ουρά του και να το παίξει αδικημένη παρθενόπη που δέχεται αναίτιες σκαιότατες επιθέσεις στις καταθέσεις ψυχής που γράφει,  μπήκε οικειοθελώς στο δρόμο και μάλιστα με σκοπό να με εγκαλέσει στην τάξη:

Σας είχαν εγκαλέσει άλλοι νωρίτερα από μένα. Εγώ, εξέφρασα απλώς κάποια αυτονόητα στη δεδομένη στιγμή, ως προέκταση στη συζήτηση
που είχε ήδη υπάρξει (για την ιστορία, αν θυμάστε, ο κ. Νικοτρίβης σας είχε εγκαλέσει, κι όχι εγώ).
Κατανοώ ότι κάποια πράγματα που είπα, ίσως να σας έτσουξαν, όμως εγώ δεν είχα τέτοια πρόθεση, ούτε σας χαρακτήρισα με κάποιον τρόπο.
Εξέφρασα, ελεύθερα, μια άποψη. Μετά, λοιπόν, από ένα σωρό σελίδες ποσταρισμάτων, και με αφορμή άσχετο μήνυμα της σεξουαλικά άτακτης Πενταγιώτισσας, έκανα ένα χιουμοριστικό σχόλιο, και εσείς τρέξατε αμέσως να με χαρακτηρίσετε, φερέφωνο, αυλικό και εντεταλμένο όργανο του Κάιζερ Μπλίζερ. Έπειτα από αυτό, θα είχα δικαίωμα κι εγώ να σας χαρακτηρίσω με διάφορα επίθετα, αλλά προτίμησα να συνεχίσω χιουμοριστικά
(αν θέλετε, και με κατάθεση ψυχής). Αν προτιμάτε σκληρό ροκάρισμα, παρότι ο ίδιος παλιός ροκάς, δεν πρόκειται να σας ακολουθήσω, διότι το νήμα έχει αλλεργία στους πορωμένους και προτιμά Λουκιανό Κηλαηδόνη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom