Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.982
Πόντοι
1.406
tumblr_o6egwuAdi01u1b4w2o1_500.jpg

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
άλλο αυτό. Η ροζυ είναι πουταναριο μεγάλο. Αξίζει να την πατήσεις κάτω γιατί όχι δεν έχει μπεσα αλλ έχει ανακατεψει με ψέματα όλο το κόσμο μπας κ τη γαμησει κανένας. Αυτό με την υπόδειξη νικ βάλε το θέμα εκεί που πρέπει να το δούνε απέχει παρασαγκας.. Αυτά κ αλε γιατί με περιμένουν

αφού την γαμάει ο Άλεξ. είπα ότι είναι ζευγάρι, αλλά δεν βάζω το χέρι μου και στη φωτιά και μου είπαν και οι δύο να το βάλω. καλά μαλάκες είναι? να κάψω τα χέρια μου?

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
όχι πιθανότατα, σίγουρα δεν σε βρίσκει. ε, προφανώς άμα κάνεις όλα αυτά, (που δεν νομίζω ότι χρειάζονται, στην χειρότερη να βλέπει το mac:address του ρούτερ) δεν μπαίνεις με το παλιό σου nickname  :grin:

Αν θέλεις να μπεις, μπορείς ότι και να κάνει ο admin, αν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Η μόνη περίπτωση είναι να πάρει μέσω εγκατεστημένης εφαρμογής στον Η/Υ σου, το id του motherboard, κάτι που δεν συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση.
Ωραια... Μπηκες. Μετα δεν θα ποσταρεις; Αν ποσταρεις με τον δικο σου τροπο λες να μην σε καταλαβουν;
Μπαν!
Ξαναμπαινεις... Τρως τα 5 ελεγχομενα ποστ... Ξαναποσταρεις.
Μπαν! :grin:

Ποσους εξοπλισμους θ αλλαξεις;;; ;)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Ωραια... Μπηκες. Μετα δεν θα ποσταρεις; Αν ποσταρεις με τον δικο σου τροπο λες να μην σε καταλαβουν;
Μπαν!
Ξαναμπαινεις... Τρως τα 5 ελεγχομενα ποστ... Ξαναποσταρεις.
Μπαν! :grin:

Ποσους εξοπλισμους θ αλλαξεις;;; ;)

κάτσε ρε συ γιατί θα με τρελάνεις. τι εννοείς θα σε καταλάβουν? από το ύφος γραφής σου?

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Παιδια αμα  :wanker: :wanker: πειτε αν γινεται στον βασιλοφρωνα να σταματησει το σπαμ  :orchestra:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
κάτσε ρε συ γιατί θα με τρελάνεις. τι εννοείς θα σε καταλάβουν? από το ύφος γραφής σου?
Ε ναι ρε φιλε.
Για να σε μπαναρουν παει να πει ότι σε ξερουν κ εσυ εχεις φιλους και εχθρούς... Αν μπεις και λες καλημερες δεν θα σε μπαναρουν αν γραψεις σαν μακ κλαουντ το φαγες ;)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.214
Πόντοι
2.606
[move][size=15pt]ΠΡΟΣΟΧΗ[/size] [size=15pt]ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΗΛΩΣΗ gl[/size][/move]

"τωρα μαλιστα.....να ειμαι μουτ και απο το αφεντικο και μονο,κανεις μοντ δεν τολμησε να το πατησει και το κανε ο ιδιος....ετσι μαλιστα δικαιωση και μπορω να πεθανω ησυχος"
εσενα εκανε περιστερι παλι?

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
[move][size=15pt]ΠΡΟΣΟΧΗ[/size] [size=15pt]ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ gl[/size][/move]

"Δεν ξέρει και ο εκτόρ πόσο πολύ με βοήθησε στο να φυγω έτσι όπως ακριβώς ήθελα από καιρό
Θερμά συγχαρητήρια από μένα για το πόσο τέλεια έπαιξε τον ρόλο του του χρωστάω μεγάλη χαρη

Ένα γειά στο νεκρό πλέον σαιτ και απόχαιρετισμός στα οπλα....

Το ραντεβού στα γούναραδικα Μάριε ξέρω τι είναι.... Ήδη πάει και η δική μου γούνα, έγινε χαλάκι να πατάει ο άντμιν και να ζεσταινει τα πόδια του στο τζάκι
Οι φίλοι μου εδώ δεν υπάρχουν πια αν υπήρξαν και πότε... Εγώ ο ίδιος δεν είμαι ο παλιός σερνω απλά ένα βαρύ όνομα και το θλιβερο μου σαρκιο δεν έχω εδώ κανέναν λόγο ύπαρξης και παραμονής είμαι ένα τίποτα
Καλά περάσαμε τα Πρώτα χρόνια γελάσαμε, ενημέρωσαμε,πάλεψαμε, γράψαμε ωραία κείμενα και κριτικές είχαμε την όρεξη του πρωτάρη και την διάθεση του νέου και την ζωηραδα του ξένοιαστού παιδιού που βρήκε άλανα να παιξει,  τώρα καιρός για σύνταξη.... Τι πιο ωραίο από μια ατιμωτικη αποστρατεια

Και όπως λέει και ο αρνι

I ll Be Back.....
"
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.340
Πόντοι
5.006
βασιλόφρων ξεροχυνω με ντυμενες μουναρες...keep going dude  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Ε ναι ρε φιλε.
Για να σε μπαναρουν παει να πει ότι σε ξερουν κ εσυ εχεις φιλους και εχθρούς... Αν μπεις και λες καλημερες δεν θα σε μπαναρουν αν γραψεις σαν μακ κλαουντ το φαγες ;)

ενδεχομένως αλλά νομίζω το πήγες πολύ μακριά. δεν μπαίνουν στην διαδικασία να κοσκινίζουν το κάθε ποστ. τώρα αν πάω εγώ και σε ποστάρισμά μου γράψω κάτι χαρακτηριστικό, όπως στην "δίνη της αδιαφορίας και του τυχαίου", ε προφανώς είμαι μαλάκας. εσύ αφού μπαναρίστηκες πώς επανήλθες? με έγκριση από την "διοίκηση"?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom