brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.209
- Πόντοι
- 2.606
θα μπει απο κατω και θα γαργαλισει αμυγδαλεςποσο μακρυ χερι διαθετετε?
θα μπει απο κατω και θα γαργαλισει αμυγδαλεςποσο μακρυ χερι διαθετετε?
θα μπει απο κατω και θα γαργαλισει αμυγδαλες
Καλημέρα σε άπαντες, πλην ενόπλων
Πενταγιώ (τέως mon cheri) καλημέρα...
Μου την εστειλε ο δευκα που την πηρε από τον Νικ
Ειναι ακομα νεοι, και σαν νεοι ειναι περισσοτερο απολυτοι στις αποψεις τους(και ετσι πρεπει). Οταν κωλογερασουν, καλη ωρα, θα καταλαβουν οτι στη ζωη ποτε δεν πρεπει να λες ποτε.ακομα δε εχω καταλαβει τι σε πειραξε..
ο καθενας στο κρεβατι του μπορει να κανει οτι θελει αυτο δεν τον μειωνει ως ανθρωπο ουτε χαλαει τον χαρακτηρα του..
το να εχουμε ανοιχτο μυαλο σε ολους τους τομεις της ζωη μας ειναι αρετη!
τι θες να πεις τυπε πρεπει να ξεκινήσουμε δαχτυλάκι ;Ειναι ακομα νεοι, και σαν νεοι ειναι περισσοτερο απολυτοι στις αποψεις τους(και ετσι πρεπει). Οταν κωλογερασουν, καλη ωρα, θα καταλαβουν οτι στη ζωη ποτε δεν πρεπει να λες ποτε.
Αν δεν το "εχεις" απο μικρος ουτε να το σκεφτεσαι. Απλως ασε αυτες που το "εχουν" να το κανουν και μη τις κατακρινεις.τι θες να πεις τυπε πρεπει να ξεκινήσουμε δαχτυλάκι ;
και έτσι άρχισε ο καυγάς.
mornigs
ακομα δε εχω καταλαβει τι σε πειραξε..
ο καθενας στο κρεβατι του μπορει να κανει οτι θελει αυτο δεν τον μειωνει ως ανθρωπο ουτε χαλαει τον χαρακτηρα του..
το να εχουμε ανοιχτο μυαλο σε ολους τους τομεις της ζωη μας ειναι αρετη!
Προς τι αυτή η εμπάθεια και η επίθεση, φίλτατε; Πάσχετε μήπως από σύνδρομο καταδίωξης και βλέπετε παντού συνομωσίες;
Μήπως αντιλαμβάνεστε κάτι λάθος, στην εικόνα που παρέθεσα;
Για το μακρύ χέρι του Καραγκιόζη γίνεται λόγος. Το οποίο συνειρμικά, και στην συμβολική του ανάλυση,
(σε σχέση με αυτό που ρωτά και έχει τεράστια ανάγκη, η Πενταγιώ) παραπέμπει σε τούτο εδώ:
Δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις ή πονηρές εικόνες. Μόνο πονηρά (και καχύποπτα) μυαλά. Αν έχετε επίσης την μύγα και μυγιάζεστε, ότι τάχα
σας αποκάλεσα -υποτιμητικά δήθεν- Καραγκιόζη, να ξέρετε, ότι αληθινή προσβολή, είναι να σας αποκαλέσει κάποιος Χατζηαβάτη. Και εσείς, δυστυχώς, μόλις το κάνατε για μένα, χωρίς να σας έχω δώσει κανένα δικαίωμα.
thn gamhsa ta petala.gamises thn kypria xtes
έχει απαντηθεί και ορθώς απάντησε ο ζιγκ
Μάλλον δε με διαβάζετε προσεχτικά και με στενοχωρεί :-
από τις 13:33 που άρχισαν εδώ οι δημοσιεύσεις, έως τις 16:28 που μεταφέρθηκαν αλλού, μεσολαβεί ένα 3ωρο
κάτι με κάνει να πιστεύω ότι αν δεν έκανα παρέμβαση, θα έμεναν χαμένες εδώ
μπορεί να κάνω λάθος
δεν ψάχνουμε το δίκιο εδώ
απλά έχασε το δρόμο και όταν του τον υπέδειξα, αντί να καταλάβει από την αρχή το πνεύμα μου, πήγε να μου πουλήσει πνεύμα
πνεύμα στο Νικοτρίβη δεν..........όμως
[size=18pt]KΡΑΑΑΑΑΑΚΚΚΚΚΚ...[/size]
Υ.Γ. Ωραία κατάθεση ψυχής. Είχε ευρηματικότητα