Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.982
- Πόντοι
- 1.406
Όχι ολοι... Να μιλαει ο καθενας για τον εαυτο του.Κατά τα λοιπά ζιγκ όλοι σε υποστηριξαν όταν έφυγες. Πόθεν προκύπτει η φαση με το δεν θέλουμε προστριβες με τη διοίκηση ?
Σκασε μωρή.τπτ απο αυτα, τη πορτα τη ξερω κ μονη μου!
α, ξέχασα είναι και το mac:address της κάρτας δικτύου και τοιυ ρούτερ, αν αλλάξεις κάρτα δικτύου και ρούτερ π΄λως μπορεί να σε βρει?
αστον ρε μαλακα να συνεχισει..μια χαρα τον παιζουμε τοση ωρα...τσιμουδιά δεν βγαλαμε..ενοχλούμε κανεναν???Βασιλοφρωνα και ολο το πορνο του νετ να βαλεις το θεμα δεν αλλαζει...
;)
Δεν αλλαξα ρε φιλε εξοπλισμο για να ξαναμπω... Πιθανότατα δεν σε βρισκει αλλα θα κανεις 10 ποστ σαν εσυ και θα σε μαθειζιγκ θέλω απάντηση σε αυτό, αν δεν βαριέσαι.
Τυπε μου εχεις καποια ιδιαιτερη προτιμηση η να συνεχισω φρισταϊλ?αστον ρε μαλακα να συνεχισει..μια χαρα τον παιζουμε τοση ωρα...τσιμουδιά δεν βγαλαμε..ενοχλούμε κανεναν???
άλλο αυτό. Η ροζυ είναι πουταναριο μεγάλο. Αξίζει να την πατήσεις κάτω γιατί όχι δεν έχει μπεσα αλλ έχει ανακατεψει με ψέματα όλο το κόσμο μπας κ τη γαμησει κανένας. Αυτό με την υπόδειξη νικ βάλε το θέμα εκεί που πρέπει να το δούνε απέχει παρασαγκας.. Αυτά κ αλε γιατί με περιμένουνΌχι ολοι... Να μιλαει ο καθενας για τον εαυτο του.
Εσυ το εκανες και σ ευχαριστησα και τοτε και τωρα!
Από κει και περα με ξερεις.. Ξερεις πως βλεπω ορισμενα πραγματα... Η αναρτηση του GL κουτσομπολιο, αλλα οι φωτογραφιες της ροουζ που καποιος υπεκλεψε από το κινητο του αλεξ νορμαλ...
Θα σκασω αν δεν το σχολιασω
σου χω τυφλη εμπιστοσυνη τυπεΤυπε μου εχεις καποια ιδιαιτερη προτιμηση η να συνεχισω φρισταϊλ?
Δεν αλλαξα ρε φιλε εξοπλισμο για να ξαναμπω... Πιθανότατα δεν σε βρισκει αλλα θα κανεις 10 ποστ σαν εσυ και θα σε μαθει
Βαριές κουβέντες.άλλο αυτό. Η ροζυ είναι πουταναριο μεγάλο. Αξίζει να την πατήσεις κάτω γιατί όχι δεν έχει μπεσα αλλ έχει ανακατεψει με ψέματα όλο το κόσμο μπας κ τη γαμησει κανένας. Αυτό με την υπόδειξη νικ βάλε το θέμα εκεί που πρέπει να το δούνε απέχει παρασαγκας.. Αυτά κ αλε γιατί με περιμένουν
Ποιος να το δει μωρε ο εκτορας ο ιδιος; χεστηκε και ο εκτορας και ο gl... για να το δουμε εμεις καθοταν και τα εγραφε...άλλο αυτό. Η ροζυ είναι πουταναριο μεγάλο. Αξίζει να την πατήσεις κάτω γιατί όχι δεν έχει μπεσα αλλ έχει ανακατεψει με ψέματα όλο το κόσμο μπας κ τη γαμησει κανένας. Αυτό με την υπόδειξη νικ βάλε το θέμα εκεί που πρέπει να το δούνε απέχει παρασαγκας.. Αυτά κ αλε γιατί με περιμένουν