δυνατό!!!!!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ωραιος.εγώ να δεις
Σταματα τοτε κατι που βλέπεις ότι εχεις αδικο...
Ο gl εστειλε πμ σε παππου και ο παππους το ποσταρε στο νημα του.
Απλα
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.982
- Πόντοι
- 1.406
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Και μαζι μας και ο ΡαοΠαο
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
[move][size=15pt]ΠΡΟΣΟΧΗ[/size] [size=15pt]ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ gl[/size][/move]
"Δεν ξέρει και ο εκτόρ πόσο πολύ με βοήθησε στο να φυγω έτσι όπως ακριβώς ήθελα από καιρό
Θερμά συγχαρητήρια από μένα για το πόσο τέλεια έπαιξε τον ρόλο του του χρωστάω μεγάλη χαρη
Ένα γειά στο νεκρό πλέον σαιτ και απόχαιρετισμός στα οπλα....
Το ραντεβού στα γούναραδικα Μάριε ξέρω τι είναι.... Ήδη πάει και η δική μου γούνα, έγινε χαλάκι να πατάει ο άντμιν και να ζεσταινει τα πόδια του στο τζάκι
Οι φίλοι μου εδώ δεν υπάρχουν πια αν υπήρξαν και πότε... Εγώ ο ίδιος δεν είμαι ο παλιός σερνω απλά ένα βαρύ όνομα και το θλιβερο μου σαρκιο δεν έχω εδώ κανέναν λόγο ύπαρξης και παραμονής είμαι ένα τίποτα
Καλά περάσαμε τα Πρώτα χρόνια γελάσαμε, ενημέρωσαμε,πάλεψαμε, γράψαμε ωραία κείμενα και κριτικές είχαμε την όρεξη του πρωτάρη και την διάθεση του νέου και την ζωηραδα του ξένοιαστού παιδιού που βρήκε άλανα να παιξει, τώρα καιρός για σύνταξη.... Τι πιο ωραίο από μια ατιμωτικη αποστρατεια
Και όπως λέει και ο αρνι
I ll Be Back..... "
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.982
- Πόντοι
- 1.406
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.982
- Πόντοι
- 1.406
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.982
- Πόντοι
- 1.406
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
ωραιος.
Σταματα τοτε κατι που βλέπεις ότι εχεις αδικο...
Ο gl εστειλε πμ σε παππου και ο παππους το ποσταρε στο νημα του.
Απλα
καταλάβετε κι εσείς όμως ότι το τελευταίο νήμα που θα ήθελε να αναρτηθεί το πμ του ο κ. gl είναι οι παππούληδες
πιο απλά δε γίνεται
καλά τι ύψος έχουν τα φυτά αριστερά?
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Όχι. Ο gl ετρωγε κάθε μερα μπουλινκ... Απλα με τον εκτορα αρχισε τις γαμομανες και εδωσε την αφορμήΤελικά γιατί μπαναρίστηκε? Επειδή έβρισε τον Έκτορα? Αυτός που έχει εξαφανιστεί?
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
Τελικά γιατί μπαναρίστηκε? Επειδή έβρισε τον Έκτορα? Αυτός που έχει εξαφανιστεί?
άστο ρε φίλε δε θα καταλάβεις ποτέ, οι κολοτούμπες πάνε σύννεφο
Όχι. Ο gl ετρωγε κάθε μερα μπουλινκ... Απλα με τον εκτορα αρχισε τις γαμομανες και εδωσε την αφορμή
αναίτιο μπουλινγκ?
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Θα ηθελε ν αναρτηθεί ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ εχει επισκεψιμοτητα.καταλάβετε κι εσείς όμως ότι το τελευταίο νήμα που θα ήθελε να αναρτηθεί το πμ του ο κ. gl είναι οι παππούληδες
πιο απλά δε γίνεται
Ολοι διαβαζουμε όλα σχεδον τα νηματα... Γιατι να μην ηθελε; Το τσατ τι παραπανω εχει;
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.982
- Πόντοι
- 1.406
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ΝΑΙ!αναίτιο μπουλινγκ?
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
αναίτιο μπουλινγκ?
Γυρισε λαθος... Νομιζε ότι επειδή ενημερωνει θα τον εχουν όπως παλια και στην αρχη μπηκε υποτακτικα, με ενημερώσεις κλπ, εμπαινε και σε κανα θρεντ αλλα χωρις πολλα πολλα... Το ειδαν αυτό τα τσακαλια και του την επεσαν. Όταν εκανε επιτελους την επιστολή που επρεπε να κανει από την αρχη ηταν αργα. Ειχαν αρχισει οι κοντρες και εγινε επιθετικος, πιστεύοντας ισως ότι δεν θα τον ξαναμπαναρουν..
Τι να πω;
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
[move][size=15pt]ΠΡΟΣΟΧΗ[/size] [size=15pt]ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ gl[/size][/move]
"Δεν ξέρει και ο εκτόρ πόσο πολύ με βοήθησε στο να φυγω έτσι όπως ακριβώς ήθελα από καιρό
Θερμά συγχαρητήρια από μένα για το πόσο τέλεια έπαιξε τον ρόλο του του χρωστάω μεγάλη χαρη
Ένα γειά στο νεκρό πλέον σαιτ και απόχαιρετισμός στα οπλα....
Το ραντεβού στα γούναραδικα Μάριε ξέρω τι είναι.... Ήδη πάει και η δική μου γούνα, έγινε χαλάκι να πατάει ο άντμιν και να ζεσταινει τα πόδια του στο τζάκι
Οι φίλοι μου εδώ δεν υπάρχουν πια αν υπήρξαν και πότε... Εγώ ο ίδιος δεν είμαι ο παλιός σερνω απλά ένα βαρύ όνομα και το θλιβερο μου σαρκιο δεν έχω εδώ κανέναν λόγο ύπαρξης και παραμονής είμαι ένα τίποτα
Καλά περάσαμε τα Πρώτα χρόνια γελάσαμε, ενημέρωσαμε,πάλεψαμε, γράψαμε ωραία κείμενα και κριτικές είχαμε την όρεξη του πρωτάρη και την διάθεση του νέου και την ζωηραδα του ξένοιαστού παιδιού που βρήκε άλανα να παιξει, τώρα καιρός για σύνταξη.... Τι πιο ωραίο από μια ατιμωτικη αποστρατεια
Και όπως λέει και ο αρνι
I ll Be Back..... "
καταλάβετε κι εσείς όμως ότι το τελευταίο νήμα που θα ήθελε να αναρτηθεί το πμ του ο κ. gl είναι οι παππούληδες
πιο απλά δε γίνεται
νικ κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς τυπολάτρης. εντάξει δεν είναι αυτό το καίριο ζήτημα ακόμα και αν έχεις δίκιο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις