Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.968
Πόντοι
25.467
Το νημα αυτο θα συνεχισει για χιλιαδες σελιδες!
Οποιος δεν μπορει να αποδεχθει το γεγονος αυτο η δεν μπορει να συμβιωσει με αυτο, τοτε καλο θα ειναι να ανακαλυψει τα αλλα νηματα τπυ μπου.
Οσο πιο γρηγορα μπορει...   :)

:2funny: :2funny: :2funny:

Καθένας με τον πόνο του εδώ μέσα...  :2funny: :2funny: :2funny:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τουναντίον, σας διαβάζω πολύ προσεκτικά.  :)

Εδώ, με το θάρρος που λαμβάνετε από την φιλία μας, γράφετε πως επιχειρώ να "θάψω" το όλο θέμα (φιλικά πάντα) :

και εδώ, και πάλι με το θάρρος που λαμβάνετε από την φιλία μας υποθέτω,  γράφετε ότι έχω πρόβλημα "αποπροσανατολισμού" όπως και ότι τυγχάνω "μυαλοπώλης" (άκρως φιλικη πάντα και αυτή η τοποθέτηση):

Τι λοιπόν πιο δέον, από το να σας ευχαριστήσω θερμά για αυτά τα φιλικά σας αισθήματα προς το νικ μου.  :)
Θεωρω ότι το μουντ χτες ηταν πολύ κακο και γραφτηκαν πραγματα τραβηγμένα...
Νομιζω δεν εχει νοημα να τα κουβεντιαζουμε :hi:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Βρίσκεις;
Δεν λέω, για την (γεροντική) ηλικία μας, καλή κι η μαλακία μας  :grin:

Το "Κρααααααακκκκκκκκ" είναι άραγε ο κρότος από το παταγώδες γκρέμισμα των ειδώλων;
Ή μήπως από το ξαφνικό σπάσιμο ενός θρόνου που τεχνηέντως πριονίστηκε;  :rolleyes:
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...  :grin:

(Υπό την μουσική υπόκρουση του άσματος "♫♫♫♪♪♪...'κείνο που με τρώει, 'κείνο που με σώζει...♫♫♫♪♪♪").  :grin: :grin:  
Φιλτατε ποποφ με ολο τον σεβασμο.. Καλο είναι να ειμαστε ουδέτεροι σε ορισμενα πραγματα.
Δεν είναι θεμα ειδωλων αλλα θεμα ταξης και πιθανης παρανόησης

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γεια σας φίλοι μου  :wanker: τι κάνει η αυλη μου. Κάμω ένα μικρό διάλειμμα για να δω τι κάνετε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Φιλτατε ποποφ με ολο τον σεβασμο.. Καλο είναι να ειμαστε ουδέτεροι σε ορισμενα πραγματα.
εγώ θα θα είμαι ουδέτερη. Η ουδετεροτητα μου προξενει ότι κ οι φωτο από τσουλογριες του μπλιζ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γεια σου Δεύκα τι γίνεται ?μπανακι ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ερη ζουμε στον θρονο να σε δουμε :grin:
:-* :-* :-* :-*
καλώς τον ζιγκ. Λοιπόν σε ενημερώνω ότι ο σύζυγος ως βασιλοφρων είναι δακτυλος της εξουσίας γιαυτό κ οι χθεσινές πολλές φώτο με ανηψουλες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Επίσης ο ποποφ είναι προστατευομενος μου ρωσσοφωνος υπασπιστης μου και ο βλουβλου υπασπιστης β. Τέλουν υπό την προστασία μου  :orchestra:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Αγαπητέ Ζίγκ, μια έκφραση λέει: "κατά τον Αγά, και το πεσκέσι!".
Όταν κάνω ένα σχόλιο χιουμοριστικό, και κάποιος που έχει την μύγα και μυγιάζεται, με αποκαλεί
αυλοκόλακα του Κάιζερ Μπλιζερ, και εγώ του απαντώ, όπως του απάντησα (κάνε έναν κόπο να δείς
τι και πως) και επανέρχεται με ειρωνικό τρόπο, για να μου μιλήσει για κατάθεση ψυχής και ευρηματικότητα,
αφήνοντας πομπώδεις και ακατανόητους ήχους, έχω νομίζω κάθε δικαίωμα να απαντήσω σε ό,τι ύφος επιθυμώ.
Δεν ξέρω ποιός, πραγματικά παρανοεί μερικά πράγματα εδώ μέσα, και ποιός αρνείται και υπονομεύει επί της
ουσίας τον διάλογο. Εξυπνάδες και πορδές στον άνεμο, μπορεί να αμολάει αβασάνιστα ο καθένας.
Με κάθε σεβασμό σου τα γράφω, αν και δεν έχω λόγο να δίνω εξηγήσεις. Κουβέντα κάνουμε εδώ,
και χαβαλέ. Όποιος δεν διακρίνει κάποια όρια, είναι ελεύθερος να μαζέψει τα κουβαδάκια του, και σε άλλη παραλία.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
καλώς τον ζιγκ. Λοιπόν σε ενημερώνω ότι ο σύζυγος ως βασιλοφρων είναι δακτυλος της εξουσίας γιαυτό κ οι χθεσινές πολλές φώτο με ανηψουλες
Γιατι μου την λες κ εσυ; αφου ξερεις ότι λειτουργω με το συναισθημα, όπως κ εσυ...
Ηθελα τοσο να ειπωθουν αυτά που ειπωθηκαν που στραβωσα με το σπαμ του βασιλόφρων  ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.968
Πόντοι
25.467
Θεωρω ότι το μουντ χτες ηταν πολύ κακο και γραφτηκαν πραγματα τραβηγμένα...
Νομιζω δεν εχει νοημα να τα κουβεντιαζουμε :hi:

Με το θάρρος της φιλίας μας...  Παπαριές καμαρωτές (φιλικά πάντα).  :)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.977
Πόντοι
1.406
Γιατι μου την λες κ εσυ; αφου ξερεις ότι λειτουργω με το συναισθημα, όπως κ εσυ...
Ηθελα τοσο να ειπωθουν αυτά που ειπωθηκαν που στραβωσα με το σπαμ του βασιλόφρων  ;)
Eιχα εντολες ανωθεν

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
γιατι στραβωνεις κουτουρου κ εγω θα σε πειράζω γιαυτό κ ας τσαντιζεσαι

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Με το θάρρος της φιλίας μας...  Παπαριές καμαρωτές (φιλικά πάντα).  :)
Eιχα εντολες ανωθεν
γιατι στραβωνεις κουτουρου κ εγω θα σε πειράζω γιαυτό κ ας τσαντιζεσαι
Όταν κάνω ένα σχόλιο χιουμοριστικό, και κάποιος που έχει την μύγα και μυγιάζεται, με αποκαλεί
αυλοκόλακα του Κάιζερ Μπλιζερ, και εγώ του απαντώ, όπως του απάντησα (κάνε έναν κόπο να δείς
τι και πως) και επανέρχεται με ειρωνικό τρόπο, για να μου μιλήσει για κατάθεση ψυχής και ευρηματικότητα,
αφήνοντας πομπώδεις και ακατανόητους ήχους, έχω νομίζω κάθε δικαίωμα να απαντήσω σε ό,τι ύφος επιθυμώ.
Δεν ξέρω ποιός, πραγματικά παρανοεί μερικά πράγματα εδώ μέσα, και ποιός αρνείται και υπονομεύει επί της
ουσίας τον διάλογο. Εξυπνάδες και πορδές στον άνεμο, μπορεί να αμολάει αβασάνιστα ο καθένας.
Με κάθε σεβασμό σου τα γράφω, αν και δεν έχω λόγο να δίνω εξηγήσεις. Κουβέντα κάνουμε εδώ,
και χαβαλέ. Όποιος δεν διακρίνει κάποια όρια, είναι ελεύθερος να μαζέψει τα κουβαδάκια του, και σε άλλη παραλία.
Ρε αντε γαμηθειτε ολοι να πουμε  :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ορθώς εμιλησες. Αν κ καθημενος αχαχαχαχαχαχα

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πλακα κανω θ απαντησω στον καθενα ξεχωριστα... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom