Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σημερα μαθαμε ωραια πραγματα...

1) Ότι το νημα τελικα εχει πολλα  :offtopic:
2) Ότι τα μελη του νηματος δεν είναι κουτσομπόληδες, και γι αυτό οι φωτο της ερης και της ροουζ περασαν απαρατήρητες
3) Οι ενημερωτες δεν θεωρουν ότι προσφερουν στο σαιτ
4) Ο αγιος δεν βαζει μυαλο και μεταφερει μηνυματα
5) Η ερη είναι γαμω τα ατομακια αν πλυθει
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.982
Πόντοι
1.406
tumblr_o3hdl0eZeT1tuwjn9o1_500.jpg

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Ποιος να το δει μωρε ο εκτορας ο ιδιος; χεστηκε και ο εκτορας και ο gl... για να το δουμε εμεις καθοταν και τα εγραφε...
Γιατι λες το εστειλε στον αγιο;;

εμείς? δηλαδή εγώ, ο μπλιζ, η έρη, ο άστατος, ο τομα, ο ερεισερ, ο Σαούλ, ο βλανδής, ο ποποφ (ο οποίος ανέφερε τη λέξη κουτσομπολιό, αλλά δεν είναι πολύ καιρό στο νήμα) και όλοι οι υπόλοιποι που δεν γράφουμε αλλού και δεν δίναμε σημασία

όταν μάλιστα ούτε εκείνος μας έδινε ποτέ σημασία 

και σήμερα ήθελε εμείς να ενημερωθούμε για κάτι που δε γνωρίζουμε πως ξεκίνησε και όχι οι άλλοι με τους οποίους μάχεται όλον αυτό τον καιρό

μάλιστα ........  :hmm:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
εμείς? δηλαδή εγώ, ο μπλιζ, η έρη, ο άστατος, ο τομα, ο ερεισερ, ο Σαούλ, ο βλανδής, ο ποποφ (ο οποίος ανέφερε τη λέξη κουτσομπολιό, αλλά δεν είναι πολύ καιρό στο νήμα) και όλοι οι υπόλοιποι που δεν γράφουμε αλλού και δεν δίναμε σημασία

όταν μάλιστα ούτε εκείνος μας έδινε ποτέ σημασία 

και σήμερα ήθελε εμείς να ενημερωθούμε για κάτι που δε γνωρίζουμε πως ξεκίνησε και όχι οι άλλοι με τους οποίους μάχεται όλον αυτό τον καιρό

μάλιστα ........  :hmm:
18 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
[move][size=15pt]ΠΡΟΣΟΧΗ[/size] [size=15pt]ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ gl[/size][/move]

"Δεν ξέρει και ο εκτόρ πόσο πολύ με βοήθησε στο να φυγω έτσι όπως ακριβώς ήθελα από καιρό
Θερμά συγχαρητήρια από μένα για το πόσο τέλεια έπαιξε τον ρόλο του του χρωστάω μεγάλη χαρη

Ένα γειά στο νεκρό πλέον σαιτ και απόχαιρετισμός στα οπλα....

Το ραντεβού στα γούναραδικα Μάριε ξέρω τι είναι.... Ήδη πάει και η δική μου γούνα, έγινε χαλάκι να πατάει ο άντμιν και να ζεσταινει τα πόδια του στο τζάκι
Οι φίλοι μου εδώ δεν υπάρχουν πια αν υπήρξαν και πότε... Εγώ ο ίδιος δεν είμαι ο παλιός σερνω απλά ένα βαρύ όνομα και το θλιβερο μου σαρκιο δεν έχω εδώ κανέναν λόγο ύπαρξης και παραμονής είμαι ένα τίποτα
Καλά περάσαμε τα Πρώτα χρόνια γελάσαμε, ενημέρωσαμε,πάλεψαμε, γράψαμε ωραία κείμενα και κριτικές είχαμε την όρεξη του πρωτάρη και την διάθεση του νέου και την ζωηραδα του ξένοιαστού παιδιού που βρήκε άλανα να παιξει,  τώρα καιρός για σύνταξη.... Τι πιο ωραίο από μια ατιμωτικη αποστρατεια

Και όπως λέει και ο αρνι

I ll Be Back.....
"

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σημερα μαθαμε ωραια πραγματα...

1) Ότι το νημα τελικα εχει πολλα  :offtopic:
2) Ότι τα μελη του νηματος δεν είναι κουτσομπόληδες, και γι αυτό οι φωτο της ερης και της ροουζ περασαν απαρατήρητες
3) Οι ενημερωτες δεν θεωρουν ότι προσφερουν στο σαιτ
4) Ο αγιος δεν βαζει μυαλο και μεταφερει μηνυματα
5) Η ερη είναι γαμω τα ατομακια αν πλυθει
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
[move][size=15pt]ΠΡΟΣΟΧΗ[/size] [size=15pt]ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ gl[/size][/move]

"Δεν ξέρει και ο εκτόρ πόσο πολύ με βοήθησε στο να φυγω έτσι όπως ακριβώς ήθελα από καιρό
Θερμά συγχαρητήρια από μένα για το πόσο τέλεια έπαιξε τον ρόλο του του χρωστάω μεγάλη χαρη

Ένα γειά στο νεκρό πλέον σαιτ και απόχαιρετισμός στα οπλα....

Το ραντεβού στα γούναραδικα Μάριε ξέρω τι είναι.... Ήδη πάει και η δική μου γούνα, έγινε χαλάκι να πατάει ο άντμιν και να ζεσταινει τα πόδια του στο τζάκι
Οι φίλοι μου εδώ δεν υπάρχουν πια αν υπήρξαν και πότε... Εγώ ο ίδιος δεν είμαι ο παλιός σερνω απλά ένα βαρύ όνομα και το θλιβερο μου σαρκιο δεν έχω εδώ κανέναν λόγο ύπαρξης και παραμονής είμαι ένα τίποτα
Καλά περάσαμε τα Πρώτα χρόνια γελάσαμε, ενημέρωσαμε,πάλεψαμε, γράψαμε ωραία κείμενα και κριτικές είχαμε την όρεξη του πρωτάρη και την διάθεση του νέου και την ζωηραδα του ξένοιαστού παιδιού που βρήκε άλανα να παιξει,  τώρα καιρός για σύνταξη.... Τι πιο ωραίο από μια ατιμωτικη αποστρατεια

Και όπως λέει και ο αρνι

I ll Be Back.....
"

αντίπραξη στον Βασιλόφρονα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom