erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
χαβαλές να γίνεται..Με καλύψατε.
χαβαλές να γίνεται..Με καλύψατε.
Για να τονισω το ποστ σου ηταν, όχι για να στην πω... ;)να 'σαι καλά τύπε. καλώς σας βρήκα. θα με συγχωρέσεις που δεν είναι όλη μου η ζωή το bourdela.com
τα ένα δύο και τρία από που προκύπτουν ?Σημερα μαθαμε ωραια πραγματα...
1) Ότι το νημα τελικα εχει πολλα
2) Ότι τα μελη του νηματος δεν είναι κουτσομπόληδες, και γι αυτό οι φωτο της ερης και της ροουζ περασαν απαρατήρητες
3) Οι ενημερωτες δεν θεωρουν ότι προσφερουν στο σαιτ
4) Ο αγιος δεν βαζει μυαλο και μεταφερει μηνυματα
5) Η ερη είναι γαμω τα ατομακια αν πλυθει
το συγκεκριμένο που αναφέρεις δεν το γνωρίζω. αν ισχύει, προφανώς και κόκκινη κάρτα στον Λόπεζ. Αλλά προφανώς [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]100 φορές κόκκινη κάρτα[/size][/size][/size][/size] στον Αντισθενή. Κάνει διαγραφές κατά παραγγελία?
Δεν είδα κανέναν να μιλάει για την γούνα του. Γιατί? Τον σεβόμαστε ή τον φοβόμαστε τον Αντισθενή Έριναλ?
Για να τονισω το ποστ σου ηταν, όχι για να στην πω... ;)
πεντάγιω ποιο μπαν θες ?το καλό ως επισκέπτης η το άλλο από αι πι που φαινεται ότι είσαι μέλος ?αν ηταν ετσι, θα χα φαει μπαν απο καιρο εγω!
Από αυτά που ειπωθηκαν με τον αγιο...τα ένα δύο και τρία από που προκύπτουν ?
εριναλ αν ηταν ετσι, θα χα φαει μπαν απο καιρο εγω!
Ναι βαλε κ εσυ του γουρουνοφατσα σου μεσα.. Ταιριαζειεριναλ αν ηταν ετσι, θα χα φαει μπαν απο καιρο εγω!
Ουτε εγωok αλλά και αλλιώς να ήταν πάλι ok. δεν είμαι κακίστρος
πεντάγιω ποιο μπαν θες ?το καλό ως επισκέπτης η το άλλο από αι πι που φαινεται ότι είσαι μέλος ?
η φώτο που δεν είμαι εγώ βγήκε από ροζυ κ αλεξ. Ποιος είπε ότι δεν ήταν κουτσομπολιο?Από αυτά που ειπωθηκαν με τον αγιο...
Μια το οφ τοπικ, μια ότι είναι κουτσομπολιο ενώ η φωτο σου πχ δεν ηταν... και μια ότι ελα μωρε τι προσφορα;;; Για παρτη μας γαμαμε και γραφουμε σεντονια.
Κρυφο μπαν εννοει!γιατί δεν μπορεί να αλλάξει IP επανεκκινώντας το ρούτερ? ή λες κάτι άλλο και δεν το έπιασα?