Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.982
- Πόντοι
- 1.406
άλλο αυτό. Η ροζυ είναι πουταναριο μεγάλο. Αξίζει να την πατήσεις κάτω γιατί όχι δεν έχει μπεσα αλλ έχει ανακατεψει με ψέματα όλο το κόσμο μπας κ τη γαμησει κανένας. Αυτό με την υπόδειξη νικ βάλε το θέμα εκεί που πρέπει να το δούνε απέχει παρασαγκας.. Αυτά κ αλε γιατί με περιμένουν
Ωραια... Μπηκες. Μετα δεν θα ποσταρεις; Αν ποσταρεις με τον δικο σου τροπο λες να μην σε καταλαβουν;όχι πιθανότατα, σίγουρα δεν σε βρίσκει. ε, προφανώς άμα κάνεις όλα αυτά, (που δεν νομίζω ότι χρειάζονται, στην χειρότερη να βλέπει το mac:address του ρούτερ) δεν μπαίνεις με το παλιό σου nickname
Αν θέλεις να μπεις, μπορείς ότι και να κάνει ο admin, αν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Η μόνη περίπτωση είναι να πάρει μέσω εγκατεστημένης εφαρμογής στον Η/Υ σου, το id του motherboard, κάτι που δεν συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση.
Ωραια... Μπηκες. Μετα δεν θα ποσταρεις; Αν ποσταρεις με τον δικο σου τροπο λες να μην σε καταλαβουν;
Μπαν!
Ξαναμπαινεις... Τρως τα 5 ελεγχομενα ποστ... Ξαναποσταρεις.
Μπαν!
Ποσους εξοπλισμους θ αλλαξεις;;; ;)
Δεν ειναι σπαμ ειναι τεχνηΠαιδια αμα πειτε αν γινεται στον βασιλοφρωνα να σταματησει το σπαμ
Ε ναι ρε φιλε.κάτσε ρε συ γιατί θα με τρελάνεις. τι εννοείς θα σε καταλάβουν? από το ύφος γραφής σου?
ξερω πολύ καλα τι είναι... Δεν είναι η πρωτη φορα που το βλεπωΔεν ειναι σπαμ ειναι τεχνη
εσενα εκανε περιστερι παλι?[move][size=15pt]ΠΡΟΣΟΧΗ[/size] [size=15pt]ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΗΛΩΣΗ gl[/size][/move]
"τωρα μαλιστα.....να ειμαι μουτ και απο το αφεντικο και μονο,κανεις μοντ δεν τολμησε να το πατησει και το κανε ο ιδιος....ετσι μαλιστα δικαιωση και μπορω να πεθανω ησυχος"
[move][size=15pt]ΠΡΟΣΟΧΗ[/size] [size=15pt]ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ gl[/size][/move]
"Δεν ξέρει και ο εκτόρ πόσο πολύ με βοήθησε στο να φυγω έτσι όπως ακριβώς ήθελα από καιρό
Θερμά συγχαρητήρια από μένα για το πόσο τέλεια έπαιξε τον ρόλο του του χρωστάω μεγάλη χαρη
Ένα γειά στο νεκρό πλέον σαιτ και απόχαιρετισμός στα οπλα....
Το ραντεβού στα γούναραδικα Μάριε ξέρω τι είναι.... Ήδη πάει και η δική μου γούνα, έγινε χαλάκι να πατάει ο άντμιν και να ζεσταινει τα πόδια του στο τζάκι
Οι φίλοι μου εδώ δεν υπάρχουν πια αν υπήρξαν και πότε... Εγώ ο ίδιος δεν είμαι ο παλιός σερνω απλά ένα βαρύ όνομα και το θλιβερο μου σαρκιο δεν έχω εδώ κανέναν λόγο ύπαρξης και παραμονής είμαι ένα τίποτα
Καλά περάσαμε τα Πρώτα χρόνια γελάσαμε, ενημέρωσαμε,πάλεψαμε, γράψαμε ωραία κείμενα και κριτικές είχαμε την όρεξη του πρωτάρη και την διάθεση του νέου και την ζωηραδα του ξένοιαστού παιδιού που βρήκε άλανα να παιξει, τώρα καιρός για σύνταξη.... Τι πιο ωραίο από μια ατιμωτικη αποστρατεια
Και όπως λέει και ο αρνι
I ll Be Back..... "
οποτε να προσεχεις τυπε...ξερω πολύ καλα τι είναι... Δεν είναι η πρωτη φορα που το βλεπω
Ε ναι ρε φιλε.
Για να σε μπαναρουν παει να πει ότι σε ξερουν κ εσυ εχεις φιλους και εχθρούς... Αν μπεις και λες καλημερες δεν θα σε μπαναρουν αν γραψεις σαν μακ κλαουντ το φαγες ;)