Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
tumblr_o54ism04bu1ukma21o1_1280.jpg

πλέον αντιμετωπίζω σοβαρές δυσκολίες να ποστάρω κάτι. το τελευταίο κομμάτι με αποδιοργάνωσε εντελώς

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Α και όσον αφορά την προσφορά... Θα πω ότι είναι λάθος που ο τζι Ελ το έκανε ζωή του περιμένοντας διάκριση κ ανταποδωση ενώ εδώ κάποιοι ως γνωστόν δεν έχουν μπεσα. Εξάλλου αν είσαι σε άλλη φάση όχι δεν μπορείς να κατανοήσεις γιατί κάποιος πίστεψε ότι θα εκτιμουνταν η προσφορά του όταν όντας παλιός... Γνωρίζει τι έγινε με παμπολλα μέλη στο κοντινό παρελθόν..

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
η φώτο που δεν είμαι εγώ βγήκε από ροζυ κ αλεξ. Ποιος είπε ότι δεν ήταν κουτσομπολιο?
Το ότι αλλαξε τοσα χερια... Αφου ηταν ας μην κρυβομαστε και ας πουμε ξεκάθαρα ότι δεν θελουμε στο νημα προστριβες με την διοικηση.
Όλα τ αλλα είναι μαλακιες!!!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
τρολάρισε τον Λόπεζ με προβλητικό τρόπο και μετά θα σου πούμε

ε τι λεμε τοση ωρα, κολλητοι ειμαστε μ τον εκτορα! παρολα αυτα δεν εχω φαει μπαν ακομα του γλιτωσα.
βασικα κανενας δε με συμπαθει σαυτο το σαιτ κ παρολα αυτα δε με εχουν μπαναρει μονο μιουταρισματα εχω φαει μεχρι στιγμης

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το ότι αλλαξε τοσα χερια... Αφου ηταν ας μην κρυβομαστε και ας πουμε ξεκάθαρα ότι δεν θελουμε στο νημα προστριβες με την διοικηση.
Όλα τ αλλα είναι μαλακιες!!!
δεν κατάλαβα. Ειπώθηκε σήμερα κάτι σχετικό με την φωτογραφία ότι δηλαδή δεν ήταν κουτσομπολιο η αλλαγή χεριών ? Που από ποιον ?

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Κρυφο μπαν εννοει!
Μπαν ip εχω μονο εγω και ο παπαζολης. Και όχι γιατι δεν βλεπει μονο την ip του ρουτερ ;)

αλλά τι άλλο βλέπει, πες μου ότι βλέπει και id του motherboard να μείνω μαλάκας

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
παιδια big brother εχει γινει τωρα η φαση, ολο αποχωρησεις και τετοια...λετε να μας φερουν κανα καλο μιλφακι στο σπιτι??  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κατά τα λοιπά ζιγκ όλοι σε υποστηριξαν όταν έφυγες. Πόθεν προκύπτει η φαση με το δεν θέλουμε προστριβες με τη διοίκηση ?

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
δεν κατάλαβα. Ειπώθηκε σήμερα κάτι σχετικό με την φωτογραφία ότι δηλαδή δεν ήταν κουτσομπολιο η αλλαγή χεριών ? Που από ποιον ?
Όχι δεν ειπωθηκε κατι τετοιο αλλα όταν οι φωτο διακινουνται με πμ πιο γρηγορα κ από το φως είναι μαλακια να λεμε ότι είναι κουτσομπολιο η μεταφορα των γραφομενων ενος μελους

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
α, ξέχασα είναι και το mac:address της κάρτας δικτύου και τοιυ ρούτερ, αν αλλάξεις κάρτα δικτύου και ρούτερ π΄λως μπορεί να σε βρει?

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.049
Πόντοι
606
εμενα παντως αν με μπαναρει ο αντισθενης θα παω σπιτι του και θα κανω σκηνη :gay:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Α και όσον αφορά την προσφορά... Θα πω ότι είναι λάθος που ο τζι Ελ το έκανε ζωή του περιμένοντας διάκριση κ ανταποδωση ενώ εδώ κάποιοι ως γνωστόν δεν έχουν μπεσα. Εξάλλου αν είσαι σε άλλη φάση όχι δεν μπορείς να κατανοήσεις γιατί κάποιος πίστεψε ότι θα εκτιμουνταν η προσφορά του όταν όντας παλιός... Γνωρίζει τι έγινε με παμπολλα μέλη στο κοντινό παρελθόν..

ακριβώς. αλλά τον ευχαριστούμε για την πορνοενημέρωση. να το πούμε και αυτό. ακόμα και αν το κίνητρο ήταν η αποδοχή, το αποτέλεσμα μετράει και αυτό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom